В Германия коронапсихиатрията приключи! Убиха КОВИД-19 със закон (ВИДЕО)

/

Мъпетите в Германия от бързане да изпълнят заповедите на психопатите, които мисирките наричат „елит“ леко омазаха положението и на практика си вкараха автогол. Ето какво препоръчва адвокат Ралф Лудвиг, след като се е запознал с новия закон!

ПАНДЕМИЯТА Е ПРИКЛЮЧЕНА❗️

Адвокат Ралф Лудвиг, Кулмбах, 18 ноември 2020 г.:
«§28а, параграф 2 от Закона за защита срещу инфекции, новият параграф, всъщност ни помага, защото казва, че мерките са разрешени само, ако има инфекции. Но в тази страна няма инфекции. Има само положителни резултати от теста! Това означава, аз току-що прочетох, че федералният президент е подписал закона и с това, де юре, пандемията е приключила. Защото от утре здравните власти трябва да докажат, че има не само положителни резултати от теста, но че тези, които имат положителен PCR тест, имат и така наречения обработваем агент, т.е. това означава, че намереното там може да се култивира и следователно е заразно. Ако не е, няма инфекция, а ако няма инфекция, не трябва да има мерки. И това се изисква от утре, защото сега е включено в закона. И всеки служител в здравния отдел може да го очаква с нетърпение, защото подлежи на наказателно преследване, ако не го направи от утре. И това означава, че ще настояваме за това от утре, подобно на това, което беше в Португалия. Португалският апелативен съд отмени всички карантинни мерки с мотива: „Имаме само PCR тест и PCR тест не открива никаква инфекция“. Всеки съд в Германия ще трябва да спори с абсолютно същата причина от утре и ако не го направят, това е доказателство, че е напълно правилно да излезете на улицата с много повече хора. Досега те можеха да кажат: „Не знаехме“. С този закон никой съдия не може да каже от утре: „Не знаех.“ От утре нататък никой полицай няма да може да каже: „Не знаех“. Защото всеки от стоящите тук полицаи може просто да хвърли един поглед на закона за защита срещу инфекции. Казвате така: просто въведете в Google IFSG, който е Законът за защита срещу инфекции и потърсете раздел 2, точка 2. В него се казва какво е инфекция. И тогава ще разберете, че в тази държава няма инфекция. Няма инфекция! И ако няма инфекция, значи не бива да се налагат мерки. Това означава, че всички мерки, които ще бъдат взети от утре (19 ноември 2020 г.), нарушават Закона за защита от инфекции! Това означава, че всички мерки от утре са незаконни!»

Превод от видеоклип, Таня Тодорова

ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

《 PCR-Тестовете 》 В Германия е заведено дело срещу Дростен, човекът, който е предложил на СЗО да използва PCR-Тестовете. Те не могат да установят инфекция и целта на тяхното използване е да се сее паника и хората да живеят в страх. Според RKI в Германия, ако се направят над 25 цикъла се смята, че резултата не е валиден. При тестовете предложени от Дростен се правят 45 цикъла. Ето тук повече по тази тема:

ПСР тестовете: Най-голямото престъпление срещу човечеството (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Съдебно решение на Лисабонски съд: „Ако някой получи положителен резултат с PCR тест, вероятността резултатът да е лъже-положителен е 97%“!

 

PCR тестовете за COVID19 са научно безсмислени! Къде е вирусът? Официален доклад на CDC от 13.06.2020: Вирус НЯМА и никога не е имало!

 

Д-р Роджър Ходкинсън: COVID-19 не е по-различен от сезонен грип (ВИДЕО)

 

Проф. д-р Сушари Бакди, един от най-известните вирусолози в Германия разбива на пух и прах лъжите на ковид-глашатаите (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последни от ВИДЕО

Тръмп: Горд съм, че бях първият US президент от десетилетия, който не започна нито една война! Политическото движение, което създадох, тепърва започва! (ПРОЩАЛНОТО ОБРЪЩЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП КЪМ АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД-ИДЕО)

На 8 януари 2021 г. Тръмп пусна в Twitter много странен туит: „Моите поддръжници ще имат