Ванга: «Хората ще падат по улиците без да са боледували» 💉💉💉  ∞

Предсказанието на Ванга за ПЛАНдемията

Разказва нейната племенница Красимира Стоянова:

«На една Бъдни вечер през 80-те години, събрахме се на вечеря. Има един обичай по нашия край – в камината сме сложили голямо дърво Бъдник и като изгори се гадае по жарта от него. Ние предложихме на Ванга тя да гадае, обикновено тези гадания са весели, свързани със семейството. Добре си спомням, аз бях седнала до нея и изведнъж виждам как тя, както беше весела, изведнъж й се изопна лицето и започна да нарежда едни неща, все едно ги чете по книга.»

«Много и незнайни болести ще се появят, хората ще падат по улиците, без да са боледували.»

Тогава не знаехме какво е това, каква ще е тази болест, която, без да си боледувал ще падаш, разказа Стоянова

 

КОМЕНТАР ОТ ФЕЙСБУК ПО ПОВОД НА ДОЛНАТА ПУБЛИКАЦИЯ

«Хващам се на бас, че шофьорът от трагичния инцидент на магистрала “Струма“ е бил инжектиран и е получил инфаркт. Или инсулт. Нямало е спирачен път и кой да отвори вратите, но какво може да направи един вече мъртъв шофьор!? Няма да е много далече времето, когато на набодените ще им бъдат отнети книжките. Помнете ми думата. Капят като круши. Вижте видеата в статията… И това е САМО НАЧАЛОТО. Не ми се мисли какво ще е след 2023-та… »

💉💉💉  500% увеличение на смъртните случаи от «Внезапна сърдечна недостатъчност и внезапна неочаквана смърт» на играчите на FIFA през 2021 г. (+ВИДЕА)

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА ПО ПОВОД ФБ-КОМЕНТАРЪТ

САМОЛЕТИ ЩЕ ПАДАТ!.. 
И ВЪПРОСЪТ НЕ Е ДАЛИ, А КОЛКО СКОРО!?!

Боинг преустановява задължителната фaкcинaция 💉💉💉 1700 % увеличение на смъртните случаи от «внезапна сърдечна недостатъчност» и «внезапна неочаквана смърт» при пилотите

💉💉💉 500% увеличение на смъртните случаи от «внезапна сърдечна недостатъчност» и «внезапна неочаквана смърт» на играчите на FIFA през 2021 г. (+ВИДЕА)

💉💉💉 Ново проучване показва, че експерименталките са причината за 98% от случаите на миокардит при деца

💉💉💉 Испания отчита бум на «внезапна смърт» по… „неизвестни причини“ ?!

 

Медицинска сестра: Политиците получават инжекция с плацебо вместо мРНК (иРНК) «ваксина»

 

Шокиращи данни от ЕМА: 30 551 смъртни случая и 1 163 356 увредени от експерименталните инжекционни течности до 13 ноември 2021 г. (ДОКЛАД)

 

ПО ТЕМАТА

«Те сами ще създават вируси и ще ви продават ваксини. След това ще се преструват, че им трябва време за търсене на решение, въпреки, че вече го имат.», – из речта на Муамар Кадафи на 64-тата сесия на ООН, Ню Йорк 2009 год.

 

Чували ли сте за вирус с електромагнитни излъчвания❓👇

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Който желае може да се присъедини към групата «Неваксинираната сперма е следващият биткойн»

 

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

 

Според СЗО присъствието на вашето дете в училище се счита за „информирано съгласие“ за ваксинация – присъствието на родителите „не се изисква“! Изтегляйте децата си от училище, защото са способни да ги набодат без ваше знание и съгласие

 

Отпада изискването за “писмено информирано съгласие“ за «ваксина»та срещу СОVID-19» Не пускайте децата си на училище! Способни са да ги набодат без ваше знание и съгласие! Не си правете никакви илюзии това е разчистване на пътя от управляваната-управляваща измет за узаконяването на задължителната СОVID-«ваксина»ция в България! Между другото Австрия вече я въведе и става задължителна от 1 февруари 2022 г!

 

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница