ОФИЦИАЛНО! Центровете за контрол и превенция на заболяванията на САЩ: Гответе се за зомби пандемия

Готовност за Зомби Пандемия или Промиване на Мозъка “по американски”

Съединените щати очакват нова епидемия, за която отново ще бъде приложен локдаун. Освен с локдауни, хората трябва да свикнат, че ваксинирането през време на епидемия с току-що създадена и неизпитана ваксина е единствено спасение. Това е посланието в намиращата се на сайта на CDC “новела”, която в стил “обяснения, предназначени за деца със забавено психическо развитие”, по наивен начин описва разпространението на нов вирус, симптомите на който са бавно движение, неясен говор и склонност към насилие. Изработена е в мрачни, тъмни цветове, с преобладаване на черното и сивосиньото.

… CDC призовава спазване на дистанция от заразените (много е важно насаждането на страх от човека срещу теб), семействата трябва да приготвят кризисни запаси и да бъдат готови за евакуация. Даден е линк към сайта на CDC за действия при кризи https://emergency.cdc.gov/ както и подробен списък с най-необходимите вещи (включително играчката на кучето) …
… Междувременно съсед-зомби атакува главния герой Тод на входната врата …
… На осмата (от всичко 36 страници) се забелязва слаба надежда – CDC заедно с местното управление работят върху ваксина, но докато бъде готова, “затворете се в мазата и не се показвайте навън”…
… След кратки, но опасни приключения, семейството се добира до гимназията, която е превърната в укритие. Преди да ги пуснат вътре, разбира се, им е направен тест за вируса, (който е наличен още преди вирусът да бъде изолиран).
По радиото научават, че CDC вече е изпратило първите количества ваксина.
Посрещат ваксините с облекчение. Всички се радват: “СПАСЕНИ СМЕ!”.
Внимателно се прокрадва идеята “… не очаквайте почивка, докато не ваксинираме всеки един”.

Накрая всичко се оказва сън.
“Новелата” завършва с думите (бели букви на чер фон, в тон с останалото):
“Надяваме се да ви е харесало да прочетете тази измислена история. Тя би трябвало да бъде едновременно образователна и забавна.
След като разбрахте колко е важно да сте подготвени, отделете време, за да съставите комплект за спешни случаи с елементите, включени в контролния списък от вътрешната страна на задната корица.”
***
Налудничаво, нали?
Убедете се сами: https://www.cdc.gov/cpr/zombie/novel.htm.

https://www.cdc.gov/cpr/zombie/00_docs/zombie_pandemic.pdf

Автор: T.B. Dog

ПО ТЕМАТА

70% от умрелите ще са от ваксини (ДОКЛАД)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times