В света на езотериката: Как тъмни сили управляват семействата

Някой починал близък, който е живял егоистично, много е критикувал, осъждал, изневерявал, бил е лош и отмъстителен, нанесъл вреда на много хора, може да се внедри в аурата на някой член в семейството и да се храни от енергията му.

Според езотерика Сергей Прим тъмни сили са нисковибрационни паднали духове, които по вид са бесове, дяволи и демони.

Демоничните същества активно взаимодействат с хората, въздействат на психическото им състояние, провокират често силни прояви на негативни емоции, мисли и дори действия.

Тъмните сили имат нужда от енергия, която те получават от хората чрез деструктивни прояви, тъй като всеки негатив е енергия. Затова колкото повече човек проявява негативизъм, толкова повече енергия получават демоничните същества, които са се заселили в аурата му.

Тъмните духове взаимодействат с хората чрез аурата им. Аурата е тънкоматериална структура, двойник на човека в Тънкия план.

За да се засели нисковибрационната същност в аурата, са нужни определени условия. Такова условие е подобието между човека и беса, т. е. според Закона за Подобието, който е един от законите на Мирозданието, до нас се намира онова, което в голяма степен съответства на нас.

Затова, ако много често проявяваме негативни емоции – раздразнение, гняв, агресия, осъждане, горделивост, високомерие, завист, злоба, да не говорим за деструктивни постъпки, ние ставаме подобни на паднали духове и съответно те могат да проникнат в нашата аура.

Когато тъмният дух се внедри в аурата на човек, той ще го провокира активно и ще го държи на ниските вибрации, все повече вграждайки се в неговата психика и дори може да му внуши, че критичното негативно мислене е норма; така за тъмния дух човекът се превръща в батерия.

Според езотерика Сергей Прим едно и също демонично същество може едновременно да присъства в аурата на няколко души и най-често това се случва в семейството. Например един бяс може да се внедри в аурата на баба, дядо, син, внук.

В Тънкия план тънкоматериалните същества могат да имат много фантоми.

Всеки бяс може да се засели в аурата на цяло семейство, като от време на време ще ги провокира за скандали, взаимни претенции, агресия, размахване на юмруци и др., за да може да се подхрани енергийно.

Колкото повее хора са подчинение на демона, толкова по-силен и могъщ е демонът.

Понякога падналият дух е член на семейството, от което смуче енергия. Това може да бъде починал близък, който е живял много егоистично, много е критикувал, осъждал, вършил предателства, непочтени постъпки и измени, лъгал, бил зъл и отмъстителен човек, нанесъл вреда и съсипал живота на много хора. След смъртта си Душата на този човек не е могла да се издигне в Духовната Обител (Духовния Свят – Домът на Душите) за самоанализ на изживения живот и за по-нататъшния й Духовен път, заради ниските вибрации е останала в Нисшия свят и този роднина се превръща в паднал дух или демонично същество.

На всеки паднал дух му е нужна енергия, за да съществува. И този починал близък получава енергия, като се внедрява в аурата на своите живи роднини; те могат да бъдат синове, дъщери, съпрузи, внуци и дори правнуци.

В подобни истории често страдат най-младите членове на семейството, малките деца, тъй като тяхната психика не е сформирана докрай и на тях им е трудно да се противопоставят на ментално-емоционалните провокации на демоничното същество, вкопчено в аурата. Затова такива деца често силно плачат, капризничат и се държат неадекватно.

По същество Душата на починалия е сформирана в негативна карма, родил се е в „невротично семейство“, в което често се проявяват негативни емоции, скандали, егоистична, нечиста в морално отношение атмосфера, с лъжи, изневери и предателства.

След като човекът се пресели в другия свят, Душата му трябва да си научи урока, да проработи кармата си и да промени своето негативно мислене, да се превърне в по-милосърден и благороден човек.

Тази позитивна трансформация ще помогне не само на самия човек, на Душата му, но и ще помогне да се очисти целият му Род, като се очисти негативната родова карма.

Как да се очисти аурата на човек, в която се е вградила демонична същност

Единственият начин за спасяване на аурата на човек от всеки вид демонични същества е да престане да бъде подобен на тези същества, а това означава да се издигне по духовните вибрации.

Това може да се случи, като се насочи поток от любов към близките хора. Така аурата на човека ще се пречисти.

За да повиши човек духовните си вибрации, трябва преди всичко да бъде честен към себе си и към другите хора, да бъде добър, милосърден, състрадателен, да върши добро, да се грижи за близките си, да общува с духовно издигнати хора, да общува с природата, да практикува медитации и други енергийни практики, всеки ден да благодари на Бог, Абсолюта, Създателя на Вселената, по-често да се усмихва.

Издателство РАСПЕР

ПО ТЕМАТА

Демоните – най-сетне научно “уловени“ и доказани!

 

Учени: Нашето съзнание управляват астрални същности! Черни астрали контролират човешкото съзнание

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

https://thebulgariantimes.com/%d0%98%d0%9b%d0%ae%d0%9c%d0%98%d0%9d%d0%90%d0%a2%d0%98-%d0%95%d0%bb%d0%b8%d1%82%d1%8a%d1%82-%d1%83%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%bb%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d1%89-%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%b0-%d0%bd/

 

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

Военна полиция (БУКВАЛНО)

Военна полиция (буквално) Планът е световната армия да погълне всички национални полиции в една военно-полицейска структура

Световната армия НАТО

  Световната армия НАТО     Планира се волята на световната правителствена диктатура да бъде наложена