Ваксините причиняват заболявания на нервната система

 

„Ваксините: истинско оръжие за масово унищожение…“

Д-р Ребека Карли, експерт по болестите, предизвикани от ваксини

Д-р Карли пише, че източникът на всички вируси, които предизвикват демиелинизиращи заболявания, са ваксините.

Демиелинизаращи заболявания са болести на нервната система, при които се уврежда миелиновата обвивка на невроните.

Д-р Ребека Карли твърди, че изкуствения подсладител аспартам, който е невротоксин, го добавят във всички ваксини и задава въпроса защо?

Аспартам – наистина ли е канцерогенен?

Невротоксинът е токсин, който действа на нервните клетки.

Някои допълнителни съставки във ваксините, както се посочва на сайта на CDC – центъра за контрол и профилактика на болестите в САЩ, включват антибиотици, които предизвикват алергии, и алуминий, който, съчетан с дефицита от силиций, води до неврологични нарушения, които се откриват при болни от Алцхаймер. Тази организация направо посочва, че ваксини, които съдържат алуминий, предизвикват Алцхаймер у ваксинирани.

Във ваксините се съдържа формалдехид, токсичен канцероген, който се използва за съхраняване на мъртви хора.

Те съдържа и натриев глутамат (MSG) – мощен екзитотоксин, който, подобно на аспартама, може да предизвика спазми и тумори в главния мозък.
Натриевият глутамат е токсин, който възбужда нервната система, той причинява превъзбуда на клетките в главния мозък, в резултат на което те стават съвсем неконтролируеми.

MSG: Вкусът, който убива

Яйчният белтък, който също се влага във ваксините, може да предизвика анафилактична реакция, която застрашава живота.

Сулфитите във ваксините са токсини, които влизат директно в кръвотока.

Анафилактичната реакция е алергична реакция на организма, състояние на силно повишена чувствителност на организма, която се развива при повторно вкарване на алергена в него. Тя е едно от най-опасните усложнения от лекарствените алергии, които при 10-20% завършват летално.

Американският център за контрол и профилактика на болестите не иска да признае, че в момента 13 ваксини се отглеждат на абортирана тъкан от плод, диплоидни човешки клетки.

Специалистите от този център не признават и за живачния консервант тимеросал във ваксините, също много опасно вещество. Той влияе върху всяка система в организма – ендокринна, нервна, храносмилателна, кожна. Живакът е най-голямата отрова от всичките тежки метали и предизвиква рак.

Ребека Карли смята, че ваксините против грип предизвикват грип у ваксинирания. Че източник на всички вируси, които предизвикват демиелинизиращи заболявания, всъщност са ваксините и че имената на болестите се променят, за да се скрие истинската им етиология.

Етиологията е раздел от медицината, който изучава причините и условията за възникването на болестите.

Д-р Шери Тенпени също пише, че ваксините не само че не са безопасни и не са ефективни, не само не защитават човека, а напротив – причиняват му вреда. Въпреки че има една огромна група медици, които твърдят, че без ваксини животът на децата е под заплаха.

Често се задава въпросът, защо съдържащите се във ваксините вещества никога не са били изследвани, тествани за канцерогенност и мутагенност, т.е. на способността им да променят ДНК и да предизвикват автоимунни заболявания. И как при този факт може да се твърди, че те са ефективни, безопасни и безвредни.

Ваксината против човешкия папиломавирус

В инструкцията на ваксината срещу човешкия папиломавирус е посочено, че тя може да предизвика рак.
По данни на СМИ е известно, че в период от три месеца до две години, след като девойки получили пълния курс от ваксини срещу човешкия папиломавирус, развили рак на матката. Регистрирани са и много случаи на поява на венерически прояви.

Съществуват поне осем типа вируси на човешкия папиломавирус, които могат да се асоциират с онкологични заболявания, а във ваксината са представени само два от тях.

Така родителите получават лъжливата представа за безопасност, когато смятат, че с тази ваксина защитават своите дъщери от рак на матката. Но съществуват други вируси на папилома, които могат да предизвикат рак.

Канцерогенност на ваксините

Шокира фактът, че съставките във ваксините не са проверявани не се проверяват за канцерогенност, особено след като е ясно, че ваксините съдържат цял списък от истински отрови.

Съществуват няколко факта, които тревожат.

Във ваксините „дифтеткок“ и полиоваксините против полиомиелит се влага формалдехид, който дори в малки количества предизвиква проблеми със здравето, дори рак.

В периода 2001-2002 г. беше решено формалдехидът да бъде добавен в официалния списък с канцерогени.
Въпреки че официално е признат за канцероген,
продължават да го добавят във ваксините.

„Блуждаещи“ вируси във ваксините

Във ваксините съществуват т.нар. блуждаещи или случайно попаднали вируси.

Как попадат във ваксините?

За да се размножава, вирусът трябва да се разположи в жива клетка. Такива клетки се използват за отглеждане на много вируси.

След това вирусите се събират, обработват се с различни химически вещества, за да се отслаби активността им, и тогава се влагат във ваксините.

Вече много години във ваксината против полиомиелит се съдържа вирусът SV40, който се нарича „маймунски“ вирус, тъй като в създаването му се използват клетки от маймунски бъбреци.

През 2002 г. медицинското списание «The Lancet» публикува материали, в които са изложени предположения на специалисти за това, че половината от 55-те хиляди случаи на неходжинска лимфома, регистрирани в този момент, с голяма вероятност може да са свързани с вируса SV40, който се съдържа във ваксината против полиомиелит.

И тези материали официално са публикувани в медицинското списание «The Lancet» през 2002 г.
„Известни са още два „блуждаещи вируса, които се намират в клетките в организма на птици. И те се оказват във всички ваксини, за създаването на които се използват клетки от птичи яйца. Тези вируси попадат в яйцата от организма на птиците.

Тези два „блуждаещи“ вируса често се свързват с възникването на рак на гърдата.

FDA твърди, че ваксините са абсолютно безопасни за здравето. Въпреки че никога с нито една ваксина не е проведен двоен плацебо-тест, за да се определи безопасността и ефективността й.

Двойният плацебо-тест е контролируемо научно изследване за ефективност, безопасност и поносимост на медицинска продукция при хората.

Затова няма никакви основания да се твърди, че ваксините работят, но FDA твърди, че прилагането им е полезно за хората и че провеждането на двоен плацебо-тест било антинаучно и неетично.

В същото време много семейства по света с радост биха предоставили информация за здравето на своите неваксинирани деца, за да се направи сравнителен анализ със здравето на ваксинираните.

Има подозрение, че FDA не желае да направи подобен анализ.

Защото ще стане ясно, че неваксинираните деца са много по-здрави.

Издателство PACПEP

Още по темата

Американският лекар Д-р Ръсел Блейлок : Онова, което не ви казват за ваксините, може да ви убие

С покачването на процентите на ваксинации се повишава и детската смъртност – инжектирането на новородените с токсични химикали стои зад СВДС

Експерт по ваксините разкрива защо тимерозалът (живак) НЕ е необходим във ваксините

Учен по ваксините на Мерк заплашен със затвор, заради опита си да разкрие масивна манипулация на данни за ваксина и измами

Масивното прикриване на ваксините потвърдено: Секретни документи доказват, че ваксините причиняват аутизъм

Разкрития на вътрешен човек за ваксините (ИНТЕРВЮ)

Робърт Кенеди-младши: Ваксините в САЩ са смъртоносен бизнес (ВИДЕО)

Конференция с Робърт Кенеди-младши по повод откриването на европейския клон на организацията му Children’s Health Defense

Безопасни ли са ваксините срещу КОВИД-19? Категорично не! Възможни са фатални хиперреакции и смърт! (ВИДЕА)

Безопасни ли са ваксините срещу КОВИД-19? Категорично не! Възможни са фатални хиперреакции и смърт! (ВИДЕА)

Ние не ваксинираме (ФИЛМ – БГ СУБ)

Световната здравна организация – Инструмент в нечисти ръце! Разследвания разкриват, че СЗО участва в разработването на ваксини, с цел контролиране на раждаемостта и намаляване на числеността на населението

Робърт Кенеди-младши и Де Ниро дават 100 000 долара, на който докаже, че ваксините са безопасни

Конференция с Робърт Кенеди-младши по повод откриването на европейския клон на организацията му Children’s Health Defense

Безопасни ли са ваксините срещу КОВИД-19? Категорично не! Възможни са фатални хиперреакции и смърт! (ВИДЕА)

Ваксината – спасение или оръжие? Зад СОVID-19 се крие сянката на Бил Гейтс! Искат ли “Господарите на парите” да наложат властта си над света, чрез всеобща тайна чипизация

ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

Последно от ЛЮБОПИТНО

Фейсбук страница