Готови за СОVID-концлагерите: Испания планира „Регистър“ за тези, които отказват ваксината срещу СОVID-ИЗМАМАТА! (ВИДЕО ОТ НАРОДА)

/

Тъй като Европа започва да ваксинира първата вълна от пациенти с висок приоритет, вече се появи „бъг“: много здравни работници и други отказаха да приемат ваксината, тъй като скептицизмът и подозренията остават високи.

В социалистическа Испания поне, левите правителствени бюрократи отвръщат на удара, като здравният министър Салвадор Ила предупреди, че страната ще създаде „регистър“ за всички, които откажат ваксината.

„Това, което ще бъде направено, е регистър, който ще бъде споделен с нашите европейски партньори … на хората, на които им е било предложено и просто са го отхвърлили“,

каза той.

„Това не е документ, който ще бъде публично достояние и ще бъде направен с най-голямо уважение към защитата на данните.“

Той добави,

че регистърът няма да бъде публично достъпен или предоставен на работодателите,

което поражда въпроса: защо иначе правителството ще поддържа база данни с тази информация?

Репортаж на Франс прес относно забележките на здравния министър не беше съвсем ясен за мотива, което ни кара да вярваме, че това е просто поредната тактика на испанското правителство, което се закле нагоре и надолу, подобно на други европейски правителства, че ваксинациите няма да бъдат задължителни.

Гледайки напред, няма да се изненадаме да видим, че се прилагат по-тежки мерки, тъй като служителите стават все по-отчаяни да постигнат своите (до голяма степен спекулативни) цели за стаден имунитет.

Източник: Zero Hedge
Превод: Епохални Времена

ИСПАНСКИЯТ “ЕЛИТ“, СНИМКА

Роби и господари

ИСПАНСКИЯТ НАРОД, ВИДЕО

Испанска баба след призив от дъщеря и да се ваксинира обяснява на същата само и единствено къде точно Бил Гейтс може да я цунка…  Да й тури ваксината дет се вика..
Благодарим на Калоян Игнатов за видеото.

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА БАБАТА

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Испания: Задължителна ваксинация със закон! За отказващите 60 000 евро глоба и още

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times