Германия: Доктор придружаван от полицейска кола, чрез високоговорители предупреждава: „Не се ваксинирайте, коронаваксините са опасни!“ (ВИДЕО)

/

Доктор придружаван от полицейска кола, чрез високоговорители с предупреждение към хората – „Не се подлагайте на ваксинации. Корона ваксините не са сигурни!“ 

«Одобрението на този вид генна ваксина без дългосрочни тестове е криминално. Не искаме да сме опитни зайци за генни експерименти! Многочислени смъртни случаи, рак и стерилност са познатите до сега възможни последствия от К19-ваксините. Без дългосрочни тестове такъв вид одобрение е криминално. Хора, ставайте и се присъединете към нас! Бил Гейтс иска да намали броя на населението с 10/15 процента…»

ВИДЕО

  • Георги Янев, ФБ

ПО ТЕМАТА

Когато д-р, биоинженер се изпусне в ефир! Гледайте! Да няма после, ама не чух не видях! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Това е генна терапия, а не ваксина! СОVID „ваксини“те могат да разрушат милиони животи (ИНТЕРВЮ СЪС СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ УЧЕНИ)

Проф. Долорес Кейхил – ваксинираните вече са законно GMO (Генетично Модифициран Организъм) ВИДЕО-БГ СУБ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Страница 5, точка XI: «което би довело до това, че ваксинираните жени по същество ще станат безплодни»

Последно от ВИДЕО

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Неудобните новини от последното денонощие и взаимовръзки между привидно несвързаните събития ВИДЕО По-долу в източниците дори

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

ВИДЕО   ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СИГНАЛ от ………………. УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Настоявам Прокуратурата

Истината за експерименталките лъсна! Сигнал към правителството на САЩ от медицинска сестра, която показва със скрита камера разкриваща масова смърт и застрашаващи живота странични ефекти след фъксиниране (ВИДЕО)

ИСТИНАТА ЗА ЖИГОСВАНЕТО ЛЪСНА! СИГНАЛ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ОТ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, КОЯТО ПОКАЗВА ЗАПИСИ СЪС

error:
The Bulgarian Times