Глобалистите в «последна и решителна битка, напълно и завинаги да подчинят човечеството»

 

Главна световна сензация на годината, можем напълно уверено да считаме – представената на Давоския форум книгата на члена на ръководството на Билдербергския клуб, Клаус Шваб «КОВИД-19: Великото рестартиране ».

Която е план за действие на глобалистите за тотално преустройство на света, в който ковид е само удачен (ръкотворен) повод. Участието в този форум, на такива влиятелни персони, като британския наследник принц Чарлз, Ген. сека на ООН, ръководителите на МВФ, Microsoft и Mastercard, видни дейци от Дем. партията на САЩ и т.н. свидетелстват, че всичко това е много сериозно.

Светът, който те искат да постигнат в крайна сметка, е пределно прост. Досегашният световен финансов капитализъм, ще бъде заменен с крайно опростена обществена конструкция… при която собствениците на всичко и всички, ще си останат същите (не)хора, имащи и сега, цялата власт и всички права над света…

А националните държави, суверенитетите, религиите, културите и др. ще останат в миналото, – и светът ще стане – една корпорация с единствени стопани, които и ще поемат изцяло грижата за своите «служебни хора», – с пълен контрол над тях и пълно право да се разпореждат със съдбата им.

Т.е. предлага ни се глобална робовладелска Кабала, зад чиято ограда ще останат обречените на нищета и организирано изтребление «варвари» – т.е. всички останали хора, не допуснати даже в категорията на «новите роби». И всичко това ще се върши, под красиви лозунги за «обединение усилията на човечеството за борба с новите предизвикателства». И с поредни вълни ковид.

Ето каква съдба ни е подготвило това запланувано бъдеще на света? В тази връзка си спомням сензационното изказване преди известно време, на началника на НИЦ към «Курчатовския институт» М.В. Ковалчук. Той предупреждаваше буквално за същото, за което открито заяви Шваб и компания, особено, относно целенасоченото преобразуване не влизащите в бъдещия «елит» Homo sapiens, и превръщането им, в принципно новата човешка разновидност – «служебен човек», т.е. потомствени, тясно специализирани, тъпи изпълнители на «господарската» воля, слуги.

«Служебният човек» трябва да има минимални, тясно специализирани, ограничени знания и крайно ограничено самосъзнание, изключващо всяка възможност за бунт. Неговите действия, поведение и размножаване ще се контролират напълно, от стопаните им. Неговата издръжка трябва да е рентабилна, – с евтина ГМО храна, примитивна медицина, примитивни развлечения и минимум култура.

А «Елитът» и их потомството им, ще се ползват от всички постижения на прогреса, ще се развиват „интелектуално“, ще живеят дълго, и все повече ще се отдалечават от потомствения плебс – «служебните хора», образувайки с тях, два различни подвида в човешката популация.

Как именно се прави това сега, М.В.Ковалчук обясни така:

• Унищожава с всички сили, заложената в културния код система на базовите ценности и моралните принципи, и се заменя с измислени «общочовешки» сурогати.

• Абсолютизира се «свободата на личността» във всички сфери (детето е над родителите си, личността е над обществото, обществото е над държавата), унищожавайки авторитета на държавата, която е естествен инструмент за защита на обществото и ценностите, и поддържа баланса между правата и свободите на хората.

• По всички начини се намалява раждаемостта, в т.ч. с насаждане на противоестествените и напълно идиотски ЛГБТ, джендъри, «чайлдфри» и т.н.

Всичко гореспоменато, отдавна и целенасочено се натрапва на света, от глобализаторите, готвещи нова форма на тоталното си господство, което да замени сегашната им «власт чрез парите» с абсолютна власт на господарите на парите.

А на нас ни остава, всеки сам за себе си, да вземе решение – да се съпротивява, или (ако случайно оцелее, след предстоящата тотална депопулация) да стане «служебен човек» – тъп слуга на явно сатанинския световен елит, за паница леща и доза ваксина?!

Кратка извадка от 3rm info
Превод, Григор Симов
Господи помилуй! Господи Благослови!

ПО ТЕМАТА

Технологичните гиганти и Фармафията се сливат: Оракъл поема света на ваксините

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Вашето ръководство за Великото рестартиране (презареждане) ВИДЕО-БГ СУБ

 

Последно от СВЯТ

Медведев нарече Байдън рептил

  Медведев нарече Байдън, Зеленски и още четирима западни политици рептилоиди Дмитрий Медведев е бивш президент и министър-председател, а