Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

/

“Ваксините са огромна измама… Те не са спасили нито един живот, но са причина за много болести и смърт, много абсолютно ненужни и незаслужени страдания и бъдещото поколение ще ги смята за една от най-големите грешки в епохата на невежество и предразсъдъци, а тяхното налагане пред страха от наказание – за мръсно петно в развитието на законодателството в нашия век…”, – Алфред Ръсел Уолъс (1898 г.)

През 2009 г. в Европа избухна скандал, след като беше открита разлика между партидите ваксини за “народа” и тези за “властта”.

Народните ваксини съдържат живак и алуминий, а ваксините за властниците не ги съдържат.

Ваксините срещу пандемичния грип H1N1, които се произвеждат в САЩ за Европа, са два типа, едните са за важни персони, а другите – за обикновени европейци. Този факт скандализира европейците.

Длъжностните лица в Евросъюза получавали ваксините, специално произведени в ограничена серия, в които не се съдържали живак и алуминий, както и сквален.

Обикновените граждани, които не са роднини на Ангела Меркел и Саркози, днес на E. Макрон, получили ваксините с пълния комплект с живачно-алуминиевите отрови.

Френският Nouvel Obs разкрил разликата между ваксините.

Журналисти доказали, че в страната постъпили две партиди от препарата – 50 хиляди дози за важни персони и 94 милиона дози за редовите французи.

“Шпигел” изяснил, че ваксините на IVAX Corp съдържат наночастици с неизвестно предназначение; наночастиците били открити в три независими лаборатории.

През 2006 г. контролът над компанията IVAX получила компанията Teva (Израел); така израелската компания се превърнала в една от най-големите компании, производителки на лекарства в света; тя често попада под ударите на закона.

Издателство PACПEP

И трите деца на Гейтс не са ваксинирани НИТО ВЕДНЪЖ

В това видео Гейтс се изпуска да каже нещо…

„Ние виждаме доста неща, които вървят много добре, неща като произвеждане на детска смърт….“

 

 

ПО ТЕМАТА

Бил Гейтс и елитът не ваксинират децата си (ВИДЕА)

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ГЛЕДАНЕ ВИДЕО👇

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

 

Последно от ВИДЕО