Ваксинирана нация (ФИЛМ-БГ СУБ)

//

Документалният филм „Ваксинирана нация“ е спечелил награди на 10 международни фестивала и е номиниран на още толкова. Филмът разтърси зрителите с шокиращите факти за света на ваксините

Д-р Тревор Гън:

«Инжектирайки в кръвта отрови, патогени или каквото и да е, което се съдържа в една ваксина, заобикаляме важни звена от имунната система!»

„Ваксинирана нация“ e един разтърсващ документален филм за истинската същност на ваксините. Продукцията на д-р Гари Нал разкрива черният свят на ваксините в неговата истинска светлина. Разказите на родителите на пострадалите и убити от ваксините деца са покъртителни! Всички заявяват единодушно, че ако биха могли да се върнат назад, никога не биха ваксинирали децата си.

ВИДЕО

 

 

ПО ТЕМАТА

Ние не ваксинираме (ФИЛМ – БГ СУБ)

 

Ваксинацията: От прикриване до катастрофа (ФИЛМ – БГ СУБ)

 

Ваксините – Скритата Истина (ФИЛМ-БГ СУБ)

 

Ваксинации на сляпо (ФИЛМ-БГ СУБ)

 

Ваксината на страха (ФИЛМ-БГ СУБ)

 

Д-р Марк Рандъл: Ваксините – Убийци (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Искате да се ваксинирате? Отделете само 3 минути за този клип (БГ-СУБ)

 

 

Последни от БЪЛГАРИЯ

Задава ли се принудителна ваксинация за българските граждани? • Премиерът е получил задача да бъдат ваксинирани 80% от медиците и 70% от пенсионерите • Ще бъде ли отровена с радиоактивни вещества водата в Добруджа? • Кой иска да печели за сметка на нашето здраве? • Продължават да ни зариват с боклуци • Кога ще се намеси българската държава? • Достоверни ли са тестовете за Ковид 19? (ПРЕМЪЛЧАНИ ИСТИНИ, 23.01.2021 – ВИДЕО)