Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» (ДОКЛАД) ОБНОВЕНА

9 от 10 смъртни случая от СОVID са при «ваксини»рани хора

В доклад, публикуван от правителството на Обединеното кралство, се потвърждава, че 9 от всеки 10 смъртни случая, свързани с СОVID-19, са открити при напълно «ваксини»рани лица

 Въпреки че вариантът на вируса е един и същ и Обединеното кралство е одобрило само една ваксина, различна от тази в САЩ (AstraZeneca), данните в САЩ са различни. Това може да се дължи до голяма степен на определението на Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), използвано за определяне на „ваксинираните“.

Данните за САЩ вероятно също ще станат още по-оскъдни през следващите седмици и месеци. Освен че CDC крие данни, в началото на февруари Министерството на здравеопазването и човешките ресурси (HHS) тихомълком реши да спре да регистрира смъртните случаи, свързани с СОVID-19.

ДАННИТЕ СА ОТ СЪЩЕСТВЕНО ЗНАЧЕНИЕ

И все пак данните са в основата на научния анализ. Без него изследователите не могат да анализират статистически данни и да правят заключения, което прави експертите по обществено здраве неспособни да правят точни препоръки. Знанието ви дава възможност да вземате информирани решения въз основа на доказателства.

Шест месеца след началото на пандемията доклад разкрива, че повечето американци са имали погрешни представи за рисковете от СОVID-19. Месеци по-късно второ проучване показа, че няма особена промяна. Докато анализаторите обвиняват „непознаването на основни, неоспорими факти за това кой е изложен на риск“ за т. нар. погрешни схващания, други смятат, че политизирането на пандемията също е виновно. Но имаше и други фактори, които изкривиха данните, с които учените смятаха, че разполагат.

Според информатора, работил по клиничните изпитвания на инжекциите за СОVID във фаза 3 на Пфайзер, данните са били фалшифицирани, пациентите не са участвали в сляпо проучване, компанията е наела лошо обучени хора за прилагане на инжекциите, а проследяването на докладваните странични ефекти е изостанало. Нейните показания са публикувани на 2 ноември 2021 г. в Британското медицинско списание от разследващия журналист Пол Текер.

Това е още един признак, че истинският брой на нежеланите събития и смъртните случаи, причинени от инжекциите, които понастоящем се определят като „ваксини“ за СОVID, може никога да не бъде известен. Единственото логично заключение, което може да се направи, е, че данните не подкрепят програмата за производство и масова ваксинация „Уарп Спийд“, започната в началото на 2020 г.

Всъщност програмата за поставяне на инжекции не само е неефективна, но и вероятно е увредила и убила много повече хора, отколкото някоя здравна агенция някога ще признае публично. От съществено значение е да се сподели тази информация, за да се предотвратят повече смъртни случаи и увредени животи.

ДОКЛАД НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО: 90% ОТ СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ СА ПРИ НАПЪЛНО ВАКСИНИРАНИ

Репортер от The Daily Exposé посочва, че докато светът е разсеян от действията на Русия в Украйна, правителството на Обединеното кралство тихомълком публикува доклад, който потвърждава, че 9 от всеки 10 смъртни случая от СОVID-19 в Англия са при хора, които са били напълно ваксинирани.

Докладът от февруари 2022 г. е на Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство, която публикува ежеседмични доклади за наблюдение. Докладът съдържа няколко таблици с необработени данни, които показват, че огромното мнозинство от хората, които са били заразени, хоспитализирани или починали от СОVID-19, са били напълно ваксинирани.

The Daily Exposé демонстрира стъпка по стъпка как данните, събрани от 24 януари 2022 г. до 28 февруари 2022 г., подкрепят това твърдение. В Обединеното кралство здравните власти правят разграничение между тези, които никога не са се ваксинирали, и тези, които са получили една, две или три дози. Общо 1 086 434 случая на СОVID са регистрирани при ваксинирани лица, което представлява 73% от всички случаи през този период.

Когато децата се извадят от уравнението, ваксинираните лица представляват 91% от всички случаи. Журналистът също така сравнява данните, взети през 2021 г., когато доминиращият вариант е Делта, с настоящия доклад, когато доминиращият вариант в Англия е Омикрон. Той показва по-голям брой хоспитализирани деца за Омикрон, отколкото за Делта.

Тъй като децата никога не са били изложени на висок риск от тежко заболяване от който и да е вариант на СОVID, възниква въпросът дали сегашният брой на децата, хоспитализирани с СОVID-19, не се дължи на увеличеното PCR тестване, за което се знае, че има висок процент на фалшиво положителни резултати, при деца, хоспитализирани по други причини, като счупен крак или апендицит.

Когато децата бяха включени в данните за хоспитализациите, данните показаха, че 75% от хоспитализираните с СОVID през настоящия период са били ваксинирани. Но когато децата бяха извадени от уравнението, 85% от хоспитализираните лица бяха ваксинирани. Подобни резултати бяха установени и при анализа на данните за смъртните случаи от СОVID.

По време на четириседмичния период в настоящия доклад ваксинираните лица са 89% от смъртните случаи. Най-интересното е, че не само броят на смъртните случаи при ваксинираните нараства главоломно, но и броят на смъртните случаи при неваксинираните намалява.

СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ ОТ ВАКСИНИРАНЕ В КАЛИФОРНИЯ СЕ УВЕЛИЧАВАТ

Заглавието във вестник Mercury News от 7 март 2022 г. гласи: „Смъртните случаи от СОVID-19 в Калифорния сред ваксинираните рязко нараснаха при Омикрон. В съответния материал се допълва, че в окръг Санта Круз, Калифорния, са регистрирани 10 смъртни случая, като девет от тях са били ваксинирани. На пръв поглед това е сходно с резултатите, докладвани от Обединеното кралство. Въпреки това суровите цифри в Съединените щати са различни.

Това вероятно се дължи на факта, че данните от САЩ не правят разграничение между лицата, които са се възползвали от една, две или три инжекции. Всъщност в САЩ CDC ясно заявява, че можете да се считате за напълно ваксинирани само две седмици след получаването на последната доза от основната серия от две инжекции от Pfizer и Moderna или една инжекция от Johnson & Johnson.

Ето защо, тъй като Обединеното кралство анализира данни, които определят лицата в спектъра на получилите една от трите ваксини, САЩ отчитат ваксинацията само ако сте на две седмици след последната доза. Тъй като не всички пациенти, които са напълно ваксинирани, се идентифицират при постъпването , анализът на данните за САЩ е труден, ако не и невъзможен. Трябва да се запитате дали това е умишлено.

Може би е безопасно да се предположи, че ако дадено лице в САЩ е идентифицирано като ваксинирано, то навярно е напълно ваксинирано според стандартите на CDC. Вероятно обаче в групата на неваксинираните са включени и лица, на които са направени една или две ваксинации или дори са напълно ваксинирани по стандартите на CDC, но не са били отчетени като такива при постъпването.

Вестник Mercury News оправда смъртните случаи на ваксинираните пациенти, като написа: „От починалите ваксинирани пациенти един беше на 100 години, трима бяха на 90 години, двама бяха на 80 години, трима бяха на 70 години и повечето имаха основни здравословни проблеми. Неваксинираният мъж, който почина, беше на 50 години.“

Въпреки че възрастта със сигурност е важен фактор при всяко инфекциозно заболяване в статията не се споменава нито едно от другите съпътстващи заболявания, идентифицирани от CDC, които допринасят за смъртността от СОVID. В статията се цитира д-р Ерол Оздалга, болничен лекар в Станфорд, който казва пред Mercury News, че пациентите, приети по време на вълната Делта и предишните инфекции, са били здрави.

Това означава, че хората със съпътстващи заболявания, които CDC определя като повишаващи риска от тежки заболявания, като сърдечни заболявания, диабет, затлъстяване, хронични бъбречни заболявания и имунокомпрометирани, не са били хоспитализирани с СОVID преди Омикрон.

„„Това изчезна с Омикрон“, каза Оздалга. Според него вариантът е засегнал хора с отслабена имунна система, които са „предразположени по някакъв начин“ към тежки заболявания.“ Освен това новинарският репортаж съдържаше просто изявление, без да съдържа подкрепяща информация:

„Д-р Джордж Ръдърфорд, експерт по инфекциозни болести в Калифорнийския университет в Сан Франциско, казва, че суровите цифри правят смъртните случаи сред ваксинираните по-лоши, отколкото са – при тях смъртността остава много по-малка, отколкото при неваксинираните.“

ПРОУЧВАНЕ НА ИКОНОМИСТ РАЗКРИВА ЗНАЧИТЕЛЕН БРОЙ УВРЕЖДАНИЯ ОТ ВАКСИНИ

Икономистът Марк Скидмор проведе критично онлайн проучване, използвайки населението на САЩ, за да оцени щетите от инжекциите за СОVID-19. Той представи най-новите и значими данни от провежданото проучване на третия симпозиум на Doctors for СОVID Ethics.

В статията си той се опитва да разбере броя на хората, починали от инжекциите за СОVID, който изчислява въз основа на проучването. Той използва проучването, за да събере информация от населението като цяло и от това, което те изпитват.

Участниците бяха помолени да съобщят за нежелани събития на хора, които познават най-добре в социалния си кръг – с други думи, на добри приятели или членове на семейството. През декември 2021 г. проучванията бяха почти представителни за общото население по възраст, доходи и пол.

Скидмор първо представи списък с нежелани реакции, за които Агенцията по храните и лекарствата на САЩ признава, че са възможни, и го сравни с документираните данни за увреждания и смъртни случаи от Системата за докладване на нежелани събития при ваксини (VAERS), публикувани в OpenVAERS (https://openvaers.com/covid-data).

Някои от най-често срещаните реакции в списъка са инсулт, инфаркт, миокардит, смърт, тромбоцитопения и венозен тромбоемболизъм (кръвни съсиреци). Според Скидмор всички са съгласни, че нежелани реакции могат да се случат и се случват – основната разлика в мненията е колко често и колко много.

След това Скидмор разгледа съотношението между смъртните случаи от заболявания от СОVID и смъртните случаи от инжекциите за СОVID. Съотношението в OpenVAERS е 2.6%, а във VAERS (числото, докладвано от CDC, което не съдържа всички първоначално обосновани данни) е 0.9%.

Ако тези цифри отразяват действителността, броят на хората, които съобщават за увреждане или смърт в проучването, би трябвало да е близък до нулата, тъй като кохортата е достатъчно малка, за да не може да обхване такъв малък процент. След това Скидмор пита, ако приемем, че проучването отразява истинското съотношение в населението, какво е истинското съотношение в населението по отношение на уврежданията или смъртта след получаване на инжекцията за СОVID-19?

От събраните данни се вижда, че от инжекциите са починали 307 997 души. Използваният метод дава 95-процентов доверителен интервал между 215 018 и 391 410 смъртни случая. Като се използва същият математически подход за определяне на броя на тежките нежелани реакции за населението като цяло, данните показват, че има приблизително 1.1 млн. тежки реакции и 2.3 млн. по-малко тежки реакции от инжекцията.

Той признава, че голяма част от това, което хората виждат и съобщават, е през призмата на техните пристрастия. Една от тях е политическата принадлежност. Той показва, че хората, които се определят като демократи, съобщават за много по-малко смъртни случаи, свързани с инжекциите, отколкото републиканците или независимите. Това вероятно влияе и върху броя на смъртните случаи и нежеланите събития, докладвани във VAERS.

Като използва данните за броя на смъртните случаи според партийната принадлежност, той установява, че ако схващането на демократите е правилно, има 119 000 смъртни случая, докато ако схващането на републиканците е правилно, те са 487 000. Това дава възможност за избор на смъртни случаи и илюстрира различията във възприятията на хората в зависимост от начина, по който те виждат света. Въпреки това, независимо от това кое число се използва, то все още е много по-голямо от броя на смъртните случаи, докладвани в системата VAERS.

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИЯТ БРОЙ НА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ В САЩ ПРОДЪЛЖАВА ДА РАСТЕ

Макар че данните от Скидмор и Обединеното кралство отразяват смъртността от СОVID-19, важно е да се проследява и броят на смъртните случаи по всички причини, тъй като това са едни от най-надеждните данни, с които разполагаме. Тази статистика е категорична. Или човек е мъртъв, или не е. Тя не зависи от причината за смъртта.

В началото на 2022 г. взаимозастрахователният холдинг OneAmerica обяви, че през третото тримесечие на 2021 г. се е увеличил процентът на смъртност на работещите американци на възраст от 18 до 64 години. Техните данни показват, че тя е с 40% по-висока от предпандемичните нива.

Други застрахователни компании също посочват по-високи нива на смъртност, включително Hartford Insurance Group, която обяви, че смъртността се е увеличила с 32% спрямо 2019 г. и с 20% спрямо 2020 г. преди инжекциите. Lincoln National съобщи, че претенциите за обезщетение при смърт са се увеличили с 13.7% на годишна база и с 54% през четвъртото тримесечие на 2021 г. в сравнение с 2019 г.

През 2021 г. погребалните агенции също отбелязват увеличение на броя на погребенията и кремациите спрямо 2020 г. Една от големите германски здравноосигурителни компании съобщи, че данните на нейната компания са почти 14 пъти по-високи от броя на смъртните случаи, докладвани от германското правителство. Тези данни са събрани директно от лекари, подали заявления за плащане, от извадка от 10.9 млн. души.

Нарастващият брой смъртни случаи, които могат да бъдат свързани с инжекциите за СОVID, е неудобна истина за здравните агенции, които насърчават масовото ваксиниране с експериментална генетична терапия. В отговор на тези данни Службата за здравеопазване и човешки ресурси (HHS) реши да прекрати изискванията за докладване на смъртни случаи, причинени от СОVID-19, от страна на болниците и заведенията за спешна медицинска помощ.

Въпреки че информацията е публикувана на уебсайта на HHS, проверителите на факти твърдят, че вирусните публикации в социалните медии са „фалшиви“, като просто променят заглавието. Така че, въпреки че HHS публично обяви, че вече няма да изисква от болниците да докладват за смъртни случаи от СОVID-19, проверителите на факти погрешно съобщават, че правителството на САЩ не прекратява ежедневното докладване на смъртни случаи от СОVID.

Ако това помогне да се изясни всичко това, неназован федерален здравен служител всъщност признава за ходът за спиране на докладването на болничните смъртни случаи от СОVID-19, когато говори с репортер от WSWS, наричайки този ход „неразбираем“. Служителят добави: „Това е единственият последователен, надежден и приложим набор от данни на федерално ниво. Деветдесет и девет процента от болниците съобщават 100% от данните всеки ден. Не познавам учени, които да искат да разполагат с по-малко данни.“

ЦЕНТРОВЕТЕ ЗА КОНТРОЛ И ПРЕВЕНЦИЯ НА ЗАБОЛЯВАНИЯТА УКРИВАТ ДАННИ, ОПАСЯВАЙКИ СЕ ОТ НЕРЕШИТЕЛНОСТ И ПОГРЕШНО ТЪЛКУВАНЕ

Когато данните от множество източници разкриват едни и същи тенденции и стойности, лесно е да се разбере как CDC не желае да признае информацията или да публикува своите данни, опасявайки се, че това ще има отрицателно въздействие върху кампанията за масово ваксиниране. На 20 февруари 2022 г. в. „Ню Йорк Таймс“ съобщава, че CDC все още не е публикувал голяма част от данните, събрани по време на пандемията.

Въпреки че са публикувани данни за ефективността на бустерите при някои лица, данните за лица на възраст от 18 до 49 години са пропуснати. Интересно е, че това е и групата, която има най-малка вероятност да се възползва от инжекцията, тъй като при нея се наблюдават едни от най-ниските нива на тежки заболявания и смъртност, както съобщава CDC.

В коментар за „Ню Йорк Таймс“ говорител на CDC се опитва да обоснове защо организацията е укрила голяма част от данните от началото на пандемията. Тя заяви, че данните „все още не са готови за представяне“, че информацията може да бъде изтълкувана погрешно в смисъл, че ваксините са неефективни и че данните, с които разполагат, се основават на 10% от населението на САЩ, което, както посочва Таймс, е същата извадка, която се използва за проследяване на грипа всяка година.

Без необработени данни от Съединените щати учените разчитат на израелски данни. В едно от проучванията е събрана информация от 4.6 млн. души на възраст 16 и повече години, които са получили две дози от ваксината на Пфайзер. Те сравняват тежките заболявания и смъртните случаи при тези, които са получили бустер, и тези, които не са. Данните показват, че в групата от 16 до 29 години смъртните случаи са нулеви, независимо дали са с бустер или не.

По същия начин в групата от 30 до 39 години има един смъртен случай, независимо дали са били с бустер или не. Всъщност разликата в смъртността не се увеличава, докато участниците не навършат 60-69 години, когато в групата без подсилена терапия има 44 смъртни случая, а в групата с подсилена терапия – 32 смъртни случая.

В статия Том Вроблески от Staten Island Advance характеризира решението на CDC, пишейки за това, което се е случило с повечето хора, които са били готови да публикуват данни и мнения, които противоречат на разказа на национална или международна здравна агенция:

„Казват ни да вярваме в CDC, в д-р Антъни Фаучи, във всички експерти, които са обучени да се справят с кризи в общественото здравеопазване.

Но не можем да имаме доверие, ако от нас се крие важна информация. Защото тогава става въпрос за следното: „Мълчи и прави това, което ти казваме. Ние сме експертите. Не е нужно да знаете как вземаме решенията си. Знаем кое е най-доброто.“

И ако поставите под въпрос общоприетата мъдрост, изведнъж ставате опасен човек. Оприличават ви на терорист. Казват ви, че искате хората да умират. Забраняват ви да влизате в социалните мрежи.

Ако се осмелите да протестирате, банковата ви сметка може да бъде замразена, а застраховката на автомобила ви – прекратена, както се случи по време на протеста на „Конвоя на свободата“ в Канада. Може да бъдете стъпкани от конна полиция.

Укриването на информация само засилва скептицизма на хората. Това поражда подозрения. Или просто съмнение. CDC трябва да се справи по-добре, ако иска да получи нашето доверие.“

 

Автор: Д-р Джоузеф Меркола, 15/03/2022
Източник: The Epoch Times
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ДОКЛАДЪТ

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

ДОПЪЛНЕНИЕ

Днес, 02.04.2022 г, отличиха Мутафчийски, Кантарджиев и Кунчев в знак на признателност в усилията им в битката с пландемията.

 

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА 

По повод на синдрома на придобитата имунна недостатъчност спомняте ли си какво каза убитият няколко дни преди да свидетелства по мега-делото за престъпление срещу човечеството нобелистът за откриването на вируса на СПИН професор Монтание?

Два негови цитата:

«Тези които сте взели 3-та доза отидете в лаборатория и се изследвайте за СПИН (ХИВ). Резултатът може да ви изненада. Така че съдете правителството си» – Люк Монтание

«Неваксинираните са спасението на човечеството», – Люк Монтание

Неудобните ги убиват.

1-ва 💉 приспива имунната система;
2-ра 💉 контролавирусът по кръвен път до всички органи;
3-та 💉 събужда имунната система, която открива чуждите нашественици и напада собствените органи познато като автоимунно заболяване срещу някой орган, но в този случай се воюва срещу всички органи, получава се т.н. “Цитокинова буря“ и организма се предава.

 

 

ПО ТЕМАТА

Проф. Бродерик: Ебола и СПИН са дело западните фармацевтични компании

 

СПИН не съществува! Вирусът на HIV никога не е бил изолиран, ВИДЕО! Вирусът на СПИН е създаден в лаборатория, ВИДЕО! Произходът на СПИН (ФИЛМ-БГ СУБ)

 

SАRS-СоV-2 СОVID-19 – ъпгрейдната версия HIV (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Рак в инжекция: Започват да бодат срещу ХИВ (СПИН) бебетата с РНК-«вaкcинa» в първите 24 часа след раждането

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

САЩ си признаха, че са създали биологичното оръжие «SАRS-СoV-2 — «СOVID-19» всички замесени в България на съд!

 

Министерството на отбраната на САЩ е подписало договор за изследване на СОVID-19 с компания в Украйна 3 месеца преди да се разбере, че съществува

 

211 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

 

Британският посланик за мир в ООН: Трябва да избием 90% от населението на Земята (ВИДЕО)

 

 

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

 

30 000 българи готови да защитят достойнството, живота и здравето на народа ни казаха не на СЗО в България! Нито един журналист от БНТ, bTV или Nova не дойде да отрази това революционно събитие касаещо здравето на всеки един българин и бъдещите поколения

 

ЗАБРАНЕНО ВИДЕО: Видеозаписи от охранителни камери по целия свят показват една и съща странна невидима атака (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

⚠ 75% от докладваните случаи на “Синдром на внезапна детска смърт“ (СВДС) след ваксинация са настъпили в рамките на 7 дни след поставяне на ваксини❗Повече родители от всякога поставят под въпрос „рутинните“ ваксини за деца

 

Последно от ЛЮБОПИТНО