Германия: Доктор придружаван от полицейска кола, чрез високоговорители предупреждава: „Не се ваксинирайте, коронаваксините са опасни!“ (ВИДЕО)

/

Доктор придружаван от полицейска кола, чрез високоговорители с предупреждение към хората – „Не се подлагайте на ваксинации. Корона ваксините не са сигурни!“ 

«Одобрението на този вид генна ваксина без дългосрочни тестове е криминално. Не искаме да сме опитни зайци за генни експерименти! Многочислени смъртни случаи, рак и стерилност са познатите до сега възможни последствия от К19-ваксините. Без дългосрочни тестове такъв вид одобрение е криминално. Хора, ставайте и се присъединете към нас! Бил Гейтс иска да намали броя на населението с 10/15 процента…»

ВИДЕО

  • Георги Янев, ФБ

ПО ТЕМАТА

Когато д-р, биоинженер се изпусне в ефир! Гледайте! Да няма после, ама не чух не видях! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Това е генна терапия, а не ваксина! СОVID „ваксини“те могат да разрушат милиони животи (ИНТЕРВЮ СЪС СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ УЧЕНИ)

Проф. Долорес Кейхил – ваксинираните вече са законно GMO (Генетично Модифициран Организъм) ВИДЕО-БГ СУБ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Страница 5, точка XI: «което би довело до това, че ваксинираните жени по същество ще станат безплодни»

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times