Война – САЩ срещу Русия (ВИДЕО)

/

 

Коя военна суперсила ще победи в една война между САЩ и Русия?
Как това, че Байдън спечели срещу Тръмп и личната му вендета срещу президента на Русия Владимир Путин ще се отрази отношенията межди двете велики сили?

Ще продължи ли Джо Байдън политиката на предшествениците си от демократическата партия да влиза в трети страни под оправданието за износ на демокрация?
Коя сила с какви козове разполага — оръжия — ядрени и конвенционални, подкрепа? Изтребители, танкове, крилати ракети, самолетоносачи – на чия страна е превъзходството?
Възможен ли е ядрен апокалипсис?

  •  Станислав Цанов

 

ПО ТЕМАТА

Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“ ? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете тази технология за легализиране на всичко, каквото ви хрумне! …

US базата в Ново село: Тестове с химически и биологически оръжия (ВИДЕА)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Кой финансира Втората световна война

 

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times