Глобалното рестартиране, рептилоидните владетели, възход на съпротивата и пълното разсекретяване (ВИДЕО-БГ СУБ)

/

Това е исторически преглед на начина, по който Земята е управлявана като затворническа планета чрез тайни споразумения между Кабала/Дълбоката държава и техните рептилоидни извънземни владетели. Филмът представя съвременни планове за проектиране на войни, бедност, болести и генетични модификации, които допринасят за тайното изпълнение на тези споразумения. Неотдавнашното предложение за създаване на техно-правителства в американския щат Невада се оказва още едно средство, чрез което слугите на Дълбоката държава на тези извънземни посетители могат да скрият своите операции и изпълнението на тези споразумения.

Тъй като все повече хора се пробуждат за измисления характер на съвременните войни, здравните кризи и икономическия колапс, масите се вдигат в открита съпротива срещу Дълбоката държава. Това, което ще ускори това Голямо пробуждане, е пълното разсекретяване на потиснатите съвременни технологии, тайните космически програми и галактическата федерация, която чака човечеството да възвърне своето галактическо наследство.

Искам да благодаря на невероятно талантливата си и вдъхновена съпруга Анжелика Уайтклиф за многото часове, които тя отдели за създаването на този късометражен филм и за повишаване на обществената осведоменост за тези критични проблеми.

Д-р Майкъл Сала

  • Николаев , БитЧют

ВИДЕО

2.03.2007;

В интервю за „Демокрация сега“ генерал Уесли Кларк разказва за посещението си в Пентагона десетина дни след 11 септември, където научил, че вече е планирана война в Ирак. И то без никаква връзка с Ал Кайда. Той обаче научава и още – не само там ще бъде свалено правителството. Още на няколко правителства, съответно държави им предстояло да бъдат цели на американската военна машина. Планът бил: Ирак, Сирия, Ливан, Либия, Сомалия, Судан и накрая Иран. И всичко това трябвало да стане за 5 години. Е, ние вече знаем, че не е по силите дори на свръхамбициозните психопати от Правителството на САЩ и Пентагона да изпълнят това за 5 години. Знаем, че почти са се справили с плана си за 10 години. Това, че генералът Уесли Кларк прави това признание, разкриващо същността на военната и политическа доктрина на САЩ, не го прави по-любим в очите на нормалния човек. Той все пак беше начело на еничерската войска (НАТО), която нападна Югославия.

Война в Иран Сирия Либия план от преди 13 години, ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

МАТЕРИАЛ ЗА РАЗМИСЪЛ 

Изгледите този клип от началото на 2010 година и се замислете какво се случва сега

Д-р Стивън Гриър пресклуб

Д-р Steven M. Greer от Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence (CSETI)

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница