Време е времето да спре!

Време е на списание „Време“/“TIME“да ни съобщи важни новини:

– Целият Кабал/ЕЛит е победен;

– Начало на новата ера, въвеждане на новата система, за която сме се информирали през годините, че ще бъде въведена, след като бъде премахната старата драко-рептилска система – това се случва в момента, арести, сваляне на правителства, заменянето им с нови лица; нова финансова система…

Започнаха последователни събития, които извършват промяната – става много интересно!

Знак, че правителствата са свалени (за всички държави) е премахването на маските, ваксините и зелените сертификати!

– Последно повикване на сцената на старите герои. Last call! Но и последно повикване за масовката да се събуди за реалността!

На корицата на списание TIME за месец Ноември са изобразени бившите популярни лица на ЕЛита, участващи в „Срещата на G20“.

На столовете е написано COP26 – това беше 26-та конференция (на страните членки) на ООН за „изменението на климата„, а аз имам усещането, че на тази дата са арестувани доста политически фигури.

Срещата на G20 приличаше на церемонията по раздаването на Оскарите тази година. Присъстваха само артисти, влезли в ролята на истинските лица, някои от които не са повече на Земята.

Месец Ноември е месец на разкритията и домино ефекта на събитията! Връщане на свободата на хората!

От Ноември нататък виждах, че задължителните ваксини ще бъдат спрени, зелените сертификати също, хората ще започнат да работят спокойно, да пътуват както преди, арести ще има за онези, които са налагали ваксинацията, до 6 месеца публично ще бъдат показани съдебни процеси на популярни лица;

Някои медии ще започнат да казват истината, ще се чуе (от повече хора) за новата финансова система и сривът на старата такава, която догодина по това време вече ще е наложена и ще работи, и живота на хората ще стане по-спокоен … да видим дали това ще се случи!

Дойде време да приключим завинаги с фарса за британската корона, британската кралска линия и популярните влечуги от рода „Уинзор“.

Куини Лизард („кралица“ Елизабет) ни е показана на макет, който ми подсказва, че времето за съществуване на нея и на нейното семейство по начина, по който са ни представяни досега, изтече и повече няма да ги видим на планетата ни, а ще разберем цялата истина за кралство Великобритания и уинзорите.

Ще бъде шок за масовката да видят истинското лице на т. нар. крале, кралици, принцове и принцеси, но е необходимо, защото лъжата на планетата ни се поддържаше чрез тяхното съществуване.

За нас също е важно да променим възприятието си към тях, за да не задържаме образите им в нашата реалност и без да използваме обръщенията крал, кралица, принц…

Помните ли корицата на списание „Икономист“ 2020. Тогава ви казах, че всички събития, кодирани на корицата за 2020 ще продължат и през 2021 и 2022 г.

На същата корица, на 4-ти ред, месец Април и 5-ти ред, месец Май, беше кодирана думата BREXIT. Което за мен има поне 3 значения:

1. Излизане на Великобритания от ЕС;

2. Baron Rothschild exit – източването на парите от европейските банки на Ротшилд и преместването им в азиатска банка на Ротшилд;

3. British Royal exit – залавянето и премахването на цялата кралска британска фамилия от живота и лицето на Земята.

След като „принц“ Филип беше премахнат от Земята, се очакваше и еЛИЗАРДбет да е следващата арестувана. Това се случи, Елизабет беше арестувана и осъдена за престъпления срещу човечеството, за геноцид срещу специфични групи хора…, както знаем, заради заспалата масовка, трябваше да бъдат поставени техни заместници, за да продължи филма.

С актьори, двойници, се задържаше фарса за семейството. Очевидно те бяха толкова различни от оригиналите си, но през това време военните части успяха да премахнат от Земята Чарлз, Уилям, Хари, Меган и Кейт, след това „принц“ Андрю и съпругата му.

Ще видим в бъдеще дали Хари и Уилям са ангажирани от военните за „друга“ мисия.

Тези дни ще ни кажат, че „Лондонският мост падна“ – означава, че Куини Лизард умря!

А когато ни прожектират скромното ѝ погребение с черните коли по лондонските улици, това ще ни даде сигнал, че е премахната като цяло от Земята или е екзекутирана, не само умряла и погребана – умряла и погребана е само за масовката.

Образът на „Джо Байдън“ го приемам като представител на Белия дом – това ми показва, че „Белият дом“ ще бъде изчистен на всички нива от негативните индивиди на повърхността и под земята.

„Байдън“ също се играе и от артист, не само от двойник, клонинг. За Байдън съм писала предостатъчно, няма да го коментирам. А този артист, който беше ангажиран за ролята на Байдън се показа пред публика за последен път по време на визитата си във Ватикана и се снима с друг артист, който играе Папата. Папата е арестуван, ще бъде изведен от Земята.

Омръзна му на човека да играе „Байдън“. Това означава, че и Байдън най-после ще го обявят публично за умрял.

Следва продължение…

П.П. Не трябва да се отпускаме, тъмните кръгове са много и ще отнеме време за пълното им изчистване, но поне хората да станат по-свободни и да продължат нормално живота си.

Източник: Milena van Lier

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Ротшилд и програмата и плановете на психо и социопатите от „Дълбоките държави“ на Китай и Америка (ГАЛЕРИЯ)

Какво искат да ни кажат Ротшилд с корицата на „Икономист“ 2021 г. и какво виждам аз (ПЪРВА ЧАСТ)

Какво искат да ни кажат Ротшилд с корицата на „Икономист“ 2021 г. и какво виждам аз (ВТОРА ЧАСТ)

Какво искат да ни кажат Ротшилд с корицата на „Икономист“ 2021 г. и какво виждам аз (ТРЕТА ЧАСТ)

 

ПО ТЕМАТА

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Планът на ООН за Нов Световен Ред 2021 – 2030 (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times