Всички  които две години пропагандираха безобразната пандемична лъжа са служители на ДД. Те СА „дълбоката държава“

/

В сравнение с диктатурата на дълбоката държава, комунизмът е „просто едно недоносче“
Тато

От известно време ми се иска да споделя размишления по една тема, която поради своята обширност леко ме прокрастинира. Демек, отлагам и чакам някой друг да го стори, което се е случвало нееднократно. Това не е мързелът на някакъв не еволюирал Обломов. Просто съществуват и други занимания, освен писането, които ми доставят приятни естетически усещания, но в тяхното естество са посветени малцина. А факторът мързел винаги е бил от значение за мен, щото какво по хубаво от това, човек да може да си угоди на мързела, де…
Темата е за дълбоката държава, нейните коридори и пипала, но без досадните детайли на дълбокомислените академични и исторически изследвания, а просто разсъждения по темата за тъмната страна на човешкото безумие.
Като се каже „дълбоката държава“ и звучи някак далечно, малко мъгливо и забулено в неяснота – черна аристокрация, ония трите фамилии, другите тринайсет фамилии, комитетът триста, римския клуб, билдерберг, тайните общества – масони, розенкройцери, малтийски рицари, иоанити, сатанисти, луцифериани… Разкошен букет от общности, нали? Изглежда, като теория на конспирацията, наподобяваща легализираните глупости, като „невидим яростен враг“, „чудната вак€ина“, „умрелият путин“, „ползата от маските“ и прочие когнитивно-деструктивни конструкции, разработени в Тависток институт. За жалост, случаят не е такъв.
И като казах Тависток, много ми се иска да се обърна към всички, които наистина желаят да разбират и виждат процесите на противоречивото ни съвремие, да потърсят и да прочетат книжката Tavistock Institute of Human Relations от Джон Колман! След нея всички неясноти ще ви изглеждат, като детското за заспиване отпреди 1989 година. Резултатът от това, че се запознах тая книжка, потвърди един от фейсизмите ми, отпреди повече от година:
Прилагат върху нас цялата наука за контрол над масите, която са разработвали в последните сто години.
Думата ми е за психотичния деструктивен социален инженеринг, който от една страна систематизира достиженията на злите умове за контрол върху големи маси хора от древността (едни от най-ярките примери са масовизираните и буквално материализирани идоли на хомосексуалиста масон и розенкройцер, сър Франсис Бейкън, които са посяти и пръснати и в действие буквално навсякъде около нас; сциентисткият емпирически аристотелизъм, който превръща науката в изтривалка за лачените обувки на самозвания елит; цифровият социален платонизъм и други от тоя ред), а от друга страна – разработва и налага нови методи за контрол, дезинформация, манипулация, цензура и пропаганда, което директно ни отпраща към майката на Тависток института – Уелингтън хаус, самият Тависток институт, Ранд корпорация, малко известната но много влиятелна компания за връзки с обществеността hill & knowlton и прочие мрачни лаборатории за обществени теории и конспирации, работещи неуморно по тежката задача за изкривяване на стойностната система на битието с цел контрол и поробване.
Театърът, който се разиграва на световната сцена е изумителен по своята сложност синтез на злото и неговата практическа конспиративна дейност. Много е трудно тая система да бъде наречена наука, тъй като се е превърнала в своего рода магическо изкуство на злото, в което се съдържа богатата окултна еклектика на древността, смесена с невролингвистична наука, садистични техники, психология на масовото убийство, промиване на мозъци, пропаганда, цензура, манипулация, дезинформация. Резултатът е, че огромна маса хора са заслепени и с удоволствие скачат в пропастта на заблудите, подведени от идеята, че са съпричастни с нещо или някого, че принасят полза за нещо, или че тяхното подчинение е признак за високо съзнание и отговорност пред обществото, докато всъщност играят хитроумно отредената им роля на предатели. Да, предатели, защото тяхното невежество и страх не са оправдание за факта на предателството. Тяхната сляпа преданост към разрушителния култ е толкова всеотдайна, че повече прилича на някакъв болен, изкривен религиозен фанатизъм. Също така ми се струва, че тая част от човечеството чувствително намалява, защото така наречената дълбока държава, която нито е държава, нито е се намира кой знае колко на дълбоко, все повече излиза на повърхността. В един друг фейсизъм написах, че „Дълбоката държава никога не се е намирала в такива плитчини“. Толкова голямо зло няма как да „спи под камък“ а изплува поради нетърпимост към самото себе си и с нетърпение търси реализация извън своето леговище.
Както вече казах, цялото съвремие на абсурден хаос и познавателен безпорядък е резултат на отдавна разработени системи и техники за манипулации, но има хора, за които това е очевидно и те протестират по същия начин, по който го правя аз – търсим истина, и когато я открием, бързаме да я предоставим безвъзмездно, защото за истина не бива да се плаща или да се получава възнаграждение. Истината, като най-висша ценност не подлежи на материално остойностяване.
Дълбоката държава или по-точно – широката държава, дългата държава, високата държава, влезе в открита война с истината и изглежда „дълбоко“ изненадана, че не успява да постигне победа, и си мисли, че срещу истината може да се воюва с пари.
Не е нужно дълбоката държава да бъде търсена във все още непресушеното блато на Донълд Тръмб, в белите шапки или в балоните на Китайската комунистическа партия. Тя е тук отдавна и може да бъде забелязана навсякъде без някакви инструменти за наблюдение.
Още от момента на падането на комунистическата диктатура. Ролята на комунистическата диктатура тепърва предстои да се изяснява, но за хора, като мен е безкомпромисно ясно, че в сравнение с диктатурата на дълбоката държава, комунизмът е „просто едно недоносче“, както рече Тато в едно свое изказване. А комунистическата диктатура, поради негодност и недостатъчност, както и по договорка, беше свалена, за да направи място на дълбоката държава. И докато ние се радвахме на „комунизмът си отива“, под носа ни тайничко беше инсталирана другата диктатура, тая на дълбоката държава, като нейните първи птички бяха добре организираните престъпни групировки, за времето, на които си спомняме с горчивина.
Необходима е кристална яснота по въпроса за отношенията между престъпност и държава. Не съществува престъпност, която да не е подчинена на държавата. Престъпността е нелегален, но и много успешен инструмент на държавата за тероризиране на населението. А организираната престъпност може да е организирана само и единствено благодарение на държавата. Ако забелязвате някакви форми на престъпност, то бъдете уверени, че зад тях неизменно стои държавата. Престъпността и държавата съществуват и се подчиняват на едни и същи закони, правила и началници. Всички най-мерзки криминални дейности винаги са процъфтявали благодарение на държавната опека и покровителство. Българският случай е колкото емблематичен, толкова и тривиален. Членът на постоянното представителство на България в ООН, генерал Любен Гоцев, организира създаването, както на престъпността, така и на дълбокодържавните структури, като рано или късно те се обединяват.
Генералът, под вещото ръководство на своите приятели от дълбоката държава, извърши в България това, което стори тавариш Горбачов, макар и по малко по-различен начин в Русия – разритване на социалната или социалистическата система (каквото и да означава това) и проправяне на пъртината за нахлуване на дълбоката държава. В резултат на интеграционните планове и дейности, цялата българска държавност, колкото и объркана да ни се струваше навремето, беше разритана, като къщичката на трите прасенца. Логическата истина ми говори, че без падането или премахването на така наречения социалистически строй, днешните събития не биха били възможни. Просто дойде големият лош вълк (дълбоката държава) и бутна всичко, което поколения наивни и добронамерени хора бяха градили, като през цялото време бяхме увещавани, че най-накрая ще сме свободни, което си беше чиста проба измама точно в стила на дълбоката държава, ама де акъл тогава да схванем, че щом можем сами да се издържаме, значи вече сме свободни. Щом имаме право да си произвеждаме храната, което окачествявам, като най-достойната форма на човешко съществуване, можем съвсем спокойно да не обръщаме внимание на социалното безумие. Интересно ми е какво би било мнението на автора на Фашизма, Желю Желев за настоящата ситуация и защо мълчи, подобно някоя п…..? Нали е големият специалист по фашизъм. Къде сте Желю? Да ви споделя, че имах удоволствието да се срещна и разговарям лично с тоя „кадър“ – бивш президент и впечатлението ми е за един посредствен номенклатурен кадър, който също взе участие в унищожаването на България и нейните ценности. Такива бяха и са всички български политически марионетки, без изключение. Както и да е, тая тема е малко по-встрани.
И за да не се чувстваме толкова отчайващо, в другите европейски страни беше проведена същата операция, отново под вещото ръководство на същата организация на обединените нации и нейните кланове и клонове. Всички процеси в България и в цяла Европа са започнати и развити от едни и същи красавци, подчинени на организацията на обединените нации, която нито е организация, нито обединява някого, нито има общо с някоя нация, нали!?!?!?! В цял свят бяха разгърнати процеси на национална дестабилизация, на фрагментиране на обществото и налагане на отвратителна диктатура под фашисткия благовиден предлог „за ваше добро“. Пак се връщам на организацията на обединените нации, но само за малко, защото там историята е много кална и рискувам много да се оцапам.
Под егидата и с бясното съдействие на тоя паразит в момента се налага така наречената екологично-енергийна-социално-политическа перверзна действителност. Тая действителност е много лесно различима. Тя се подвизава под гръмката абревиатура ESG, което би следвало да се разглежда, като Environmental (energy), Social policy, Governmental activity. В тия три, невероятно хитро измислени полета на действие се разпростира цялата същност и дейност на дълбоката държава на тоя етап.
В момента всички световни политически, икономически, социални субекти са подчинени на ESG. ESG е отровният протеин на световния „елит“, който разбира се не е никакъв елит, отравящ цялото ни настояще и анихилиращ всички възможности за бъдещо развитие на човеците в техния законен дом.
Всички се подчиняват на ESG – корпорации, банки, организации, образование, здравеопазване, политически структури, нпо, наука, правителства… Ако някога ви кажат, че във вашата компания тъмнокожите нямат равностойно представителство и сте длъжни да вземете незабавни мерки, това е ESG. Ако ви кажат, че трябва да ядете насекоми, това е ESG. Ако по телевизията ви показват някакви недорасляци, пропагандиращи нелепи идеи, това е ESG. Ако мухлясал политик ви казва, че вашият град трябва да стане „умен“ и цифровизиран, това е ESG. Ако в училище на децата се налага учебна програма, която ги индоктринира, кара ги да носят маски, учи ги да ядат насекоми и ги прави негодни за живота, това е ESG. Ако убият детето или баща ви в болницата, това е ESG. Всичко, което не ви харесва, и срещу което се бунтуват сърцето и душата ви, е ESG. Тая идеологическа система подчинява политически партии, държавни администрации, от най-малките до най-големите компании, медии, университети и институти. Тя е организирана в такава система, че чрез трите идеологически разклонения да може да оказва натиск върху всички аспекти на живота. Всичко, за което си помислите може да бъде контролирано по екологични (енергийни), обществени (социални) и управленски (политически) причини. Това е капанът на дълбоката държава. ESG е дълбоката обществено-порлитическа ерес, която обединява частния капитал, политическите системи, служебните услуги, съдебните органи, специалните служби, правоохранителните органи, армиите, международните институции, информационните корпорации… Всички дейности, които по презумпция би следвало да са отделени и независими, днес изпълняват една единна криминална идеологическа платформа. И това аз наричам дълбока държава.
Кой стои зад това? Блекрок за миналата година е инвестирал около три милиона долара за ESG лобиране срещу така наречената дезинформация. Банката за международни разплащания (Глобална централна банка) и Blackrock, Vanguard, Fidelity, Statestreet, световният икономически форум, организацията на обединените нации с безбройните ѝ разклонения, всички международни организации, за които се сетите, всички неправителствени организации, които ви хрумнат, всички представители на така наречения елит, за които се отвращавате да мислите, тайни общества, култове и ордени са част от ESG. Това е идеологическата платформа на измамата, наречена нов световен ред, чрез която бива унищожавана цялата съвременна култура, живот и общество. Новият световен ред и дълбоката държава са тялото и душата на едно и също явление.
Представете си, че вашата компания не е сертифицирана по определен стандарт за нулеви въглеродни емисии (ESG)! Е, очаквайте в някой мразовит ден на вратата на офиса да цъфне ESG полицията и да каже „край“, само защото температурата в офиса ви е двайсет и три градуса, а не деветнайсет.
Нямате достатъчно хомосексуални в екипа – край. Истанбулската конвекция е функция на ESG, а нейният контролен орган е ESG полиция, която нито е назначавана, нито е избирана, и която не се съобразява с това какви сте ги вършили по време на избори и за кого сте гласували. Европейската комисия е очевиден представител на ESG. Всяко едно правителство, което е инфилтрирано от марионетки на СИФ е инструмент за манипулации на ESG.
Разбира се, няма официално оповестен договор на дълбоката, широката, дългата и високата държава. Но това не означава, че тя не съществува. Тя е навсякъде и е много лесно забележима, защото тя е инсталирана в националните законодателства, в международните договори, в икономическата система на политическите лагери и структури. Да, официален договор няма, но има зелена сделка, истанбулска конвекция, европейските документи, цялата световна администрация е договорно обвързана с така наречената дълбока държава.
Тя е и широка държава, защото е достатъчно да се огледаме наоколо и нейните пипала са съвсем лесно забележими – супермаркетите с отровните, опасни и ненужни храни; медиите за масова заблуда, които пропагандират идеологията на широката държава; данъчната система, която безогледно ограбва нормалните хора и не предлага нищо в замяна е инструмент на същата тая дълбоко-широка държава; корумпираната администрация е инструмент на дълбоко-широката държава; здравната система я видяхме как безмилостно и нашироко наложи диктатурата на същата тая дълбока държава. Ежедневието ни е потопено и удавена в нея.
Тя е и висока държава, защото всички закони и политически инструменти, които наподобяват известната пирамида с всевиждащото око, се подчиняват на дълбоко-високата държава и изпълняват нейните директиви; международните институции и организации са инструмент на дълбоко-високата държава, политическите партии и националните администрации са подчинени на високата държава. Цялата вертикална структура на обществото е част от дълбоката държава.
Тя е и дълга държава. Закуски в посолствата на далечни държави; пътувания през океана на уж демократично избрани политически индивиди; политически слугинаж на далечни правителства и чужди икономики. Спомняте ли си как българският „премиер“ кирил петков отиде при една жена и ѝ обеща, че ще активизира и засили инжекционната дейност над българския народ? Виждате как в един простичък акт прозира дълбока политическа перверзия, унищожаваща целия обществен договор: български министър-председател дава обещание на чуждестранно дипломатическо лице, че ще наложи незаконен продукт на частна компания върху цял един народ. Е, това са двама служители на дълбоката държава, които изпълняват директива на дълбоката държава. Ония, които две години пропагандираха безобразната пандемична лъжа са служители на дълбоката държава. Те СА дълбоката държава.
Всяка сутрин се събуждаме в обятията на дълбоката държава. Дистанционното на телевизора, бензина, супермаркета, аптеката, училището, болницата, аптеката , изборите, демокрацията, данъка общ доход, застраховка ГО, пенсионни и здравни осигуровки, органите за опазване на обществения ред, съдебна система, армия, парламент…. Това е системата на дълбоката държава. Тя не е някъде далеч. Тя е навсякъде.
Зная, че пак ще се появи въпросът „какво да правим?“. Разпознаването на нейните прояви е едно добро начало. Лично, осъзнато и категорично отказване от нейните „услуги“, които строят ограда около глупавото стадо, което всеки път се връща да се храни наготово, докато накрая се окаже пленено. Не може човек, който си лекува главоболието с препарати от аптеката да се нарече свободен. Нито такъв, който зависи от хляба в супермаркета. Винаги има начини. Ако няма, ние сме длъжни да ги създаваме.
Има начин и всеки поотделно, и всички вкупом и заедно сме длъжни да не се подчиняваме на това безумие.
Съвсем наскоро публикувах един от любимите ми текстове, в който се съдържа следното:
Можете ли да помолите някого да се разходи вместо вас?
Можете ли да помолите някого да диша вместо вас?
Можете ли да помолите някого да се нахрани вместо вас?
Можете ли да помолите някого да е смел вместо вас?
Кой може да живее вместо вас?
Темата е огромна и сложна, но за мислещия и решителен човек тя не е нито едно от двете.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Бърнейс и Тависток

Изтеглете книгата на офицера от ЦРУ д-р Джон Коулман “Йерархия на конспирацията: Историята на Комитет 300“

Йерархията на Илюминати

Последно от БЪЛГАРИЯ

„Който играе – печели/пичели….“

Най-лошата неграмотност е политическата „Най-лошата неграмотност е политическата неграмотност. Политически неграмотният не чува, не говори, не