В България ще се издава „имунизационен паспорт“ след ваксинация! Много хора определяха подобен тип притеснения на хората и мерки като конспирации

/

 

«Имунизационен паспорт ще се издава в България след поставянето на втората доза от съответната ваксина»

  • Това заяви държавният здравен инспектор дкц. Ангел Кунчев на брифинга днес.

Всеки ден, в различни държави все повече от тези т.н. конспирации … стават реалност. Някои без обсъждане, с оправдания с форсмажора покрай пландемията, а други тепърва ще бъдат гласувани или отхвърлени. До колко е реалност “свободният“ и информиран избор, дами и господа? До колко може тази ваксина да бъде наречена доброволна при положение, че се добавят нови и нови рестрикции и ограничения на основни човешки права? Ние като едно общество с разум … би следвало да се интересуваме от подобен тип решения, които рано или късно, превърнати в норма, биха могли да засегнат всяко едно семейство. Възможно ли е „Правото на избор“ да стане просто едно имагинерно понятие, изпразнено от всякакво съдържание? Във Франция, например, предстои да бъде разгледано предложение, свързано с правото на свободно предвижване, следете официалните източници за повече информация и тази страница.

  • Информиран избор

Електронният концлагер: 15 страни въвеждат цифров имунен паспорт (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ПО ТЕМАТА

Управляващите отхвърлиха доброволните ваксини в закон

САЩ: Работодателите вече могат законно да уволняват за отказ от ваксина срещу СОVID

Колко скоро и у нас!?

 

Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19! (ВИДЕО-БГ СУБ)

ЕТО ГОЛАТА ИСТИНА!

 
Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19! 
 
Ханс Толзин предложи награда от 100 000 € в брой, ако някой предостави доказателство за съществуването на SARS-CoV вируса! Това беше направено н 22.03.2020. До момента никой още не е взел наградата? Как мислите, ЗАЩО?!
 
Твърдението, че вирусът на SARS-СОV-2 е съществува се базира всъщност на компютърно построен модел!
 
Вирусът не е изолиран, какво тогава има във ваксината!? 

Искате да се ваксинирате? Отделете само 3 минути за този клип (БГ-СУБ)

 

ВАЖНО! КОВИД ваксините с наночастици служат за генно модифициращ експеримент

 

Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО)

ВНИМАНИЕ! Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Идън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer! Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ)

 

Кратка Corona World Order история на Pfizer

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

План за тотален контрол: Планът на Рокфелер за глобална пандемия от 2010 г. (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

 

 

 

ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

 

Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението (ВИДЕО)

Бил Гейтс и проектът му „сертификационен знак ID2020“

Не зная какво още да кажа, за да ви убедя в сериозността на положението, в което сме. Всичко, което ще спомена сега, се разработва от Бил Гейтс, в партньорство с covid-19 playbook, MIT, и се подкрепя от ООН и Фонда на Рокфелер.

Първото е „сертификационен знак ID2020“ – който е глобална цифрова идентификационна система, която очаква всеки мъж, жена и дете.

Второто е коронавирусна ваксина, която ще промени нашата ДНК, чрез синтеза на наш индивидуален генетичен код, с използване на мРНК и технологията CRISPER, която, като ножница ще разрязва нашето ДНК на определено место и ще премахва, или вгражда нова верига изкуствени гени. А това си е чист трансхуманизъм, т.е – сатанизъм (въплътяващ на дело, извечната мечта на юдосатанистите, да изместят Бога).

Трето: неотдавнашният патент на Microsoft, 060606, който включва и още едно имплантируемо устройство за електронно купуване и продаване, и взаимно се допълва със сертификационния знак ID2020 (които, явно са един общ проект). Това е криптовалутна система (т.е фиктивна парична система), която ще е под пълно разпореждане и контрол, и ще проследява (и командва), финансовата, но и физическа, мисловната и емоционалната ни активност, — и ще награждава или наказва всеки, в зависимост от послушанието или непослушанието му, към тази чисто дяволска античовешка и богоборческа система.

Четвърто: миниатюрен чип за въвеждане на „лекарства“ в организма ни, което ще действа и като противозачатъчно средство, изключващо способността на жените да зачеват.

Пето: цифрово удостоверение за личност, което ще включва и паспорт за имунизирането ни.

И шесто: За да се убедят, че всеки мъж, жена или дете спазват задължителните изисквания на Новия Единен Световен Ред, – Гейтс и Масачузетския технологичен институт разработват “система за доставка на ваксини, с микроиглички, които, като татуировки, ще се имплантират в квантовите точки на човека“.” Това ще е татуировка, с нашия личен опознавателен знак (най-вероятно, заедно със знака на антихриста) и със записване направените ваксинации.“

И така, след ваксиниране, в организма на пациента започва да работи нов (изкуствен)ген, произвеждащ фермент, с общопризнатото научно название… луцифераза (т.е. – дяволизация)! И това не е игра на термини, а е самата им същност? И Гейтс всичко това вече е разрекламирал достатъчно. Те вече и не скриват целите и методите си, понеже са включили в проекта си и ООН (която те са създали, и им е напълно подчинена). Забрани им Господи!

Превод, Григор Симов

ВИДЕО

https://www.youtube.com/watch?v=ksEVaO806Oo

 

Последно от БЪЛГАРИЯ