Ваксини

Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

/

“Ваксините са огромна измама… Те не са спасили нито един живот, но са причина за много болести и смърт, много абсолютно ненужни и незаслужени страдания и бъдещото поколение ще ги смята за една от най-големите грешки в епохата на невежество и предразсъдъци, а тяхното налагане пред страха от наказание – за мръсно петно в развитието на законодателството в нашия век…”

Алфред Ръсел Уолъс (1898 г.)

През 2009 г. в Европа избухна скандал, след като беше открита разлика между партидите ваксини за “народа” и тези за “властта”. Народните ваксини съдържат живак и алуминий, а ваксините за властниците не ги съдържат.
Ваксините срещу пандемичния грип H1N1, които се произвеждат в САЩ за Европа, са два типа, едните са за важни персони, а другите – за обикновени европейци. Този факт скандализира европейците.

Длъжностните лица в Евросъюза получавали ваксините, специално произведени в ограничена серия, в които не се съдържали живак и алуминий, както и сквален. Обикновените граждани, които не са роднини на Ангела Меркел и Саркози, днес на E. Макрон, получили ваксините с пълния комплект с живачно-алуминиевите отрови.

Френският Nouvel Obs разкрил разликата между ваксините. Журналисти доказали, че в страната постъпили две партиди от препарата – 50 хиляди дози за важни персони и 94 милиона дози за редовите французи.

“Шпигел” изяснил, че ваксините на IVAX Corp съдържат наночастици с неизвестно предназначение; наночастиците били открити в три независими лаборатории.

През 2006 г. контролът над компанията IVAX получила компанията Teva (Израел); така израелската компания се превърнала в една от най-големите компании, производителки на лекарства в света; тя често попада под ударите на закона.

Издателство PACПEP

И трите деца на Гейтс не са ваксинирани НИТО ВЕДНЪЖ. В това видео Гейтс се изпуска да каже нещо… „Ние виждаме доста неща, които вървят много добре, неща като произвеждане на детска смърт….“

 

ПО ТЕМАТА

Бил Гейтс и елитът не ваксинират децата си (ВИДЕА)

Филантропите и семейното планиране (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Американският лекар Д-р Ръсел Блейлок : Онова, което не ви казват за ваксините, може да ви убие

Ваксините – Рак в инжекция

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Кратка КОВИД-ИСТОРИЯ

 

Предишна Статия

ВИДЕО: Единственият парад! Държава, начело с истински държавник, а е само 9 000 000 души..

Следваща Статия

Стейхоумовци и „диагностиката“ на COVID-19: Извънредно положение без извънредности, но със запазени „мерки“ (ВИДЕО)

Последно от ВИДЕО

Да си дойдем на думата! Вижте непубликуван официално запис на премиера на Канада Джъстин Трюдо за „Голямото зануляване“ на конференция на ООН от 29.09.2020 (ВИДЕО – БГ СУБ)

ВИДЕО     Изтекъл френски правителствен документ потвърждава Голямото зануляване, планирано от Новия световен ред: Un

Don`t copy text!