„Възраждане“ се провалиха – превърнаха се в малка сектантска партия за изкарване на пари…

ВЪЗРАЖДАНЕ се провалиха – превърнаха се в малка сектантска партия за изкарване на пари…

България ще има нужда от нещо ново и различно от Възраждане, които очевидно се превърнаха в нова АТАКА – малка секта от семеен тип, чиято цел е обогатяване на семейството на Вожда.

Факт е, че в България има огромни антизападни настроения. По косвени показатели – социология и мрежи, изглежда те да са поне колкото про-атлантическите, а може би и повече. И насред това имаме „Възраждане“ с 8-12%.

Останалите хора просто не гласуват или сега както се очертава – ще гласуват с „Не подкрепям никого“.

Защо се случи така?

Ще ви обясня като един от създателите на „Възраждане“. Аз бях там, когато никой не беше чувал за тях и направих така, че да започне да се чува. Имам огромен принос в изкарването на първата субсидия. След това напуснах – като видях, че решиха да я откраднат.

Това е първият огромен гаф. Вместо да се откажат от субсидията, я откраднаха. Още първите парички пречупиха идеализма на Костадинов и го превърнаха в търгаш. Тогава дойде първата вълна напуснали – освен мен още няколко човека, а заедно с това и доста народ разбра, че това не е чиста партия, а е бизнес-проект.

Последва замяната ни с нови наивници – от типа на Пасков, Ченалов и Гунчева. Последната беше дори кандидат за вицепрезидент на президентските избори. Казват това, за да разберете колко високо е стигнала.

След още малко време – и те напуснаха. Видяха реалността – усвояване на пари (дори на безотчетните на депутатите), имоти, схеми за прикритие (често – глупави).

Поредно напускане на хора, заедно с избиратели.

Костадинов фактически НЕ МОЖЕ да създаде истинска партия, която просто няма как да се състои само от 1 човек (тип Волен). За да е партия и да увлича народа, трябват други личности, експерти в области, които показват компетентност и вдъхват доверие. Събирането на различни хора под една идея, това прави истинската партия. Погледнете в историята и ще видите, че всички велики партии, вкл. диктатори, са се опирали и на много други хора. Концепция човек-оркестър няма…

Тази концепция е подходяща само за бизнес проекти – „Възраждане“ е касичка на Костадинов. Лапа от субсидия, безотчетни, както и от заплащането за подпиране на определени законопроекти (основно на ГЕРБ). Това последното всъщност си върви още отпреди партията да стане парламентарна, а като беше варненска. В ОС на Варна Възраждане е патерица на ГЕРБ (срещу пари).

Резултатът днес е видим – правят се усилия за разширяване помпат се очаквания (ще спечелим изборите), събират се подписи, но ВСИЧКО ТОВА НЕ СЕ ПРЕВРЪЩА В ИЗБИРАТЕЛИ. Избирателите на „Възраждане“ се свиха до основната лумпенска маса на АТАКА, и това ще си остане.

Но България има нужда от проект не с 10% идиоти, а от проект с 40-50%, които да получат мнозинство.

Избирателите ги има, но я няма идеята, която да ги обедини…

Вероятно ще има нови начинания в тази посока в бъдеще, дано някое от тях надмогне първосигналната алчност и се превърне наистина в идея…

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Контролирана опозиция ли са „Възраждане“? (ДОКУМЕНТИ)

 

Костадинов: Няма Chemtrails, няма страшно и от СЗО (ВИДЕО)

 

На специалното вниманието на Костадин Костадинов от  „Възраждане“ и всички, смятащи, че СЗО е неправителствена организация, чието присъствие в политическия, икономически и социален живот е минимално и че всяка препоръка има нужда от изрична ратификация (ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

„Който играе – печели/пичели….“

Най-лошата неграмотност е политическата „Най-лошата неграмотност е политическата неграмотност. Политически неграмотният не чува, не говори, не