В Европа официално забраниха думата «Рождество», «Коледа» и «Мария» ОБНОВЕНА

Еврокомисията публикува «Справочник за инклузивна комуникация», в който на чиновниците се нарежда, вместо «Рождество» да казват «holiday season», т.е. «празничен период».

Понеже «Рождество» можело да се стори обидно за хората от други култури и вери.

Така еврочиновниците обричат на забрава християнската традиция, понеже вбесявала чужденците (но най-вече вбесява самите еврочиновници – юдосатанисти! Г.С.). Нали тъпите чужденци бяха поканени в Европа от самите тези чиновници, които сега убиват християнството! Това е многоходова операция, чиято не е — борба срещу Иисуса Христа, а средството са тълпите чуждоземци, поканени и докарани В Европа, главно с тази цел.

А другата цел е, да приравнят правата на хората, с правата на роботите. Но за християнина, човек е подобие на Господа, с когото не може да се сравнява, ни робот, ни компютър, ни какъвто и да е механизъм. А човекът без вяра, нямащ традиционното религиозно самосъзнание, лесно ще се съгласи, да бъде унижен, до нивото на машините.

Понеже целта не е, да се въздигат роботите до нивото на човека (което не е и възможно), а да унижат човека, и с това, да го хвърлят в преизподнята, при бащата на еврочиновниците – юдосатанисти, дявола, където е мястото и на самите горделиви еврочиновници.

Източник: https://rusvesna.su/news/1638397743
Превод, Григор Симов

Неизбираният от никого брюкселски коминтерн достига поредния връх в лудостта си. Да не се употребяват думите „Коледа“ или пък вместо „Мария“ да се използва „Малика“ щото последното било „по-общо“ име.

«В името на приобщаването Европейската комисия стига дотам, че отменя Коледа, като ни приканва да не използваме израза „коледният период може да бъде стресиращ“, а да кажем „празниците могат да бъдат стресиращи“. Желание за премахване на християнството, което отива по-далеч с препоръката да се използват общи имена вместо „християнски имена“, следователно вместо „Мария и Джовани са международна двойка“, трябва да кажем „Малика и Джулио са международна двойка“.»

Източник: https://www.ilgiornale.it/news/cronache/follie-ue-l-inclusivit-vietato-dire-natale-e-chiamarsi-maria-1992290.html
Превод, Таня Тодорова

 

 

ДОПЪЛНЕНИЕ

Папа Франциск се кланя и целува ръцете на Ротшилд и Рокфелер (ВИДЕО)

Да си дойдем на думата! Ватиканът влиза в „Глобален алианс“ с Ротшилд, Фондация Рокфелер и големи банки, за създаване на Големия рестарт (ВИДЕО)

САЩ под чуждестранно управление – ода на Доналд Тръмп за Корпорацията

Истината за папата и Ватикана: Католическата църква притежава повече богатство, от която и да е банка, корпорация, тръст или правителство

Последно от СВЯТ

Ню Йорк Пост: Педерастите и лесбийките в Америка се удвояват всяко поколение, ако продължим да се движим по тази траектория през 2054 година всички ще бъдат такива (ВИДЕО)

Статията във в-к Ню Йорк Пост: https://nypost.com/2022/05/27/left-wing-critics-says-bill-maher-should-be-canceled-over-lgbtq-comments/ ВИДЕО   ТИЯ ЛИ ЩЕ ВОЮВАТ С РУСИЯ!? ИЛИ ТРАВЕСТИТИТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница