В САЩ официално призоваха за спиране на ваксини на Моdеrnа

 

Официален служител на щата Калифорния призовава за спиране на партида ваксини на Модерна след възможни алергични реакции

Д-р Ерика С. Пан, епидемиологът на щата Калифорния, публикува изявление в неделя, в което препоръчва спиране на разпространението на конкретна партида на ваксината на Модерна, след като „по-малко от 10 души се нуждаят от медицинска помощ в рамките на 24 часа“.

Тя каза, че партидата на Модерна 041L20A е под въпрос, но настоя, че призовава за спиране „с оглед на изключителна предпазливост“, според Fox 11.

В доклада се казва, че над 330 000 дози от партидата вече са разпределени в цялата държава на 287 доставчици. Fox 5 San Diego съобщи, че калифорнийският отдел по обществено здраве казва, че по-малко от 10 души са имали „възможна тежка алергична реакция по време на стандартния период на наблюдение“.

В изявлението се казва, че Модерна, CDC (Центрове за контрол и превенция на заболяванията) и FDA (Агенция по храните и лекарствата) изследват партидата и казват, че никоя ваксина или медицинска процедура не са без риск. Модерна не отговори веднага на имейл, изпратен след работно време от Fox News.

Ваксината на Модерна е много подобна на тази на Пфайзър и немската Бионтех, която сега се поставя на милиони здравни работници и жители на домове за възрастни хора.

Директорът на Националните институти по здравеопазване (NIH) д-р Франсис Колинс заяви пред Асошиейтед прес през декември, че двете ваксини действат „по-добре, отколкото смеехме да се надяваме“.

Източник: Fox News
Превод: Измамата Ковид19

 

ОФИЦИАЛНО: Над 500 жертви на СОVID ваксини само за месец в САЩ (ОБНОВЕНА)

 

Искате да се ваксинирате? Отделете само 3 минути за този клип (БГ-СУБ)

 

ПО ТЕМАТА

“Яко ще се мре“! Експериментът с СОVID ваксинираните преминава на съвършено ново ниво

 

За колко и до кога ни продадоха управляващите, за да бъдем „опитни мишки“ на ваксинационната Фармафия?! (ДОКУМЕНТ)

 

Ваксиниращите се лица дали знаят, че участват в толкова дългосрочен експеримент ?

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ТОП 22 очаквани странични ефекта от СОVID-19 ваксините – FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините. Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) ОБНОВЕНА

 

Университетът в Маями съветва мъжете да си замразят сперма ако искат да имат изобщо деца, защото ваксината срещу СОVID-19 води до стерилност и при мъжете

 

Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Йедън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

 

Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer! Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ)

 

САЩ: Работодателите вече могат законно да уволняват за отказ от ваксина срещу СОVID

 

САЩ: СОVID-ваксинациите задължителни със закон

 

САЩ: СОVID концлагери със закон

 

САЩ: Обратно в клас само ако си СОVID ваксиниран

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Извадка от статията:

„СЕГА МИ Е НАПЪЛНО ЯСНО ЗАЩО ГЕЙТС И КОЛЕГИТЕ МУ ИСКАТ ТЕЗИ ТЕХНОЛОГИИ ДА СЕ НАРИЧАТ „ВАКСИНИ“. АКО ТЕ МОГАТ ДА УБЕДЯТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА, ЧЕ ИНЖЕКЦИОННИТЕ КРЕДИТНИ КАРТИ ИЛИ ИНЖЕКЦИОННИТЕ ПРОСЛЕДЯВАЩИ УСТРОЙСТВА ИЛИ ИНЖЕКЦИОННИТЕ НАНОТЕХНОЛОГИИ С ИНТЕРФЕЙС МОЗЪК-МАШИНА СА „ВАКСИНИ“, ТОГАВА ТЕ МОГАТ ДА СЕ РАДВАТ НА ЗАЩИТАТА СИ ОТ ЗАКОНИТЕ ЗА СТОЛЕТИЕ И ПОВЕЧЕ НАПРЕД, КОИТО ПОДКРЕПЯТ УСИЛИЯТА ИМ ДА НАЛАГАТ КАКВОТО СИ ИСКАТ. “

 

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК
.

 

 

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times