Война между Русия, Америка и Украйна? Никога! Война между човечеството и други цивилизации? Винаги! (ПЪРВА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ

Ще припомня информация, която съм предавала преди години;

Когато ни кажат, че има война между държави да имаме предвид, че:

войските на държава – завоевател са изпратени на територията на държава – мишена или за слагане на ръка на скъпоценностите на територията ѝ (руди, метали, горива…) или за превземане на територията ѝ (териториално разделение, каквото се случи с Украйна, Литва, Латвия и Естония, които са руска територия), въвеждане на ротшилдовото банкиране и комунизма, като система на управление, манипулация, доминация и контрол или за война с други цивилизации и техните хибриди във властта.

Конкретно за „войната между Русия и Украйна за Крим“ преди няколко години писах, че:

Това беше операция, с която да се прикрие съществуването на енергиен Портал в Крим, който води до други измерения, с това да се прикрие съществуването на други негативни цивилизации на територията на Крим и Украйна, както и навлизането на негативните извънземни цивилизации през този Портал, повикани от негативните раси, които се намират в базите и тунелите на планетата ни и работят с явните и тайните военни служби, свързани с Драко рептилските хибридни кръвни линии.

Където има бази и тунели, има и отвлечени деца. Има трафик на деца и хора в различни възрасти!

Това, което направиха тогава Русия и Америка е да помогнат с техните технологии срещу нашествието на навлизащите цивилизации през този Портал. „Войната“ на тези територии не приключи, а продължи до ден-днешен.

През последните дни се случва същото. Войските на тези държави са там, за да спрат нахлуващите негативни цивилизации и премахването на съществуващите такива в подземните бази и тунели на територията на Русия (Украйна) …

Америка и Русия никога не са били врагове и не са воювали помежду си! Не само са държави – близнаци, погледнете ги на картата, вижте формата на техните територии (те са части на една огромна земна повърхност/ територия, която беше разкъсана на парчета, след използването на Драко рептилска технология за превземането на планетата ни… ), а и в Космоса работят заедно – имат много общи космически проекти и съвместни операции. В американската армия има руски войници и, обратно, в руската американски.

Видяхте ли небето през последните дни?

А военните самолети и самолетите, които пръскат с препарати – това не са познатите ни химически трасета. Този път тези препарати не вредят на здравето на хората, информирах ви преди, че това ще започне да се прави, че ще се използват препарати, които ще помагат за оздравяването на хората, Ивермектин и Хидроксихлорохин и други, чийто състав ми е непознат, но и това ще се разкрие! Сега е моментът за тяхното използване, за да се създаде екран в атмосферата и да се прикриват космическите кораби над главите ни и същевременно това, което вдишваме няма да има негативно въздействие върху здравето ни.

Видяхте ли и „Луната“, която се показа от Запад на 6 февруари?

Същият ден нямаше Луна на нашето небе, а излезе огромен светещ обект като Луна, от Запад, който се скри след няколко часа. Светеше в бяло и жълто.

Това беше огромен военен космически кораб на противодействащите сили.

Досега Кабал не успя да използва мащабно проекта си „Син лъч„, скоро ви писах, че те не са се отказали от него.

Бъдете нащрек, ако видите нещо интересно, снимайте, споделяйте.

Това, което се случва толкова явно в момента е изчистването на старата система и старото управление на Земята. Старото управление беше в ръцете на драко-рептилските цивилизации и техните хибриди във властта и политиката (Ротшилдови и техните клонове).

За да бъде въведена нова система и да се промени живота на Земята, всичко старо и негативно трябва да бъде изчистено. И това се прави – чистка на всички нива и всичко, което принадлежи на Драко рептилската система.

Противодействащите сили преди отново да се върнат в Украйна, изчистиха столицата на Злото, Казахстан (цялата територия, а не един град), който е свързан с тунелната система в целия свят.

Имам съмнения, че онези, които не бяха заловени в Казахстан, избягаха и се укриха на територията на Украйна, откъдето подават сигнал за помощ към другите цивилизации, с които са в контакт. Тези негативни цивилизации бяха спрени от цивилизациите, които помагат на човечеството…

Казахстан е център за производство на най-скъпата дрога – АдрЕНОХром.

Украйна е гнездото на Ротшилд и център на педофилия, трафик на деца, център за контрол на всички валути, ценни метали, сребро, злато, платина, калифорний 252, осмий 187, родий

Източник: Милена ван Лиер

ВТОРА ЧАСТ 👇

https://thebulgariantimes.com/%d0%97%d0%bb%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d0%b3%d0%b8-%d0%b8%d0%bc%d0%b0-%d0%bc%d0%bd%d0%be%d0%b3%d0%be-%d0%b8%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%a2%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b5-%d0%9a%d1%80%d0%b0/

 

ПО ТЕМАТА

Зловещо: Криптовалутата Биткойн е създадена от неизвестен изкуствен интелект за да завладее света

Кралският астроном сър Мартин Рийс: „Извънземните са електронни същества“

IT – милионерите имат договор с извънземните

Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества

Извънземните управляват света (ВИДЕA)

От Давос: Земята се нуждае от мъже в черно, за да контролират извънземните

Извънземните отвличат по два милиона човека всяка година

Земята търгува с извънземни цивилизации

Защо убиха принцеса Даяна: Страшната истина за кралското семейство (ВИДЕА)

В своята конферентна зала римският папа говори от устата на Рептилия! (ВИДЕО)

Глобалното рестартиране, рептилоидните владетели, възход на съпротивата и пълното разсекретяване (ВИДЕО-БГ СУБ)

Нашествието на рептилиите, последната фаза на Новия световен ред! (ВИДЕО)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%9c%d0%b0%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b0%d0%bb-%d0%b7%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bc%d0%b8%d1%81%d1%8a%d0%bb-%d0%92%d0%98%d0%94%d0%95%d0%9e-%d0%91%d0%93-%d0%a1%d0%a3%d0%91/

Преди смъртта си американски учен записал видео за извънземните на Земята (ВИДЕО)

Човечеството е загубило звездните войни

Стивън Басет: Извънземните хибридни същества отдавна са сред нас

https://thebulgariantimes.com/%d0%98%d0%b7%d1%80%d0%b0%d0%b5%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b3%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bb-%d0%90%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%bf/

Извънземната намеса в ДНК на хората е война! Но срещу кого? (ВИДЕО)

На Земята вече има деца-хибриди от извънземни и хора (ВИДЕО)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК!

 

Путин: “Светът се управлява от Рептилии“

 

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани