Ваксините: Троянският кон за глобалното възприемане на нанотехнологиите (ВИДЕО)

/

Тези, които обясняваха, че няма как с ваксините да бъдем чипирани, дали са запознати с проектите между Profusa и DARPA ???

Както стана ясно новата ваксина на Biontech / Pfizer също съдържа наночастици

 

Сигурно и вие като мен сте срещали в социалните мрежи „присмехулните забележки“ от ковидясало овчество, платени инфлуенЦъри и функционално неграмотни Ентелектуалци – „хаха, аз нищо не разбирам, защото Бил Гейтс ще ми сложи ваксина и ще ме чипира“. Не знам дали гореизброените си дават сметка колко са прави в това си твърдение.  Предполагам, че не си дават сметка, защото не си правят труда да видят докъде са стигнали в разработките си определени компании като Profusa и какви съвместни проекти имат с Министерството на отбраната на САЩ (DARPA). Аз ще дам кратък обзор на техните разработки и ако след това на някой му е още смешно, нека се посмее и от мое име.

Да започнем от факта, че военните в САЩ ще бъдат първите, които ще изучават нанотехнологиите, за да оптимизират здравето и да откриват рано огнища на болести.

Profusa има договори за биоинтегрирани сензорни изследвания с Advanced Research Projects Agency (DARPA) (Агенцията за модерни изследователски проекти на Министерството на отбраната на САЩ (DARPA) ) и Агенцията за напреднали изследвания на Министерството на отбраната (DARPA), които трябва да бъдат одобрени от Американската администрация по храните и лекарствата в началото на 2021 г.

Здравните технологии подкопават свободата и неприкосновеността на личния живот, но хората дори не си дават сметка за това. Смятат, че това е конспиративна теория. Нека видим това видео на Profusa , което показва как биоинтегрираният сензор позволява на войник да бъде проследен от отдалечени компютри, използващи GPS, в допълнение към това наблюдение биомаркери в реално време ни дават информация за нивото на кислород в кръвта му и за сърдечната честота (още ли е теория на конспирацията?) Линк към видео:

 

Тази биотехнология може и да е потенциално животоспасяваща за войник на бойното поле (ама нямаше ли да  спираме войните?), но проследяването с GPS на хората е плашеща стъпка и преминаване към състояние в което хората ще бъдат постоянно наблюдавани.

Вече сме свидетели как проследяването на дадено заболяване може да доведе до медицински фашизъм и тирания в ръцете на правителството. Искаме ли още от това?

Проучването за грип на Profusa изисква пациентите да носят преносимата версия на глюкомера 24 часа в денонощието, като непрекъснато се събира информация за биомаркери в база данни и има за цел да открие четири етапа на инфекцията: здрав, заразен, асимптоматичен и етап на възстановяване.

Тези ненадеждни етапи на откриване биха могли да се превърнат в критерии за различни нива на индивидуално наблюдение на състоянието на COVID-19 .

Можем ли да избегнем това или да го откажем? Да видим какво точно включва нанотехнологията на Profusa. Тя има три компонента: вграден сензор, наречен хидрогел, четец на флуоресцентен сензор, излъчващ светлина на повърхността на кожата, и електронен софтуерен компонент, който подава данните на тялото към онлайн база данни (не знаем къде точно тази база данни се съхранява и от кого).

Ваксината срещу SARS-CoV-2 планира да включи тази технология и няма информация как тази технология може да бъде премахната.

„Малките биосензори, които стават едно с тялото“, могат да означават наблюдение през целия живот.

Нанотехнологичните изследвания в DARPA са силно противоречиви и имат за цел да създадат „супер войници“ с изкуствен интелект. Тези войници ще притежават подобрени и повишена сетивност, десетократно по-добро зрение и изключителна сила.

Според изявление на DARPA, програмата, известна като Neural Engineering System Design, има за цел „да разработи имплантируем невронен интерфейс, способен да осигури повишена резолюция на сигнала и честотна лента за предаване на данни между мозъка и електрониката“.

Дали тези „суперсили“ имат и някакви странични ефекти, които биха останали завинаги?

Уебсайтът на програмата DARPA заявява, че „най-ефективните, най-съвременни невронни интерфейси изискват операция за имплантиране на електроди в мозъка“.

Етично ли е да се изисква от войник да имплантира нанотехнологии, за да може да изпълни критична задача или пък да защитава родината си?

Може ли военният персонал да отхвърли вградената нанотехнология или изискването за ваксинация или  пък заповед, която касае здравето на човека? Информираното и непринудено съгласие е в основата на медицинската етика.

Ваксините: Троянският кон за глобалното възприемане на нанотехнологиите?

Институтът за военни нанотехнологии в Масачузетския технологичен институт и Институтът за инфекциозни болести на армията в САЩ изследват използването на адюванти, базирани на нанотехнологии, в новите ваксини за военните. Разработките са срещу малария, туберкулоза, ХИВ и ебола.

Според този документ, Project 1.6: Empowering Future Vaccines & Immunotherapies with Nanotech-based Adjuvants

„Проект 1.6 предлага да се разработят две платформени технологии, които безопасно и ефективно насърчават имунните реакции при ваксиниране и терапия: лимфни възли, насочени към амфифилни адюванти и имуноспецифични амфифилни метални наночастици, покрити с лиганд.

„Тези два подхода са идеални за насочване на адюванти към лимфоидната тъкан и имуномодулатори към имунни клетки по време на инфекция.

Проследяването на индивидуалното местонахождение и личните метаболитни данни дава твърде голяма власт на всяко правителство или здравна агенция.

И ако технологията може също така да изпраща биохимични сигнали от човека до правителството, тогава технологията вероятно също може да изпраща биохимично променящи се сигнали от правителството до човека.

Какви са ограниченията и предпазните мерки за отдалечената способност на правителството да влияе или контролира мислите, емоциите и жизнените функции на човека?

Нанотехнологиите биха могли да дадат всеобхватност, базирана на данните и да създадат репресивен свят на управление под прикритието на общественото здраве.

Още ли вярвате,  че всичко, което се прави е в името на „вашата собствена безопасност“? Това ли е светът в който искате да живеете – вие и вашите деца? Постоянен контрол върху биологичните ви процеси и възможност дистанционно да се влияе на мислите, емоциите и жизнените функции? Осъзнаването на истинските цели зад проекта ПЛАНдемия е важна стъпка към намиране начин за неговото незабавно спиране!

  •  Таня Тодорова, On a Real case

ПО ТЕМАТА

Микрочипове, нанотехнологии и имплантирани биосензори: новото нормално?

 

Създадоха технология за дистанционно управление на хора (ВИДЕО)

 

Нано оръжията и гибелта на човечеството. Нанооръжия могат да унищожат човечеството след 10 години

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Бил Гейтс срещу БОГ (ВИДЕО БГ-СУБ)

 

Военният документ на НАСА за намаляване на населението (ВИДЕО С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ)

 

Клонирането на антихриста: експерименти с ДНК

 

Клониране на хора (от хора) за роби-хибриди

 

“И той ще накара всички, големи и малки, богати и бедни, свободни и обвързани, да приемат белега на звяра на дясната си ръка или на челото; та никой да не може да купува или продава, ако няма белега, или името на звяра, или числото на неговото име. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек. И числото му е шестстотин шестдесет и шест.”
(Откровение 13:16-18)

“Белегът” е готов! А вие? – Специален доклад: „Чип импланти“

 

ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

 

Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението (ВИДЕО)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Премиерски тайни: Кюлчета, плеймейтки, сексуални издевателства и за капак – дай си бизнеса! (Григор Лилов с шокиращи разкрития за бизнесмена Светослав Илчовски)

Премиерски тайни: КЮЛЧЕТА, ПЛЕЙМЕЙТКИ, СЕКСУАЛНИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА И ЗА КАПАК – ДАЙ СИ БИЗНЕСА! –––––––––––––– ! „На

Страница във Фейсбук

Страница във ВКонтакте

ПОДКРЕПА ЗА САЙТА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

The Bulgarian Times