Върхът на айсберга (ДОКЛАД)

Прочетете статия, в която има линк към доклад от изследване на системата за регистриране на нежелани странични ефекти на ваксините (VAERS) за периода 12.2007-09.2010г.

Заключението в доклада е, че в системата се докладват и регистрират само около 1% от нежеланите странични ефекти от ваксините. С голяма вероятност тази тенденция се е запазила и сега.
Така, че тези стотици починали след ваксиниране против ковид19 пациенти, които са регистрирани към настоящата дата, вероятно са само върхът на айсберга.

Статията:

„CDC COVID Vaccine Stats: U.S. On Track To Euthanize 1,000 Per Week“
Published on January 27, 2021

на адрес:

cdc-covid-vaccines-stats-u-s-on-track-to-euthanize-1000-per-week/

адрес на доклада (от статията):
CMSTemplates/NVIC/Pdf/FDA/ahrq-vaers-report-2011.pdf

 

  • T.B. Dog

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Неудобните новини от последното денонощие и взаимовръзки между привидно несвързаните събития ВИДЕО По-долу в източниците дори

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

ВИДЕО   ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СИГНАЛ от ………………. УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Настоявам Прокуратурата

Истината за експерименталките лъсна! Сигнал към правителството на САЩ от медицинска сестра, която показва със скрита камера разкриваща масова смърт и застрашаващи живота странични ефекти след фъксиниране (ВИДЕО)

ИСТИНАТА ЗА ЖИГОСВАНЕТО ЛЪСНА! СИГНАЛ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ОТ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, КОЯТО ПОКАЗВА ЗАПИСИ СЪС

error:
The Bulgarian Times