Велизар Енчев алармира: ГЕРБ и патриотите ударно унищожават документи в министерствата!

Хунтата на Бойко Борисов се готви за бягство! Това научаваме от статус в мрежата на Велизар Енчев.

Ето какво написа бившият депутат на стената си във фейсбук:

„ГЕРБ и ОП горят! Горят ли документи в министерствата?

Премиерът и аватарът му Томислав Дончев бият отбой и говорят за оставка и избори. Това е добрата новина. Но има и лоша: От честни държавни служители научавам, че в министерства е почнало чистене на архиви, поради което машините за рязане загрели…“

„Дали наистина се заличават престъпления, дали просто администрацията работи усилено в летните жеги, не мога да кажа.

Но едно нещо трябва да е ясно – феноменът „Тефтерчето на Златанов“ може да се възпроизведе и от избрани министерства да се изпарят свежи архиви, уличаващи ГЕРБ и ОП в тежки престъпления.

Най-рискови са пет министерства – земеделското, военното, финансовото, икономическото и на регионалното развитие. Същите министерства, където се губят следите на:

70 милиона за колекторско-мутренска фирма, 700 милиона неплатени такси от хазарта, погребани в магистралния асфалт стотици милиони, незнайно колко милиона по земеделски еврофондове, комисионни за милиардните армейски сделки…

Питам се: Прокуратурата и ДАНС нямат ли превантивни функции? Или въпросът ми е наивен? Толкова наивен, че вече се изчервих и горя от срам“, пише още Велизар Енчев.

Велизар Енчев: ДАНС да отнеме допуска до секретна информация на Борисов

Предишна Статия

Турбо-ГЕРБ: Въвеждат такса „дреха“

Следваща Статия

Божков отговаря на въпросите: “Защо ЦСКА загуби титлата през 2006 година?“ и “Защо не продължавате да финансирате ЛЕВСКИ?“ (ВИДЕО)

Последно от БЪЛГАРИЯ

112 години независима България! Честит празник, българи! (Манифест за провъзгласяване независимостта на България, прочетен от княз Фердинанд на 22 септември 1908 г. в гр. Велико Търново)

112 ГОДИНИ НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ. ЕДИН ВЕЛИК ПАТРИОТИЧЕН АКТ НА ФЕРДИНАНД САКСКОБУРГГОТСКИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ

Чутовен удар на МВР!

Закопчаха двама пенсионери, отглеждали канабис Двама мъже на 70 г. и 74 г. са задържани в

Don`t copy text!