Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

/

 

“Ваксините са огромна измама… Те не са спасили нито един живот, но са причина за много болести и смърт, много абсолютно ненужни и незаслужени страдания и бъдещото поколение ще ги смята за една от най-големите грешки в епохата на невежество и предразсъдъци, а тяхното налагане пред страха от наказание – за мръсно петно в развитието на законодателството в нашия век…”

Алфред Ръсел Уолъс (1898 г.)

През 2009 г. в Европа избухна скандал, след като беше открита разлика между партидите ваксини за “народа” и тези за “властта”. Народните ваксини съдържат живак и алуминий, а ваксините за властниците не ги съдържат.
Ваксините срещу пандемичния грип H1N1, които се произвеждат в САЩ за Европа, са два типа, едните са за важни персони, а другите – за обикновени европейци. Този факт скандализира европейците.

Длъжностните лица в Евросъюза получавали ваксините, специално произведени в ограничена серия, в които не се съдържали живак и алуминий, както и сквален. Обикновените граждани, които не са роднини на Ангела Меркел и Саркози, днес на E. Макрон, получили ваксините с пълния комплект с живачно-алуминиевите отрови.

Френският Nouvel Obs разкрил разликата между ваксините. Журналисти доказали, че в страната постъпили две партиди от препарата – 50 хиляди дози за важни персони и 94 милиона дози за редовите французи.

“Шпигел” изяснил, че ваксините на IVAX Corp съдържат наночастици с неизвестно предназначение; наночастиците били открити в три независими лаборатории.

През 2006 г. контролът над компанията IVAX получила компанията Teva (Израел); така израелската компания се превърнала в една от най-големите компании, производителки на лекарства в света; тя често попада под ударите на закона.

Издателство PACПEP

И трите деца на Гейтс не са ваксинирани НИТО ВЕДНЪЖ. В това видео Гейтс се изпуска да каже нещо… „Ние виждаме доста неща, които вървят много добре, неща като произвеждане на детска смърт….“

 

 

Потресаващ факт: През последните 30 години не е открит нито един документ, който да потвърди, че ваксините, които СЗО налага, са преминали проверка за качество и безопасност

 

Върхът на айсберга (ДОКЛАД)

 

ПО ТЕМАТА

Бил Гейтс и елитът не ваксинират децата си (ВИДЕА)

Искате да се ваксинирате? Отделете само 3 минути за този клип (БГ-СУБ)

ВНИМАНИЕ! Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Идън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer! Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ)

 

Филантропите и семейното планиране (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Американският лекар Д-р Ръсел Блейлок : Онова, което не ви казват за ваксините, може да ви убие

Ваксините – Рак в инжекция

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Кратка Corona World Order история на Pfizer

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times