Великобритания: 143 смъртни случая настъпили след ваксинация (ДОКЛАД)

На 5 февруари правителството на Обединеното Кралство публикува доклад на Агенцията за регулиране на лекарствата и здравните продукти, в който се обобщават съобщените нежелани реакции, настъпили след получаване на Ковид ваксини в периода до (и включително) 24 януари.

Данните в доклада сочат:

  • Общият брой на съобщените нежелани лекарствени реакции към 24 януари е 70 504.
  • Броят на докладваните смъртни случаи е 143.
  • Броят на случаи на лицева парализа е 75.
  • Съобщените случаи на анафилаксия са 114.

До 24 януари 2021 г. включително Агенцията за регулиране на лекарствата и здравните продукти в Обединеното Кралство (MHRA) е получила и анализирала общо 6 014 доклада за предполагаеми нежелани лекарствени реакции (НЛР) при Ковид ваксината на АстраЗенека/ОксфордТези доклади включват общо 21 032 предполагаеми реакции (един доклад може да съдържа повече от един симптом).

До 24 януари 2021 г. включително, MHRA е получила и анализирала 16 756 доклада от хора, получили Ковид иРНК ваксината на Пфайзър / Бионтех. Тези доклади включват общо 49 472 предполагаеми реакции.

СМЪРТНИ СЛУЧАИ

Агенцията за регулиране на лекарствата и здравните продукти в Обединеното Кралство е получила 107 доклада за предполагаеми нежелани реакции към ваксината на Пфайзър / Бионтех, при които пациентът е починал скоро след ваксинацията, 34 доклада за ваксината на АстраЗенека / Оксфорд и 2, при които производителят на ваксината не е уточнен.

Парализа на Бел

До 24 януари 2021 г. Агенцията за регулиране на лекарствата и здравните продукти в Обединеното Кралство е получи 69 съобщения за лицева парализа или пареза след ваксината на Пфайзър / Бионтех. Към момента този тип реакция е посочена като възможен страничен ефект от ваксината на Пфайзър / Бионтех въз основа на малък брой доклади по време на изпитванията, но тъй като това може да се случи и естествено, връзка с ваксината все още не е потвърдена. Получени са шест съобщения за лицева парализа след получаване на Ковид ваксината на АстраЗенека / Оксфорд.

Анафилаксия (тежки алергични реакции)

Агенцията за регулиране на лекарствата и здравните продукти в Обединеното Кралство е получила 101 доклада за спонтанни нежелани събития, свързани с анафилаксия или анафилактоидни реакции, настъпили вследствие от ваксината на Пфайзър / Бионтех. Всички пациенти са се възстановили от епизода на анафилаксия. Към днешна дата са получени 13 доклада за анафилаксия след получаване на Ковид ваксината на АстраЗенека / Оксфорд.

В интервю за английската медия The Sun, д-р Джун Рейн, изпълнителен директор на MHRA, каза: „Ваксините са най-ефективният начин за защита срещу Ковид, спасяване на животи и предотвратяване на сериозни усложнения от този ужасен вирус.

„Данните, които събрахме, дават допълнителна увереност, че Ковид ваксините са безопасни и продължават да отговарят на строгите регулаторни стандарти, които се изискват за всички ваксини.

„Оставаме уверени, че ползите от тези ваксини надвишават всички рискове.“

Пълният доклад на Агенцията за регулиране на лекарствата и здравните продукти в Обединеното Кралство можете да намерите на правителствения сайт.

  • Измамата Ковид19

ПО ТЕМАТА

След €$ и правителството на Обединеното кралство освободи Pfizer от отговорност в случай на усложнения при СОVID ваксината

 

Да си дойдем на думата! Правителството на Обединеното кралство публикува оферта за система за Изкуствен интелект (ИИ) за обработка на уврежданията и странични ефекти от ваксината за СОVID-19 описани като ⚠️ «пряка заплаха за живота на пациентите и общественото здраве»!

 

ВНИМАНИЕ! Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Идън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

 

Ако си мислите че след СОVID-19 всичко приключва тънете в заблуда! Това е просто началото! На края… Какво следва след С0-VID и какво крият? Голямото зануляване и… (ВИДЕА)

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Ваксините заразяват!?

 

ОФИЦИАЛНО: Над 500 жертви на СОVID ваксини само за месец в САЩ (ОБНОВЕНА)

 

Потресаващ факт: През последните 30 години не е открит нито един документ, който да потвърди, че ваксините, които СЗО налага, са преминали проверка за качество и безопасност

 

Върхът на айсберга (ДОКЛАД)

 

Последно от СВЯТ

Калифорния фалира!

Калифорния фалира! Щатът е един от първите в Америка, който официално декларира, че отказва да плати