Ваксинирането: причина за аутизъм!

Честотата на заболяване от аутизъм в развитите страни стремително расте. В наши дни приблизително едно дете на 25 боледува от него. Но правителствата, които нямат никакво обяснение на това явление и се страхуват да загубят доверието на хората, продължават да отричат връзката на ваксините с аутизма и това въпреки нееднократните решения на съда.

Съдилищата потвърждават връзката между комбинираната ваксина ММR – против паротит, морбили и рубела, с аутизма и хроничното възпаление на червата.
Американското правителство претърпя поражение в поредния „ваксинационен“ съд. Освен това се появиха нови научни данни, които потвърдиха, че лекарят, ученият и директор на канала Autism Media Channel [AMC] – Ендрю Уайкфилд, също и родителите, че са абсолютно прави.
На 13 декември 2012 г. излезе решение на съда, с което се оповестява да се изплатят стотици хиляди долара на Райън Моджаби, който, по думите на родителите му, след ваксиниране с ММR-ваксината срещу паротит, морбили и рубела, е получил „сериозни поражения на мозъка; Райън получил диагнозата „разстройство в аутичния спектър“ – (Autism Spectrum Disorder, ASD).

Същия месец, малко по-късно, американското правителство претърпя още едно сериозно поражение , когато съдът отреди да се изплати на младата Емили Молер от Хюстън компенсация заради свързаното с ваксината MMR поражение на мозъка, което довело до аутизъм.
Тези два случая следват след други подобни решения на италианския и американския съд – на Хана Полинг, Бейли Бенк, Мъсти Хъят, Киенан Фриман, Валентино Бока и Джулия Граймс, в които правителството също загуби. Съдът постанови, че ваксините действително са довели до поражение на мозъка при споменатите деца. Това предизвикало аутизъм. Ваксината MMR била свързващото звено между всичките случаи.

Още един пример за установена връзка между MMR-ваксината с аутизма. На 15 март 2012 г. италианският съд в град Римини потвърди, че ваксината MMR, против паротит, морбили и рубела, е предизвикала аутизъм при едно дете и задължи министерството на здравеопазването да плаща на семейството на детето компенсация в продължение на 15 години и да плати съдебните разноски.
В това време група учени и лекари от Венецуела и университета Wake Forest в Ню Йорк обнародва данни, които не само потвърждават наличието на хронични възпалителни заболявания в червата на децата с аутизъм, но и сочат, че тази патология по-рано не е съществувала. Използвайки сложни лабораторни методи, д-р Стив Уокър и колегите му потвърдили изводите на Уайкфилд чрез демонстриране на молекулярни промени в тъканите на черва, които били ярко изразени и без съмнение аномални.

Д-р Уайкфилд е автор на бестселъри, основател на некомерческата организация за изследване на аутизма Strategic Autism Initiative (SAI) и е директор на Autism Media Channel.

Преди повече от десет години той открил и обнародвал данни за хроническите възпалителни заболявания на червата при деца с аутизъм. Опирайки се на медицинските истории на болните, той свързал тази патология, а и самия аутизъм, с ваксината срещу паротит, морбили и рубела.
Оттогава го подлагат на нападки от СМИ, правителства, лекари и фармацевти. Лъжливите и дискредитиращи изявления за „научното мошеничество“ на Уайкфилд идват от британския журналист Брайън Дир и Британското медицинско списание (British Medical Journal, BMJ). Той и досега ги съди.

Кариерата на д-р Уайкфилд е разрушена от лъжливите обвинения, а в същото време нови изследвания от целия свят потвърждават изводите му. Въпреки всичко, той продължава да работи с цел справяне с катастрофата аутизъм.

Ето какво казва д-р Уайкфилд, намирайки се в дома си в Остин, щата Тексас:

„Останаха много малко съмнения в това, че ваксините могат да предизвикат и всъщност предизвикват аутизъм. В посочените случаи връзката странична реакция на ваксината ММR, която в крайна сметка довежда до поражение на мозъка и аутизъм, е много убедителна. Сега възниква въпросът – колко деца още трябва да пострадат? Родителите им бяха прави през цялото време. На правителствата препоръчвам да престанат да глаголстват, защото децата продължават да се инвалидизират.“

Изследвания, които потвърждават изводите на д-р Уайкфилд:

• The Journal of Pediatrics November 1999; 135(5):559-63
• The Journal of Pediatrics 2000; 138(3): 366-372
• Journal of Clinical Immunology November 2003; 23(6): 504-517
• Journal of Neuroimmunology 2005
• Brain, Behavior and Immunity 1993; 7: 97-103
• Pediatric Neurology 2003; 28(4): 1-3
• Neuropsychobiology 2005; 51:77-85
• The Journal of Pediatrics May 2005;146(5):605-10
• Autism Insights 2009; 1: 1-11
• Canadian Journal of Gastroenterology February 2009; 23(2): 95-98
• Annals of Clinical Psychiatry 2009:21(3): 148-161
• Journal of Child Neurology June 29, 2009; 000:1-6
• Journal of Autism and Developmental Disorders March 2009;39(3):405-13
• Medical Hypotheses August 1998;51:133-144.
• Journal of Child Neurology July 2000; ;15(7):429-35
• Lancet. 1972;2:883–884.

Превод: PACПEP

ПО ТЕМАТА

Проф. Люк Монтание: Ваксини причиняват аутизъм и внезапна детска смърт, в демократичните държави ваксините не трябва да са задължителни

 

Масивното прикриване на ваксините потвърдено: Секретни документи доказват, че ваксините причиняват аутизъм

 

Експерт по ваксините разкрива защо тимерозалът (живак) НЕ е необходим във ваксините

 

Американският лекар Д-р Ръсел Блейлок : Онова, което не ви казват за ваксините, може да ви убие

 

Щатски съд призна връзката между ваксините и аутизма:

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Фейсбук страница