Германците и скандинавците отиват да се ваксинират в Русия

Туроператори предлагат първите „ваксинационни празници“, пише германският Bild.
„Чрез скандинавския туроператор World Visitor можете да резервирате ваксинационна обиколка до Русия. В този случай ваксинацията с руската ваксина Sputnik V ще бъде направена като част от развлекателно пътуване, което ще продължи 3-4 седмици.
„Предлага се 22-дневно пътуване до Москва. Основният пакет включва полет на Аерофлот до Москва и обратно, трансфери от и до летището, трансфери до центъра за ваксинация (с преводач), както и настаняване в 4-звезден хотел в Москва с включена закуска „.
„До втората доза ваксинация клиентите могат да се разсеят, като отидат на пътувания из района на Москва или за няколко дни до Санкт Петербург и Сочи. Цена: от 2999 евро. За самата ваксинация (включително преводачески услуги) ще трябва плащат допълнително 70-100 евро „, – пише в статията.
Тези, които не искат да почиват, могат да летят до Москва с чартърен полет сутринта, ваксинирайте се и се върнете на следващата сутрин. Цената за два двупосочни полетът е от 1199 евро, включително разходите за ваксинация. „
„Според туроператора също е възможно да се ваксинирате в транзитната зона на летището по време на трансфера и след това да отлетят до Турция.
„С помощта на ваканция в Русия хората, които не са в непосредствената група за ваксинация, могат да получат повече свобода за себе си, които може да не бъдат ваксинирани по-рано от есента“, отбелязва Билд.
Германският туроператор Fit Reisen ще предложи подобни „ваксинационни ваканции“. Както вестникът пише, общите разходи за такива пътувания ще бъдат 2-3 хиляди евро плюс 25-40 евро за една доза ваксина.
• Йордан Халачев, Фейсбук 

ПО ТЕМАТА

Ето как се ваксинират евреите в Израел (ВИДЕО)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

През 2024 г. на Генералната асамблея в ООН ще бъде обявено възстановяването на СССР (ВИДЕА)

 

За бъдещето, което ни очаква: Процедурата за възстановяване на СССР (ВИДЕО)

 

Последно от СВЯТ