КОГА ЩЕ ЧУЕМ НЕЩО ПОДОБНО ОТ УПРАВЛЯВАЩ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ? СЕТИХ СЕ! НИКОГА..

Виктор Орбан усилва тихата война против ЕС (ВИДЕО)

Законопроектът ни, не е против правата на хомосексуалистите, а е, за правата на децата и родителите, – коментира министър-председателят на Унгария, Виктор Орбан, новия законопроект, който забранява разпространяване в училищата, на материали, пропагандиращи и прокарващи хомосексуализма или смяната на пола.
«Аз съм борец за човешки права, и бях такъв, още по времето на комунистическия режим. Тогава хомосексуализмът беше наказуем, и аз се борех за правата и свободите им. А сегашният закон е за правата на децата и родителите», казва Орбан.
Председателката на Европейската комисия (Главната Комисарка) Урсула фон дер Ляйен нарече това «позор». А гостът в Брюксел, генералният секретар на ООН Антониу Гутерриш, нарече позицията на Орбан «напълно неприемлива».
«Никаква дискриминация не е приемлива, в никаква ситуация. И всяка дискриминация против ЛГБТ е напълно неприемлива в нашите съвременни общества», — каза ген.секът на ООН.
(Та, нали и Орбан казва, че «Никаква дискриминация не е приемлива, в никаква ситуация“! Но в ЕС и САЩ (и под техния натиск, в целия свят), заради гласуваните права на всякакви, реални и измислени малцинства и извратеняци, отнеха всички права на нормалните хора, в полза на шепа извратеняци-содомисти. А реално, и на огромното мнозинство нормални граждани, които в условията на Демо(но)крация, уж сами трябваше да избират и решават, какви закони да се гласуват, и кой, какви права да има?! Коментар на Г.С).
Четете също и: Край на спорта: трансгендер-мъж отива на Олимпиадата, да се бори срещу жени (ФОТО, ВИДЕО)

  • Григор Симов

Последно от СВЯТ

Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Крим Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина

The Bulgarian Times

Фейсбук страница