ГЛЕДАЙТЕ! Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов за анти-медицината и финансово-политическия вирус (ВИДЕО)

/

 

Д-р Стоян Алексов – за анти-медицината и финансово-политическия вирус

«Тотален медицински абсурд! Няма диагноза Ковид-19! Това е номенклатура на един вирус. Това е типичен финансов и политически вирус! Ако човек умре от инфаркт или инсулт… аз имам достатъчно информация от хора, които са починали по този начин и са им предложили по 2-3 000 лв пари, за да ги напишат, че са умрели от корона-вирус. Това не е медицина. Това трябва веднага да спре! 45 000 лекари сме подписали тази декларация, в която заявяваме, че няма да се ваксинираме, каквато й ваксина да направят. Чуйте. И мислете! Прилагам линк към World Doctors Alliance About WDA – World Doctors Alliance»

ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО 

Д-р Стоян Алексов е Лекар! С главно „Л“! Защото има доблестта да каже истината.
Та и аз по начина на един бивш министър на вътрешните работи да извикам към тези „малки хора с бели престилки“ – КАЖЕТЕ СИ БЕ! Колко ви предложиха, за колко ви купиха малките души? Ние ще ви разберем. Ние за разлика от вас сме хора, а не продукти с цена на челото!
  • Таня Тодорова

ПО ТЕМАТА

Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус! Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората умират от COVID-19 заради ваксинации! СЗО забранява аутопсиите по света (и в България), знаейки, че коронавируса не води до смърт! Никой никъде не прави аутопсия, да видят хората им от какво умират! Никъде! Пишат коронавирус и това е!“ 

Няма починал от коронавирус!
Хора умират С, а не ОТ коронавирус.
Основният извод на патолозите от Италия, Швейцария, Франция, Германия, Испания е, че коронавирусът не е смъртоносен. В медиите тече абсолютно манипулативно представяне на информацията, нямаща нищо общо с реалността! За да кажем, че човек е починал от коронавирус, трябва да установим възпалителна реакция, довела до
смъртта, без да има други несъвместими с живота заболявания. Такива случаи няма.
Няма специфични белези на пораженията от коронавируса върху човешките тъкани. Няма никаква разлика на аутопсия между починал с коронавирус и такъв починал от сезонна вирусна инфекция. За разлика от грипа кронавирусът не води до смърт. А през януари починаха млади хора от грип.
СЗО обяви пандемия, без да има такава, защото няма данни дори за епидемия и даде инструкция да не се правят аутопсии. При нов вирус, логиката е да се правят аутопсии за събиране максимум информа-ция. Това поведение на СЗО е престъпно!
Видео в линка на Българската асоциация по патология
с д-р Стоян Алексов, неин председател, участвал в семинара на Европейската асоциация по патология.

Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус!  Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората умират от COVID-19 заради ваксинации!“ (ВИДЕО)

Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19! 

Ханс Толзин предложи награда от 100 000 € в брой, ако някой предостави доказателство за съществуването на SARS-CoV вируса! Това беше направено н 22.03.2020. До момента никой още не е взел наградата? Как мислите, ЗАЩО?!

Твърдението, че вирусът на SARS-СОV-2 е съществува се базира всъщност на компютърно построен модел!

Вирусът не е изолиран, какво тогава има във ваксината!?

В заключение: ние сме изправени пред мащабна измама!
Измамата е престъпно деяние. Легалното определение за измама е: „Някаква измамна практика или умишлено устройство, прибегнато с намерение да лиши друг от правото му или по някакъв начин да му причини нараняване.“
Законовата дефиниция на конспирацията е: „Комбинация или обединяване между две или повече лица, с цел да извършат с общи усилия някакво незаконно или престъпно действие“
Изглежда, тези, които твърдят, че сме изправени пред пандемия, не са предоставили никакви доказателства, които да показват, че вирус, наречен SARS-СoV-2, причинява заболяване, наречено СОVID 19. Цялата информация, категорично предполагаща тази възможност, е леснодостъпна в публичното пространство. Всеки може да го прочете.

ВИДЕО-БГ СУБ

Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19! (ВИДЕО-БГ СУБ)

ПО ТЕМАТА

Президентът на Швейцарската академия на науките проф. Марсел Танър: Няма изолат на СОVID-19 вируса! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

LockDown … кой изтри грипа с гумичката? (ВИДЕО)

 

Искате да се ваксинирате? Отделете само 3 минути за този клип (БГ-СУБ)

 

ПСР тестовете: Най-голямото престъпление срещу човечеството (ВИДЕО – БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Проф. д-р Сушари Бакди, един от най-известните вирусолози в Германия разбива на пух и прах лъжите на ковид-глашатаите (ВИДЕО – БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Ротшилд патентова метод за тестване на COVID-19 още през 2015 г. (ДОКУМЕНТИ)

Какво представлява Световната Здравна Организация (СЗО) и кой я издържа / финансира? Психологичната операция “Коронавирус“ е поръчана от акционерите на Федералния резерв на САЩ

ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г.

Играта на Кукловодите: Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Планът от 2010 г. на Фондацията Рокфелер разработен в сътрудничество с Бил Гейтс за КОВИД-19 (ДОКУМЕНТ)

План за тотален контрол: Планът на Рокфелер за глобална пандемия от 2010 г. (ВИДЕО – БГ СУБ)

“Събитие 201“ – Симулация на световната ПЛАНдемия (ВИДЕА-БГ СУБ)

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

Последни от БЪЛГАРИЯ