Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов за анти-медицината и финансово-политическия вирус (ВИДЕО)

//

Д-р Стоян Алексов – за анти-медицината и финансово-политическия вирус

«Тотален медицински абсурд! Няма диагноза Ковид-19! Това е номенклатура на един вирус. Това е типичен финансов и политически вирус! Ако човек умре от инфаркт или инсулт… аз имам достатъчно информация от хора, които са починали по този начин и са им предложили по 2-3 000 лв пари, за да ги напишат, че са умрели от корона-вирус. Това не е медицина. Това трябва веднага да спре! 45 000 лекари сме подписали тази декларация, в която заявяваме, че няма да се ваксинираме, каквато й ваксина да направят. Чуйте. И мислете! Прилагам линк към World Doctors Alliance About WDA – World Doctors Alliance»

ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО 

Д-р Стоян Алексов е Лекар! С главно „Л“! Защото има доблестта да каже истината.

Та и аз по начина на един бивш министър на вътрешните работи да извикам към тези „малки хора с бели престилки“ – КАЖЕТЕ СИ БЕ! Колко ви предложиха, за колко ви купиха малките души? Ние ще ви разберем. Ние за разлика от вас сме хора, а не продукти с цена на челото!

  • Таня Тодорова

ПО ТЕМАТА

Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус! Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората умират от COVID-19 заради ваксинации! СЗО забранява аутопсиите по света (и в България), знаейки, че коронавируса не води до смърт! Никой никъде не прави аутопсия, да видят хората им от какво умират! Никъде! Пишат коронавирус и това е!“ 

Няма починал от коронавирус!
Хора умират С, а не ОТ коронавирус.
Основният извод на патолозите от Италия, Швейцария, Франция, Германия, Испания е, че коронавирусът не е смъртоносен. В медиите тече абсолютно манипулативно представяне на информацията, нямаща нищо общо с реалността! За да кажем, че човек е починал от коронавирус, трябва да установим възпалителна реакция, довела до
смъртта, без да има други несъвместими с живота заболявания. Такива случаи няма.
Няма специфични белези на пораженията от коронавируса върху човешките тъкани. Няма никаква разлика на аутопсия между починал с коронавирус и такъв починал от сезонна вирусна инфекция. За разлика от грипа кронавирусът не води до смърт. А през януари починаха млади хора от грип.
СЗО обяви пандемия, без да има такава, защото няма данни дори за епидемия и даде инструкция да не се правят аутопсии. При нов вирус, логиката е да се правят аутопсии за събиране максимум информа-ция. Това поведение на СЗО е престъпно!
Видео в линка на Българската асоциация по патология
с д-р Стоян Алексов, неин председател, участвал в семинара на Европейската асоциация по патология.

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от БЪЛГАРИЯ