Върховният съд на Италия разкрива кой открадна изборите в САЩ (ВИДЕО-БГ СУБ)

/

Професор Алфио Д’Урсо, адвокат от италианския Върховен съд, чете клетвена декларация със свидетелството на Артуро Д’Елия, който под клетва свидетелства, че е отговорен за кражбата на изборите в САЩ.


Текст на български език на декларацията на професор Алфио Д’Урсо

«Професор Алфио Д’Урсо, адвокат от Виа Виторио Емануеле, Катания, 95131 Италия, предоставя настоящота декларация, изложена в няколко срещи с високопоставен служител на армейските служби за сигурност:

Артуро Д’Елия, бивш ръководител на IT отдел на Leonardo SpA, е обвинен от прокурора на Неапол за манипулация на технологии / данни и имплантиране на вируси в основните компютри на Leonardo SpA през декември 2020 г.

„Под ръководството на американски лица, работещи от посолството на САЩ в Рим, предприех операцията да подмени данни от изборите в САЩ от 3 ноември 2020 г. от значителна по разлика победата на Доналд Тръмп над Джо Байдън. . . в редица щати, където Джо Байдън губи общите гласове.

Подсъдимият заявява, че е работил в съоръжението Leonardo SpA в Пескара и е използвал възможности за кибервоенно криптиране с военен клас, за да предава и превключва гласовете чрез военен сателит от кулата Фучино до Франкфурт, Германия.

Ответникът се закле, че данните в някои случаи може да са били сменени, за да представляват повече от общия брой регистрирани гласоподаватели.

Ответникът заявява, че е готов да свидетелства за всички лица и организации, участващи в подмяната на гласовете от Доналд Тръмп на Джо Байдън, когато ще получи пълна защита за себе си и семейството си.

С настоящото декларирам и се кълна, че горепосочените факти са изложени в мое присъствие.»

Източник: Stop World Control
Превод: Измамата Ковид19

ВИДЕО,БГ-СУБ

Ако субтитри не тръгват ги активирайте от зъбното колелце на плеъра. Как да ги включите стъпка по стъпка;

  • цъкнете на зъбното колело;
  • идете на “субтитри“ и натиснете “английски (автоматично генерирано)“,
  • пак на “субтитри“, натиснете “автоматичен превод“ и изберете “Български“.

Ето как се прави за телефон, ВИДЕО

 

ВИДЕО БЕЗ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Този информатор обяснява в първите минути на видеото, че Обама и Ренци (бивш италиански премиер) са организирали кражбата на изборите в САЩ от Италия. Американското правителство разполага със снимки, обаждания и записи на всичко, така че италианското правителство изпадна в паника и прочиства тайните си служби, за да не бъде замесено. Трябва само да знаем колко време ще отнеме на американската армия да действа. Предполагам, че той вече ще премине през военни съдилища, защото е доказано, че гражданското правосъдие е възпрепятствано. Повече за този скандал, можете да прочетете тук. Таня Тодорова

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times