Вълче пълнолуние | То променя живота

На 18 януари в 1 часа и 47 минути на фона на съзвездието Лъв настъпва първото Пълнолуние за тази година, което е наречено „Вълче“

Това е не просто време, когато се обединяват мощни енергии, които влияят на живота на хората: самото астрономическо събитие и противопоставянето на енергиите на Луната и Лъва.

В нощта на 18 срещу 19 януари небето се отваря и всички сърдечни молби се изпълняват.

Смята се, че събитията и действията, които човек предприема в този период, могат да променят живота му.

Какво трябва да знаем за Вълчето пълнолуние

Първо, сега започват да изплуват внимателно скривани тайни и измами. Лъжците, клеветниците и мошениците ще бъдат изобличени, ще пострада репутацията на много хора. Правдата ще изплува на повърхността. Ако вие криете нещо, е хубаво да си го признаете. Ако сте лъгали и мамили, веднага се покайте и поискайте прошка, възстановявайте справедливостта. Пазете се от лъжи. Не разпространявайте информация, за която не сте сигурни, че е на сто процента вярна.

Второ, дошло е времето, когато трябва да пуснете вещи, ситуации, чувства и хора. Понякога е нужно нещо да разрушите, за да изградите върху руините всичко наново. Понякога е нужно да кажете „довиждане“, за да се появи в живота ви нова среща. Онова, което не е ваше, рано или късно ще си отиде; което е предназначено за вас, ще дойде при вас, но когато му дойде времето.

Трето, Вълчето пълнолуние е подходящо за откровения и важни думи, съдбоносни думи. Не се страхувайте, казвайте истината, обяснявайте се в любов, отваряйте сърцето си. Под влиянието на Луната и Лъва хората стават по-искрени и чувствителни. Сега ще бъдете чути и разбрани от вашите хора.

Четвърто, вашите действия, думи и постъпки сега трябва да бъдат максимално осмислени и осъзнати. Сега не можете да си позволите да плувате по течението. Мислете какво говорите и вършите. Тогава Вселената ще е благосклонна към вас. Сега е моментът да хармонизирате отношенията в семейството си, със своите роднини и близки; поговорете си с тях от душа, укрепете взаимоотношенията.

Издателство Pacпep

 

При Хомо сапиенс е точно обратното… Предвижване на вълча глутница (СНИМКА)

 

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ