Ваксинирай всички, за да има по-малко здрави хора!

/

Коронавирусът постоянно мутира. Абсурдно е да се говори за ваксина срещу него.

В края на статията е дадена форма на заявление, което трябва да подпише ваксиниращият, като поема цялата морална и финансова отговорност за негативните последици от ваксинирането върху лицето, списък с документи, които потвърждават със сертификати безопасността и чистотата на ваксината, описание на възможните усложнения и др.

Много хора в Русия в момента обсъждат думите на бившия премиер Дмитрий Медведев:

„Ваксинирането трябва да се извърши едновременно във всички страни, иначе болестта няма да се разпространи…“

По-точно не може да се каже. А може би е грешка на езика?! Не е сбъркал г-н Медведев.

Епидемиолози бият тревога, че създадената ваксина срещу коронавируса въобще не се препоръчва сега, че никой не бива да се ваксинира.

Ваксината не е проверена във времето, тъй като тази проверка обикновено продължава 5-10 години върху различни тестови групи. А сега вероятните тестови групи могат да бъдат отделно взети градове с население около 100 хиляди души. В такива градове е много лесно да се събира статистика.

Парадоксално е, че ваксината срещу коронавируса е създадена на основата на аденовируса, който е различен вирус, който предизвиква остри респираторни инфекции. Как е възможно това?

Като анекдоти звучат заявленията на някои държавни лица за това, че срочно трябва да се извърши ваксиниране срещу новата форма на грипа, която ще дойде през есента.

Ако тази нова форма дойде през есента, по какъв начин ще помогнат ваксините срещу старите щамове?!

Създава се впечатлението, че населението нарочно искат да ваксинират и да съсипят здравето на всички и всеки.
И най-впечатлителните хора, поразени от овчия вирус, ще тръгнат да се ваксинират, защото техният мозък е поразен и отдавна не работи. А без мозък и здравето е невъзможно.

Парадоксално е да се създава ваксина срещу вирус, който мутира.

Възмутени пишат по форумите, че онези, които призовават към насилствено ваксиниране, трябва да бъдат арестуване и съдени за разпалване на граждански сблъсъци в страните и за помагачество на глобалистите в сянка в плановете им за съкращаване населението на земята. Дори има и такива, които призовават, ако ги посетят ваксинатори, да ги бият с каквото им попадне.

И още от форумите: казват, че човек, който е преболедувал от коронавируса, може повторно да се разболее , т.е. срещу него не се бил изработил имунитет. И в същото време твърдят, че трябвало ваксиниране, за да се изгради имунитет…

Заявлението, което трябва да подпише ваксиниращият:

ЗАЯВЛЕНИЕ

Аз, име и фамилия на ваксиниращия, с лична карта №, издадена на – дата и от кого, като медицински работник в еди-кое медицинско учреждения, в съответствие със законодателството на Република България и международното право, потвърждавам, че в случай на негативни последици на лицето, което ваксинирам, негативни последици за неговото здраве, след проведени от мене действия по ваксиниране на гражданина – име и фамилия на ваксинираното лице, аз потвърждавам, че всички манипулации, свързани с имунизацията, провеждам в съответствие с утвърдената инструкция. За което нося пълна дисциплинарна, административна и криминална отговорност. Освен това се задължавам да изплащам ежемесечна парична компенсация, от момента на възникването на негативни последици след ваксинирането за неговото здраве. Независимо от усложненията на посочения в заявлението пострадал гражданин от моите действия по ваксинирането – на стойност 50 хиляди долара, или 50 хиляди евро.
Потвърждавам, че в случай на моята смърт, задължението по изплащането, посочената ежемесечна компенсация, на пострадалото лице от моите действия по ваксинирането, преминава солидарно към моите деца, сестри, братя, внуци или други мои роднини. Подписвайки това заявление, аз потвърждавам, че се намирам напълно в здрав ум.
Дата……………Подпис на ваксинатора.

Списък с изисквания към ваксиниращия

Във форумите се посочват и документи, на основата на които вие можете да се откажете от ваксиниране. Трябва да предявите на медицинския работник списък с вашите изисквания.
1. Документ на лицето, което има правото да провежда ваксинирането – лична карта, документ за образование, медицинска книжка, документи за проведено обучение и повишаване на квалификацията, допуск до работа от медицинското учреждение за правото да провежда ваксиниране, изследване, че ваксинаторът не е болен от ковид-19.
2. Сертификат за качество на ваксината;
3. Сведения за производителя на ваксината;
4. Документ за действащ лиценз на производителя на ваксината;
5. Сертификат за изпробване на ваксината;
6. Списък със странични действия на ваксината;
7. Документ за застрахователно покритие и неговата сума при негативни последици от ваксинирането;
8. Списък със заболяванията, представляващи опасност за околните. С изменения и допълнения, утвърдени от РЗИ от януари 2020 г.
Ако липсва и един от тези документи, гражданинът има правото да се откаже от ваксиниране, включително от БЦЖ, ММR и от ваксината срещу ковид-19.

Издателство PACПEP

Д-р Maurice Hilleman признава, че ваксините са заразени с вируси на СПИН, ЛЕВКЕМИЯ и РАК


(Доктор Маурис Халмън не е случаен доктор. Той е световноизвестен американски учен микробиолог, който е участвал и създал 36 ваксини, повече, от който и да е друг учен в областта на ваксините! Да се подцени неговото мнение е най-малкото смешно. Всяка една дума от него заслужава да се взема с най-голяма сериозност)

Ново проучване за ваксинацията сравнява болестите при ваксинирани и неваксинирани хора! (ДОКЛАД)

Ваксинираните деца имат повече здравословни проблеми отколкото неваксинираните (ДОКЛАД)

 

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

Последно от БЪЛГАРИЯ

Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко

Ивановден е!

Честит Ивановден! Честит празник на всички именици! Ивановците в България са над 300 хиляди! Да са

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times