ГЕРБ-кмет със 7 апартамента нова мегавила и автопарк за 2 млн. лв. с неплатени данъци вдига налозите на простолюдието в общината си

Как кмет на малък град – в случая Стамболийски, може да има 7 апартамента на морето (оценявани за 1 млн.лв.), нова вила с 3 крила в Цигов чарк, семеен автопарк за 2 млн. лв. – на снимката, направена от самия него и пусната да се похвали с придобивките във Фейсбук, е любимият му високопроходим Мерцедес и още куп придобивки (джипът и къщата, която се оценява на половин милион лева)?  Чрез трик, който показа Сашо Диков в предаването си по Евроком, като продава нива на сина си за 2,5 млн. лв., която реално струва няколко хиляди, ако са верни експертните оценки на местните агробизнесмени. В същото време лидерът на ГЕРБ за цялата Пловдивска област и вероятен водач на листата на управляващата партия в този голям многомандатен район чрез семейна фирма дължи на друга община в региона – Родопи, 150 000 лв. неплащани от 2016 до 2020 г. налози.  Докато до миналата есен кмет там е негов подчинен по партийна линия, те кой знае защо са намалени – коригирани, до 71 000 лв. Което са огромни приходи, изпуснати от една второкласна провинциална община. Най-интересното е, че 2 години поред кметът на община Стамболийски вдига двойно данъците на съгражданите си. 

  • 19МИНУТИ

ПО ТЕМАТА

В България няма нито една легитимна държавна институция и нито една законна такса

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Легитимна ли е съдебната власт в България?!

 

Всички медицински стандарти са незаконни

 

Конституцията е незаконна! Всички партии и власти също са незаконни! (ВИДЕО)

 

От 1997 насам всички закони и решения на парламента, всички държавни решения и такива на кабинета, всички държавни документи са незаконни!

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница