Ваксинирана нация (ФИЛМ-БГ СУБ)

/

Документалният филм „Ваксинирана нация“ е спечелил награди на 10 международни фестивала и е номиниран на още толкова. Филмът разтърси зрителите с шокиращите факти за света на ваксините

Д-р Тревор Гън:

«Инжектирайки в кръвта отрови, патогени или каквото и да е, което се съдържа в една ваксина, заобикаляме важни звена от имунната система!»

„Ваксинирана нация“ e един разтърсващ документален филм за истинската същност на ваксините. Продукцията на д-р Гари Нал разкрива черният свят на ваксините в неговата истинска светлина. Разказите на родителите на пострадалите и убити от ваксините деца са покъртителни! Всички заявяват единодушно, че ако биха могли да се върнат назад, никога не биха ваксинирали децата си.

ВИДЕО

Последно от ВИДЕО

ВИДЕА: Това press-титутките няма да ви го кажат. Платените инФЛУенцъри още по-малко. Това в България го искат всички сороспии – Продължаваме поДмяната и Дейбъ-Лъгария са начело на този парад!

Тайван! Официално се съобщава, че броят на починалите с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ИНЖЕКЦИОННА ТЕЧНОСТ надвишава броят на починалите

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Досега не съм отправяла молба да споделяте нещата, които публикувам в профила си. Този път ще