Възможно ли е Тръмп да е последният президент на САЩ? Може ли педофилът Байдън, които има симптоми на деменция, да олицетворява величието на Америка?

Как демократите през целия мандат тровеха Тръмп и неговата администрация

Аферата на демократите се проточи през целия мандат на Тръмп и тя е чудовищна. Три години демократите с помощта на скъпоструващи и празни разследвания се стараеха да разрушат президентството на Тръмп.

Нима всичко това се случва, за да дойде на власт призракът Байдън и той ли ще олицетворява величието на Америка?

Американските привърженици на републиканците наричат придвижването на Джо Байдън за президент на САЩ главното оскърбление, което демократичната партия нанесе на американския народ в цялата история на страната.

Влачещ краката си, бавен, раздразнителен, често неразбиращ какво се случва и къде се намира, бъркащ имена и дати – това са все прояви на ранна деменция и слабоумие, които не позволяват на 77-годишния Байдън да работи денонощно без почивка, което е най-важното качество за професионалната пригодност за всеки американски президент.

Байдън е голям играч, корупционер и мистификатор, когото демократите налагат на Америка след избирането на Тръмп. Той е ограничено достъпен за контакти, често взема почивни дни, голяма част от времето изкарва в дома си в Уилмингтън, щата Делавър. Байдън се кани да управлява, легнал на една кълка, вероятно дори на болнично легло и това предизвиква ужас у американците.
Републиканските СМИ упрекват журналистите от групата на демократите в цинизъм и съучастие в аферата. Китай все повече набира сила, вътре в страната расте напрежението, предизвикателствата се множат, а демократите предлагат за президент фанатик, подставено лице, което явно няма намерение да управлява страната и да носи отговорност.
Демократичната общност се опитва да управлява Байдън. Демократите са в сговор с набиращите сила радикални леви и за тях той е театрален реквизит. Неговата задача е да прочете телесуфльора, без да се спъва в текста.

Но сделката с радикалните леви е временна, смятат консерваторите. Ще мине време и те ще захапят за гърлата. Когато се наложи да делят баницата на властта, консенсусът ще приключи.

И след като направят кариера и надебелеят от парите на данъкоплатците, ще продължат да трансформират Америка в духа на Обама. Републиканците смятат, че това е кодекс за унищожаването на САЩ, укрепващ властта на демократите и техния достъп до възможностите за грабеж.

Левите идеи са идеи за потискане на свободата; и демократите лъжат нацията, предприемайки грандиозно мошеничество с Байдън. Ако го придвижат за президент, вицепрезидентът Камала Харис ще се отчита само пред своето Политбюро, което се състои от функционери на Демократическата партия.

Демократите умело „забравиха“ корупцията на Байдън, твърдят републиканците. „Хънтър и партньори“ получава финансиране от китайците, казват те, и ако демократите откраднат изборите, над страната години наред ще се стеле паяжината на лъжата, мошеничеството и корупцията.
Байдън се хвалеше, че е въоръжил Украйна, но той просто отклоняваше вниманието от скандала с участието на сина му Хънтър, който той измъкна от украинския юридически пожар.
Републиканците наблягат на темата с обвиненията в корупция срещу Байдън и посочват връзките на сина му Хънтър с китайски олигарси. Те отбелязват, че няколко дни преди частната инвестиционна компания, в която работи Хънтър, да подпише договора за сделка с държавната банка на Китай, Байдън и Си Цзинпин се срещали и нещо обсъждали. Връзката между тези събития не е случайна, твърдят републикански СМИ.
Но в Си Ен Ен или Си Ен Би Си, както и в Конгреса – гробовно мълчание.
Байдън търгувал със своето влияние, за да превърне сина си Хънтър в богат. И след семейството Клинтън той получи от демократите лиценза за властта. Шуробаджанащината и корупцията са главните признаци на партията на демократите; те са били там винаги и сега са особено разпространени.

Извличайки изводите от своите размисли за пороците на демократите, републиканците твърдят, че кризата в Демократическата партия започнала през 60-те години на ХХ век. Оттогава в политика и икономиката на САЩ всичко било лошо, но до идването на Рейгън и Тръмп, които поправили всичко, защото демократите фалирали.

От връзката на демократите с радикалните леви републиканците минават към темата за комунизма.

Комунизмът, казват те, започнал да се руши веднага след революцията в Русия. Така той се рушил 70 години, построявайки Съветския съюз с всичките му постижения, който заради своето оцеляване отнел живота на 100 милиона души, включително в Русия, Китай, Северна Корея и Камбоджа. Оттук следва изводът: левите това са заплахи и насилие. И дружащите с тях демократи са от същата порода. Току-виж и те убили 100 милиона души…

И нито дума за Хирошима и Нагасаки, нито за японските зверства в Корея и Китай, нито за провокираните от САЩ и Британия две световни войни, нито за касапниците във Виетнам, Ирак, Югославия, Афганистан, нито за спонсорирането на международния тероризъм и наркобизнеса в САЩ нищо не казват, както в дома на обесения за въже.

Американската мислеща общност разбира, че наближава епохата на отслабване на американската хегемония, съпроводена с жестоки войни и борба между много центрове на силата, където САЩ няма да са единствените, а едни от многото.
Днес на практика в САЩ няма кого да издигнат на президентските избори, освен тези двама старци, предизвикващи повече въпроси, отколкото даващи отговори.

Може би са прави онези, които твърдят, че Тръмп е последният президент на САЩ?
Нима, ако бъде избран, Байдън може да олицетворява величието на Америка?

С треперещите си ръце и едва чуващ се глас? Едва ли?

Превод: издателство PACПEP

ПО ТЕМАТА; Педофилът Джо Байдън – кандидатът на соросоидите, ВИДЕО:

Фиона Барнет – Свидетел на високопоставени сатанински ритуали (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБ)

 

Последно от СВЯТ