Всички дължат отговори! Ще заговорят ли лидерите на протеста за „Дон Борисов“? Защото се премълчава по света, че България се управлява от криминален тип, от мафиотски типаж, непроменил се и досега

Всички дължат отговори!
ЩЕ ЗАГОВОРЯТ ЛИ ЛИДЕРИТЕ
НА ПРОТЕСТА ЗА „ДОН БОРИСОВ“?
***** Защото се премълчава по света, че България се управлява от криминален тип, от мафиотски типаж, непроменил се и досега

********* „Аз на един мой министър бивш, само като му видях гузната физиономия, уплашена, и как вика „бягай, бягай, бягай“…Той знае какво прави много добре. Двуличието ще ги плесне със страшна сила. Всичко рано или късно излиза наяве. Ама такова оправдаване, бягане. Той само да се погледне, защото аз му го препратих. Тази физиономия казва всичко, оправданията са ненужни. Гузната физиономия не можеш да я оправдаеш и всички видяха“
БОЙКО БОРИСОВ **********

Гледах, че за разлика от Христо Иванов премиерът ни няма гузна физиономия.
Това Маджо, Пашата, Живко Делев, и т.н., и т.н., и СИК за него са нищо. Сякаш никога не е имал даване-вземане с тях, съвместни фирми, съвместна силова дейност – нито той, нито жената, с която живееше заедно десетилетия наред. Никога не е участвал във въоръжени престрелки, никога конкурентният клон на мафията не е врзривявал джипа на приятелката му, никога…
Такова безочие и наглост наистина са уникални и неподражаеми!

Но Христо Иванов също ни дължи отговор, който не дава.
Дължи го обаче не за Маджо.
Дължи го за познанството си с Димитър Ламбовски!.
В тази история с „8-те джуджета“ няма нито един чист, всички до последния участник в нея са в мафиотския куп и битката между клановете за милиони. Соченият Петьо Еврото е с далеч по-големи прегрешения от тези с участието му в „Джуджетата“.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Аз в потрес наблюдавах гледах как българското ръководство на „Свободна Европа“ и Антикорупционния фонд също се включиха в играта, спестявайки мръсни истини от тази гнусна история, където баща, съпруги, любовници и деца воюват буквално на смърт помежду си, плашат се със смърт взаимно като пълномощници на различни мафиотски кланове, застанали зад тях.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Спестявайки тъмната биография на Ламбовски, сочейки този човек в разследването им като негов основен коз, като пирон на истината, тези две институции се превърнаха в част от играта.
Не че не е известна тази биография. Дори и от мои разследвания и моите книги, които всички те са чели и в които и Ламбовски е описан с фигурата си. Чели са ги, защото всякакви политици, вкл. и онези, дали подкрепата си на Христо Иванов по пътя му към голямата политика, са героите им.
Но парите май не миришат, нали?

ПиАрът на властта също се омаза с този театър.
Той успешно използва оцапаната до немай-къде фигура на нещото като „полупротестър” Ламбовски, толкова близък със сегашния шеф на БНТ Кошлуков, със СИК и което не се споменава въобще – с клана Ахмед Доган-Делян Пеевски! Така си нанесе смъртоносен бумерангов удар. Защото гьонсуратът Борисов не притежава отговор и няма отговор на света, който може да даде за себе си и СИК!

ДОЗИРАНО ГОВОРЕНЕ=МЪЛЧАНИЕ

Проблемът е дали лидерите на протеста „антиБорисов” ще заговорят най-сетне за това и не под сурдинка: криминален, мафиотизиран тип управлява България!
Криминален, типаж от гангстерското подземие, сегашен „Дон” – Капо ди тути мафи!
Ще го заговорят ли и в чужбина?

Или ще го премълчават, както Христо Иванов го премълча в интервюто си за „Политико”, както Радан Кънев го премълча в интервюто си за „Еуроактив”, както „отровното трио” го премълчава в изявленията си, както Мая Манолова го премълчава, както президента Румен Радев го премълчава, както…

А всички те знаят, че стигне ли до общественото мнение на Запад истината за пипалото на мафиотския Октопод, който управлява България, за пипалото му, наречено „Премиер Борисов”, за „геройствата“ в тъмната му биография този тип Борисов е изгорял от властта, прогонен е от нея, вдигнат му надгробен политически паметник вовеки веков.
Независимо дали протестът у нас ще успее или не.

Под натиска на онези общества, на хората там, на избирателите, това ще стане независимо от всякакви международни политически договорки, политически сделки и политическа „целесъобразност” зад кулисите на голямата европейска политика.

Това е истинският въпрос – „Защо мълчите?” към всички тях: „босовете” на протеста, към „Мутрите вън!” на боса-президент!
Ако не сте „босове”, дължите ли грозната, ужасяваща истина за криминалния, гангстерския български премиер – вкл. и в ТВ студия, където говорите, в родните медии, в които се изявявате, в чуждите издания, където охотно давате интервюта под път и над път.

Дължите ли тази грозна истина на общественото мнение в ЕС, чиято централа в Брюксел финансира това правителство със същия бойков гьонсурат в името на разни бизнессметки и геополитически, но въпреки това тъпи и илюзорни кроежи?
Или ругаете „мутрата-Премиер” така – по-малко за корупцията, ама не ви стиска публично по света да разкажете за „мутрата Бойко Борисов”, за житие-битието му в подземния криминален свят, за кръвта там, за наркотиците, за куршумите…
Не го ли направите от тук-натам, значи сте част от водевила – възседнали контролиран протест в угода на Мутрата, за да плаши Държавния департамент на САЩ, да плаши Европата, че ако не даде траншове, то другите, още по-лошите Мутри – неговите господари от Изток (Кремъл) ще дойдат на власт.

  •  Григор Лилов

Пореден ужас! Бизнесмен замеси Пепи Еврото, Пеевски и прокурори в корупционен скандал (ВИДЕО)

Осемте джуджета, част 2 | Една история за магистрати с прякори, бизнес за милиони и един багажник злато (ВИДЕО)

Осемте джуджета, част 3 (ВИДЕО)
Васил Костов от СИК: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция (ДОКУМЕНТИ)

Васил Костов от СИК: Сретен Йосич плати 400 000 долара, за да стане Борисов главен секретар на МВР

 

Последно от БЪЛГАРИЯ