😁👍👍Благодарни зрители/слушатели на информационната клоака Би Би Си продължават вече няколко месеца да им правят безплатна рекламна кампания по улиците на Великобритания, разумно съчетана с актуалните ковид-уродщини: "Моля, измийте си ръцете. Ще продължаваме да ви изглаждаме мозъците. Би Би Си"

Във Великобритания изпробват «социално-дистанциращи» нашийници, а опитни маймуни са служителите на BBC

Коронабесието принуди целия свят да забрави за свободите и правата на човека, и да се предаде в ръцете на глобалните (юдейски и юдомасонски) структури на сатанистите банкери и техните корпорации

 

Банкерът: Ние контролираме парите, които контролират живота ви (ВИДЕО)

 

Вече стигнаха до нашийници с пищялки, за да нямат хората право да общуват лично. За нововъведението съобщи британския вестник The Daily Mail. Опитни маймунки са служителите на държавната теле-радио-компания ВВС. Остана само да добавят синджирчета към нашийниците. Но днес вместо синджирчета има електроника, която е много, много по-страшна.

И колкото повече напредва историята с коронабесието и «великото преустройство», толкова по-ясно се очертава новият робовладелски строй на 21 век. Ето че Google, Twitter и Facebook изтриха публикациите на Тръмп и на неговите привърженици. И ни една американска медия не предава посланията и обръщенията на президента на „най-великата демокрация“. Ето това е истинската демонокрация! И започна лов на участниците на митинга от 6 януари, и работата стигна до там, че под припеви за демокрация, лишават неудобните, не само от самолетни пътувания, от интернет, застраховки, банкови сметки и т.н., Но стигнаха и до призиви за отнемане децата на привържениците на сегашния президент Тръмп, и затварянето им в превъзпитателни лагери (където най-демонократично, ще ги учат, т.е. принуждават, на хомосексуализъм и всекидневни смени на половата им идентичност. Именно това днес е върхът на демонокрацията и „толерантността“ им. А утре?? Ако изобщо ще има „утре“. Защото това много дълго няма как да продължи.

Но това беше вчера. А днес Британия предлага на света нов начин за борба уж срещу «пандемията», а всъщност срещу народа… За нововъведението съобщи британското издание The Daily Mail.

На служителите на Би-Би-Си било наредено да носят „социално дистанциращи устройства“ – нашийници, които издават звуков сигнал, ако се доближат на по-малко от 2 метра до друг човек… Служителите били събрани на съвещание, да ги запознаят с измененията на начина им на работа, и на живот…

Представител на Би-би-си казал: „… ние изпълнявахме нарежданията за COVID-secure workplace по време на цялата пандемия. Ние се придържаме към правилата за двуметрова дистанция и внедряваме устройства за контрол на безопасната социалната дистанция. (В публикацията има и снимки на нововъведението).

Сега стопанинът — работодател — може да следи, не само какво пише в компютъра си, но и ще знае къде се движи новият му роб, с кого пие кафе (а и какво си говорят). Работникът (и човекът, изобщо) се превръща в напълно подконтролно същество, което няма даже право да разговаря със себеподобните си. И всичко това се маскира със залъгалки за «победа над коронавируса». За сега нашийниците само се изпробват, но утре…!?

Daily Mail пише, че ВВС далеч не е единствената. Работници в Белгия са задължени да носят стоманена електронна гривна, който вибрира, когато нарушават социалната дистанция и се доближават до друг работник. Социалното дистанциращото приложение Mind The Gap, разработено от Hack Partners за Network Rail, използва аудио и Bluetooth-сигнали за сигнализиране на нарушения на дистанцията.

А компанията Estimote създаде малко безжично устройство, което напомня на носителя си, да спазва безопасна дистанция, и регистрира прекия контакт. Устройствата ще вибрират, ако колеги работници се доближат близко, и всичко «запомнят».

Такива приложения за контрол на общуването между хората има вече десетки марки, и всички те бясно се търсят, под гробното мълчание на населението, наплашеното от „свободните и независими“ медии. Ето каква дяволска „играчка“ натрапват на хората, уж „за борба с пандемията“. (И, де да беше само тя, – а то…).

И хората вярват, а които не вярват, ще мълчат, защото ще бъдат обявени за «вътрешни терористи» или „врагове на народа“. А с такива, слугите на антихриста изобщо няма да се церемонят.

Добре дошли в дългоочакваното „светло бъдеще“! Което още по времето на комунизма ни обещаваха. Ние не им вярвахме много… но сме се лъгали! Ето че дойде.

  • Превод, Григор Симов  

ПО ТЕМАТА

Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Историческо интервю с Аарън Русо (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Последно от СВЯТ

Виктор Орбан: «Всички глобалисти могат да вървят по дяволите, защото в Тексас дойдох аз!» (ЦЯЛАТА РЕЧ НА БЪЛГАРСКИ+ВИДЕО) Владимир Путин: «Западният глобалистки модел е обречен, всичко се движи в различна посока»

Виктор Орбан говори на Конференцията за консервативно политическо действие CPAC в Далас, Тексас (пълното изявление) (Излиза на

Фейсбук страница