В коронавируса е заложен кодът за прехода към новата, божествена реалност на Земята

Короната това са лъчи от светлина. Затова царете носели корона като символ на властта на Светлината и Бога над целия свят

Зад коронавируса не стои световното правителство, нито билдербергския клуб, а една още по-могъща сила, за която правителството и намиращите се в него фигури са само изпълнители, пешки. И тази сила – Разумът, знае истинската цел за създаването на коронавируса.

И сега, колкото повече негативните сили влагат усилия в опити да сдържат еволюцията, в злото и ненавистта, толкова по-бързо ще доведат до разрушение и до деградация на самите себе си. Тяхната енергия се обръща против тях.

Затова не са необходими никакви старания, за да може старата матрица да падне – силите на разрушението ще направят всичко сами и сами ще се унищожат. Така е заложено от Бог.

Земята повишава вибрациите си и старата матрица със силите на разрушението и злото ще се саморазрушат

В новата матрица, която се задава, инструментите на конкуренцията, манипулацията, лъжите, репресиите, кражбите, униженията на народите и престъпленията повече не работят нито в личния живот, нито в бизнеса, нито в политиката!

Енергиите и вибрациите на парите също се повишават и не се насочват там, където се използват във вреда на човека и човечеството.

Това означава, че все по-трудно хората ще поддържат своето благополучие, благополучието на своите проекти или бизнес, особено ако те са придобити по нечестен начин, без труд, ако в тях има ограничаване или потискане свободите на човека.

По какъв начин се извършва тайното въздействие върху човешкото съзнание;

Коя е истинската задача на коронавируса, която не знаят дори изпълнителите;

Как съществуващият строй сам се разрушава;

Какво да правим, за да излезем от системата на саморазрушението?

1. В момента се извършва дълбока психологическа обработка на съзнанието на населението, като се създава психоза, свързана с несъществуващ коронавирус.

Информационните излъчвания с броя на починалите от вируса с документални „доказателства“, с различен род свидетелства и факти – техните технологии са отработени при различни конфликти, войни и при изкуственото създаване на истерии по една или друга тематика.

Това е направено, за да се държи съзнанието на човека в енергиите на страха; така именно в това време Земята се превключва на още по-висока честота на енергия.

Едновременно с пълномащабната информационна обработка чрез комуникационните връзки, се извършва тънко въздействие върху съзнанието на човека. Всеки ден в девет часа чрез ретранслаторите 5G, разположени в целия свят, се извършва вълново въздействие върху психиката на хората.

Тънко чувстващите хора отбелязват, че точно това време в пространството започва да звучи и се повтаря думата „коронавирус“, „коронавирус“, „коронавирус“… , която предава вибрацията на страха.

Такова въздействие е незабелязано за самия човек; то го потапя в пелената на мислите за коронавируса и неговото съзнание се пропива от тази енергия.

Човек или е в състоянието на страх, под пълното влияние на информационното поле, или е в състояние на борба срещу него или другият вариант – желание да се излекува коронавирусът; независимо с какви методи, той работи за тази система.

2. Коя е истинската причина за коронавируса?

„Както вече става ясно, тъмните сили не са способни да удържат контрола над ситуацията.

Насочвайки своите удари срещу нашите най-базови потребности, те се стремят нашите долни енергийни центрове – чакрите, отговарящи за сигурността и поддържането на здравето на организма, да бъдат в постоянно напрежение, пускайки в нашите горни чакри колкото може по-малко енергия. Тяхната задача е да не пропускат възходящия поток от Земята, която ни храни, и да не ни позволяват да приемаме нисходящите потоци, които идват от Слънцето, звездите, Вселената, напълвайки тялото на Земята със Светлина.

Важно е да разберете, че онези, които организираха целия този хаос, посявайки страх и объркване в сърцата на хората, искат вие да мислите само за оцеляването си, да се безпокоите за своето здраве и за здравето на близките си, след това за доходите си, а след това – отново за здравето си. И всичките ваши мисли, а значи и цялата ви енергия, да са съсредоточени само върху това!“

На определено ниво на съзнанието всичко е така: има сили на сдържане и има сили, които се разкриват в еволюционния поток.

Но онзи, който стои зад външните сили на сдържане, зад световното правителство и билдербергския клуб, е още по-могъща сила, за която правителството и намиращите се в него фигури са само изпълнители, пешки. И тази сила – Разумът, знае истинската цел за създаването на коронавируса.

И нейната цел е в това, да създаде филтър на прехода: от едното енергийно пространство в другото, който да отсее онези, които по своето съзнание и енергийно състояние на тялото си, не са готови още да бъдат в новата енергетика на Земята.

Така, преминавайки в него в своето сегашно състояние, просто не могат да се намират в него и ще „изгорят“.

В същото време, той би пропуснал онези, чиято енергетика и съзнание са готови за прехода. Те могат да преминат, напълно освобождавайки се от енергията на страха.

3. Следващото, което можете да осъзнаете и могат да осъзнаят онези, които сега противодействат на позитивните промени на планетата – това е базовият принцип в еволюционната игра в Матрицата.

Той се заключава в това, че при низходяща еволюция на Земята, действията на негативните сили на планетата са поддържани от принципите на разрушението, тъй като са отговаряли на този етап със задачите на Творението и необходимостта да се потопи съзнанието на човека в егото.

Когато е бил постигнат низшият предел, се е стигнало до превключване и са започнали да действат принципите на съзиданието, които в този момент регулират повишаването на вибрациите и засилването на действието на законите на Любовта.

И сега, колкото повече негативните сили влагат усилия в опити да сдържат еволюцията, в злото и ненавистта, толкова по-бързо ще доведат до разрушение и до деградация на самите себе си. Тяхната енергия се обръща против тях. Тя се отразява върху постоянно усилващата се енергия на Любовта и съзиданието.

Затова не са необходими никакви старания, за да може старата матрица да падне – силите на разрушението ще направят всичко сами и сами ще се унищожат. Така е заложено от Бог.

Единственият изход за тях е пълното прекратяване на съпротивата и преосмисляне на своите ценности, действия за благото на хората и изпълване с енергията на съзиданието за цялото човечество.

4. Какво е нужно, за да продължим да живеем и процъфтяваме на Земята. То е много трудно, но е изпълнимо.

Инструментите на конкуренцията, манипулацията, лъжите, репресиите, кражбите, униженията на народите и престъпленията повече не работят нито в личния живот, нито в бизнеса!

Енергиите и вибрациите на парите също се повишават и не се насочват там, където се използват за оцеляване или във вреда на човека и човечеството.

Това означава, че все по-трудно ще поддържат своето благополучие, благополучието на своите проекти или бизнес, ако в тях има ограничаване или потискане свободите на човека.

Какво да се прави?

1. Излизане от програмите за оцеляване и страх.

2. Излизане от състоянието на борба по отношение на нещо.

3. Да се живее з обществото и хората и да се работи в името на общото благо.

4. Всичко, което можете да направите, е да изпълните случващото се с любов.

5. Бъдете дълбоко осъзнати. В умението да виждате и различавате е вашата възможност да продължите да живеете и процъфтявате на Земята.

Старата Матрица, с нейното зло, с нейните престъпни, хищни управници, си отива; тя се саморазрушава от самосебе си.

На Земята се установяват правилата и законите на Любовта и никой не може да попречи на това и по някакъв начин да му противодейства.

Короната като символ

Короната са лъчи от светлина. Затова царете носели корона като символ на властта на Светлината и Бога над целия свят.

Затова хората, които се активират, ще преминат по-нататък и ще продължат пътя си заедно с повишените вибрации на Земята.

В коронавируса е заложен кодът на прехода към новата, божествена реалност на Земята…

Превод: Издателство PACПEP

Ракът не е болест, а защитен механизъм за оцеляване на организма. Ракът е смъртоносна измислица на Илюминатите

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Атлантида (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ С ПРЕДИСЛОВИЕ ВИЖТЕ ТУК 👇 Атлантида (ПЪРВА ЧАСТ) Атлантида (ВТОРА ЧАСТ) От Крис Томас

Фейсбук страница