Ваксините заразяват

Всички 78 човека от дом за възрастни хора в Испания дават положителна проба за ковид, след като са ваксинирани с първата доза на Пфайзер. Има поне 7 починали човека до понеделник, според персонала на дома. 4-ма възрастни са в болница, а 12 човека от персонала също са инфектирани.

На 13 януари всички обитатели и персонала на дома за възрастни в Толедо са ваксинирани и 6 дни по-късно започват симптомите на болестта. На 21 януари всички обитатели на дома са карантирани в стаите си, а на 25 януари – всички дават положителни проби за ковид, освен един, който по-късно също дава положителна проба.

Домът за възрастни хора “Лагатера резидънс” не е имал заболели от началото на пандемията до сега. Въпреки многото странични реакции и смъртни случаи, втората доза от ваксината е насрочена за 5 февруари (напомняме, че от клиничните изпитвания на тази ваксина всички, разболели се след първата доза, са изключени от проучването, т.е. не получават втора такава).

  • Информиран избор

Източник:

КОМЕНТАР НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ПОД ПОСТА

«Това се случва и в дома в Прага, където е настанена баба ми. Цяла година са добре и никой не се е разболявал от ковид. Преди две седмици им бият коктейла, сега абсолютно всички са с позитивни тестове и болни. За съжаление не знам повече подробности, но им е сложена под претекст, че ще могат да бъдат посещавани от близките си по-лесно. Е, сега хептен не може да се отиде.», – Кристина Михайлова

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

8 430 СМЪРТНИ СЛУЧАЯ и 354 177 увреждания: Европейска база данни за нежелани лекарствени реакции за COVID-19 „Ваксини“

70% от умрелите ще са от ваксини (ДОКЛАД)

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

ПО ТЕМАТА

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

• COV = Certificate of Vaccination (Сертификат за Ваксинация)
• ID = Identity (Документ за самоличност)
• 19 = A I, A for 1 and I for 9 = A I – Artificial Intelligence (Изкуствен Интелект)

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница