Григор Лилов: Короначумата, – милиони мъртви, но пандемията тепърва стартира! Информация за короната (ВИДЕО)

/

Короначумата
„УСПЕХИ” НА ПРАВИТЕЛСТВОТО

По официалните данни по брой случаи България е на 81 място в света с 18 819 случаи
Обаче по брой мъртви скача напред и се класира на 60 място със 755 умрели.

Ако видим данните спрямо 1 млн. от населението, ситуацията изглежда много по-лоша.
Защото макар че по брой случаи сме на 101 място в света, по брой мъртви сме на 61 място.
И това е картината при крайно недостатъчно количество извършени тестове спрямо броя на населението – последни сме в Европа. След нас в света са Бразилия, Палестина, Ангола, преди нас – Френска Полинезия, Барбадос, Джибути.

Притеснителното е, че здравната система надали ще издържи при истинска вълна от заболели. Досега повалените от болестта медици са вече почти 1000 души и както върви, когато пандемията нахлуе, няма да има кой да работи в болниците.

МИЛИОН МЪРТВИ, НО ПАНДЕМИЯТА ТЕПЪРВА СТАРТИРА

Иначе пандемията едва сега се готви да стартира.
Въпреки че има милион мъртви (от които по над 200 000 в САЩ и Европа), образно казано Короначумата дори не е влязла в антрето, а засега е потропала на входната врата на дома.

Има някои малки държавици или обособени територии, които са тествали цялото си население по няколко пъти: Андора, Монако, Гибралтар, почти изцяло – Люксембург и Исландия.
В Андора досега Короната е спипала само 2% от населението, в Монако – 0.5%, в Гибралтар и Люксембург – по 1% и нещо.

Единици са държавите, които са отчели по-висок % заразени от населението, като арабски държави в Персийския залив са първенци: Катар е на първо място в света – 4.38%, Бахрейн – с 3.76%, Кувейт – 2.3%. (тези държави също тестват усилено и изпреварват редица от европейските)
В света средният процент на заразените е далече под 1%. Дори да се приеме, че на всеки регистриран заразен се падат по няколко безсимптомни носители, пандемията в момента е запалила мотора си и едва сега включва на първа скорост, за да потегли.

Данните сочат, че средно в света умира всеки 25-и човек, пипнал заболяването. За Европа и САЩ съотношението е средно един човек на всеки 30 до 40, в България – един на 25.
ПАЗЕТЕ СЕ!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОРОНАТА

Започнах да следя ситуацията с Короната още в самото начало на ноември. Тогава не знаех, както и никой в света нищо нито за Ковида, нито за заболяването.
Но ми направиха впечатление споделяния в киатйските социални мрежи за някаква нова шетаща болест.
Сетивата ми на разследващ журналист настръхнаха, когато през ноември държавната информационна агенция „Синхуа” съобщи за 2 случая на белодробна чума. Няма правителство в света, дори най-демократичното, камо ли пък тоталитарно, което да съобщи публично това. Като служебна информация за др. правителства и СЗО – да, но публично – никога!

До януари хранех илюзиите, че това е някаква тамошна инфекция. Помогнаха ми китайски колеги и блогери: за експерименти за биологични оръжия в Центъра в Ухан, за докарани в него с армейски самолет в края на октомври трупове за изследвания. Как е станал пробивът – не знам, възможно е някой филтър да се е повредил. Допускам също така, че труповете са били превозени без специални мерки за сигурност.

––––––––––-
Тук съм дал само някои от постовете на стената. Който иска да е информиран, би било добре да прочете и коментарите под тях и моите отговори, защото в тези дискусии се развенчават всякакви митове, неистини и откровени лъжи.
––––––––––-

Който иска да коментира, но настоявам да коментира като поне относително информиран, за което пускам и линковете.
Онова дрън-дрън, клъвнато от някой интернет-сайт или медийно изказване, което се сипе и тук безпощадно ще изтрия, а авторите му – ще блокирам. Най-малкото, защото на такива подобни коментари отговори са дадени – в постовете и в коментарите под тях.
Така че бъдете така добри първо да се информирате. И запомнете, че сложните проблеми нямат нито лесни, нито еднозначни отговори – такива са само в хорските представи. Пак ще повторя: в интерес на общественото здраве такива ПРЕДСТАВИ няма да допусна на стената ми!

Да, материалът е страшно много.
Но ако искаш да знаеш, трябва да се чете!
Много!
Не става с едно линкче или нещо дочуто по телевизията. За да си позволя да пиша и да съм компетентен по темата, аз изчетох три дебели учебника по медицина и вирусология, въоръжих се и с един речник на специализирананата терминолия и съм прегледал може би към хиляда научни статии. Заедно с друга информация от най-различни източници, вкл. и поверителна.

За невярващите пускам едно видео от среднощен Ухан, което получих през февруари и няколко дни се чудех дали да го постна.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: само за хора със здрави нерви!

 

Пак ще повторя: пандемията е в началото си. Може би ще трае няколко години – три-четири до пет. Може пък да извадим късмет – вирусът да мутира в по-безопасна и щадяща форма.
Но със сигурност светът ще бъде неузнаваем след преживяното. И дай боже – по-човечен!

=====ПОСТОВЕТЕ=====

26.01.2020
Първи биологичен „Чернобил“?
КОЯ Е ЛАБОРАТОРИЯТА, ИЗПУСНАЛА „КОРОНАВИРУСА“?
***** Господ да ни е на помощ!
***** Вирусно-бактериалният център в Ухан ли?
***** Изглежда става дума за модифицирана и генно променена ЧУМА, което обяснява армейските кордони около градовете, вече стрелящи на месо по всички опитващи се да ги напуснат. Обяснява и вече достигналите 60 млн.души под строга карантина.
facebook.com

27.01.2020
Разчува се:
ИЗПУСНАТО БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ!
*** Този причинител не е типичен коронавирус – различава се значително от семейството им
*** Днес „Вашингтон таймс“ написа за вирусно-биологичния център в Ухан.
facebook.com
Постът е белезан от Фейсбук като частично фалшива информация, понеже списание USA Today също коментирало, но обратното – не е истина. Да питам Мрежата защо си е позволила тази бележка – една авторитетна световна медия съобщава, друга световно издание не е съгласна с първата, ама Мрежата е съдник и отсъжда коя лъже и коя казва истината.

29.01.2020
Коронавирусът
УЧЕНИТЕ – НЕ Е ТРЪГНАЛ ОТ ПАЗАР НА ХРАНИ И ЯДЕНЕ НА ДИВИ ЖИВОТНИ
facebook.com

29.01.2020
Епидемията
ПЪРВИ ЗАБОЛЯЛ У НАС?
В България няма реактиви, с които да се идентифицира заболяването
facebook.com

29.01.2020
УТРЕ ОБЯВЯВАТ СВЕТОВНА ТРЕВОГА!
*** Спешно заседание на кризисния Комитет на Световната здрава организация заради 2019-nCoV
facebook.com

01.02.2020
ЕПИДЕМИЯТА Е СГРАБЧИЛА 200 000 ДУШИ!
САМО В КИТАЙ! ЗАСЕГА…
Анализ, публикуван в авторитетното научно списание „The Lancet“
facebook.com

02.02.2020
КОРОНАЧУМАТА – КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ
***** И някои неизвестни факти освен съветите
Нямаме епидемия. Имаме пандемия (всеобхватна смъртоносна епидемия навсякъде).
facebook.com

03.02.2020
Официално за Корановируса: от суперспециалист, политик, съветник на немското правителство, директор на специализиран в тази област институт:
==“ИМАМЕ РАБОТА С МНОГО ОПАСНА ЧУМА!“ ====
facebook.com

07.02.2020
Актуално:
КОРОНАЧУМАТА
**** Какво става по света и у нас?
facebook.com

10.02.2020
Утре започва форумът на СЗО
КОРОНАЧУМАТА –
ЛОШИ НОВИНИ
facebook.com

11.02.2020
КОРОНАВИРУСА
*** Статистически игри и манипулации: мъртвите са живи, болните – здрави, ако не са поставени в болнично легло
facebook.com

11.02.2020
КИТАЙ, СВРЪХКОМПЕТЕНТНОСТТА И КОРОНАВИРУСА
facebook.com

12.02.2020
НОВИНИ ЗА КОРОНОЧУМАТА
facebook.com

13.02.2020
ВЧЕРА КОРОНАЧУМАТА ЕКСПЛОДИРА,
НАИСТИНА СЕ РАЗВИХРИ!!!
*** Дори фалшифицираната официална информация от вчерашния ден започна да втрещява и втриса
*** ЕС: само с декларации ли ще се бори?
*** Светът не е същият, но малко хора го разбират…
facebook.com

16.02.2020
В Китай:
НОВИ МЕРКИ СРЕЩУ КОРОНАЧУМАТА
**** Влезе в сила смъртно наказание **** Напълно блокираха още 24 млн. души **** Допълнително нови 60 млн. практически са под домашен арест. **** Влизаш в Пекин – задължително 14 дни карантина, вкл. за пътували пекинци **** Страховито слово на китайския лидер
facebook.com

19.02.2020
РАЗВИХРЯ СЕ СКАНДАЛ
С ПРОИЗХОДА
НА КОРОНОЧУМАТА
**** Нови научни данни категорично елиминират като източник пазара за животни в Ухан **** Като източник научни изследвания сочат Вирусно-бактериалният център в Ухан
facebook.com

22.02.2020
Короначумата:
ОФИЦИАЛНИ ДАННИ, ВЗЕТИТЕ МЕРКИ И МАЩАБИРАНЕТО
***** Лъже се съвсем на ангро, но хората не се замислят за съпоставките
facebook.com

24.02.2020
ЕПИДЕМИЯТА – ВЕЧЕ ПАНДЕМИЯ
**** Финансовите щрауси за спад от 0.5% – глупости! Поне 10% от световния БВП**** Какво каза наистина Си ДзинПин – даде властта на армията! **** 7-ти мъртъв в Италия, следват нови **** Лъжите на СЗО и някои учени на фона на ужасяващо, раздиращо сърцето среднощно видео от Ухан
facebook.com

26.02.2020
КОНСПИРАЦИИ – ДЕЗИНФОРМАЦИИ!
facebook.com

28.02.2020
ЕПИДЕМИЯТА ИЗТРИ
5 000 000 000 000 (ПЕТ ТРИЛИОНА )
ДОЛАРИ (засега)
**** От тези дни нататък критерият за оценка на политиците ще е само един: как се справят с короначумата. От това ще зависи оцеляването им като лидери.
**** И за бизнеса ще важи същото – печалбите ще минават на заден план, корпоративно-обществената отговорност – на преден.
facebook.com

29.02.2020
КАКВО ПИШЕ В СПЕЦИАЛНИЯ ДОКЛАД НА СЗО
**** Доклада на Мисията на Световната здравна организация (СЗО), проучвала от 18 от до 24 февруари ситуацията в Китай е в ръцете ми. **** Симптомите, как протича заболяването, кои я прекарват тежко или умират, каква е смъртността, какво да се прави
facebook.com

04.03.2020
КОРОНАЧУМАТА – РАЗРОЕНА В ДВА ПОДВИДА
facebook.com

05.03.2020
Епидемията:
НА „НАЧАЛНИКА” ЛИ ДА РАЗЧИТАМЕ ИЛИ
ВЛАСТТА ЩЕ ЗАПРЕТНЕ РЪКАВИ?
facebook.com

10.03.2020
УЖАСНАТА СЪДБА ДА СТАНЕШ БОГ
facebook.com

12.03.2020
Короначумата у нас
ИЗПУСНАТА ЛИ Е ВЕЧЕ СИТУАЦИЯТА ИЛИ ДА?
*** Детайли от ужасяващата прогноза на канцлера Меркел разплакаха депутатите. А какво сочи прогнозата за България? Готови ли сме за епидемията или вече сме вдигнали бялото знаме пред нея? Становището на СЗО, обвиняващо редица правителства. Българският базов сценарий – от приетите в болница около 50 000 ще умрат, негативен – 100 000, песимистичен – не ми се говори
facebook.com

13.03.2020
КОРОНАТА ПАК МУТИРА?
***** Статистиката от Италия сочи, че все повече млади хора попадат в интензивното. **** У нас 14 карантирани избягали от болниците **** 18 000 000 000 000 долара (18 трилиона) загуби – черен четвъртък за борсите.
facebook.com

14.03.2020
КАРАНТИНАТА КАТО „ТУКА ИМА -ТУКА НЕМА“
facebook.com

16.03.2020
ВАКХАНАЛИЯТА ОКОЛО ЕДИН ПОСТ
**** Кой стои зад троловете и тяхната дейност, насърчаваща разпространението на епидемията? Плаща ли някой за това и защо дремят политици, МВР, ДАНС, Прокуратура, Щаб, правителство, партии?
facebook.com

18.03.2020
КОРОНАТА И МАСКИТЕ
Какво казва Световната здравна организация
Проучване на British Medical Journal *** Текстилните лесно стават извор на зараза
facebook.com

19.03.2020
На вниманието на Щаб, правителство, политически сили: изследване на световно реномирания „Империъл колидж”:
В НЯКАКВА КАРАНТИНА – НЕИЗВЕСТНО ДОКОГА!
**** Няма сравнително краткосрочно решение освен ваксина! **** Различните възрасти – какво се чака за тях.
facebook.com

19.03.2020
ВЛАСТТА ЦЕНЗУРИРА ИСТИНИТЕ
****Не пипайте медиците! **** И не си точете лигите за поредната афера за милиард евро, която ще гласувате утре в парламента с цената на много човешки животи и съдби! ****
facebook.com

20.03.2020
КОРОНАТА, ПРОГНОЗАТА И БЪЛГАРИЯ
facebook.com

23.03.2020
Малко оптимизъм:
НАУКАТА СРЕЩУ КОРОНОЧУМАТА
**** Какво казва немският милиардер, чиято компания Белият дом и Доналд Тръмп поискаха да купят срещу 1 млрд. долара **** Кои др. знаменити лица са нейни акционери? **** Американски компании изпитват ваксини върху хората, Китай ги следва по петите, гони ги Канада ****
facebook.com

23.03.2020
И френски медици след китайските:
КОЕ ПОМАГА СРЕЩУ КОРОНАТА
*** Като успешна се сочи комбинацията от хидроксихлорохин и азитромицин, но научният свят засега се въздържа от категоричност
facebook.com

23.03.2020
Короначумата:
НЕМСКИТЕ УЧЕНИ И МИТОВЕТЕ
**** Давам информацията на световно реномирания немски институт „Роберт Кох“
facebook.com

24.03.2020
КОНРОНОЧУМАТА НЕ СЪЩЕСТВУВА
ЗА РОДНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ
facebook.com

24.03.2020
България:
СТАТИСТИКА ПО ВЪЗРАСТИ
facebook.com

28.03.2020
КИТАЙСКАТА КОРОНАЧУМА И ОТГОВОРНОСТТА ЗА НЕЯ
facebook.com

30.03.2020
За медиците:
ЗАЩИТНО ОБЛЕКЛО – ПРОЦЕДУРИТЕ
***** И една препоръка към правителство и щабове
facebook.com

31.03.2020
КАРАНТИНАТА И СПАСЕНИТЕ ЖИВОТИ
**** БЦЖ ваксината – лекарство срещу Короначумата?
facebook.com

01.04.2020
Антилогиката на логичното
МАСКИТЕ: „ЗА“ И „ПРОТИВ“
**** Хаосът в управлението на кризи и далаверите раждат абсурди
facebook.com

01.04.2020
НА ЖИВО ОТ ОГНИЩЕТО НА ЕПИДЕМИЯТА
facebook.com

02.04.2020
Короначумата:
ОСНОВАТА ЗА ПЪРВИЧНИЯ ЩАМ – СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 2015 Г.
**** Първо САЩ, а после и другите западни държави налагат забрана за каквито и по-нататъшни изследвания и експерименти с този вид химерни (изкуствени) вируси заради опасност от пандемия при неволно изпускане или изтичане на информация за биологично оръжие **** А какво се е вършило в Китой зад кулисите през тези изминали пет години надали ще узнаем ****
facebook.com

03.04.2020
НАГЛОСТТА И САМООБРЕЧЕНИТЕ
facebook.com

04.04.2020
БИТКА В ООН ЗАРАДИ КОРОНАЧУМАТА
facebook.com

07.04.2020
ЦИНИЗЪМ И ПОПУЛИЗЪМ
• Из Заповедта на здравния министър:
facebook.com

08.04.2020
Научно изследване:
КОРОНАЧУМАТА –
С РАСОВИ
ПРЕДПОЧИТАНИЯ !!!??
**** Атакуващата шпага на вируса – пригодена за специфичен човешки щит на клетката, характерен за европейците (италианците) и несрещан при азиатците
facebook.com

08.04.2020
ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ИЗДЪРЖАХА ТЕСТА ЗА ОБЩЕСТВОТО
**** Как тестваме и нетестваме у нас и какво се крие зад това?
facebook.com

10.04.2020
КОРОНАЧУМАТА В СУПЕРМАРКЕТА
*** Триизмерен модел показва разпространеието
facebook.com

10.04.2020
МОДЕЛ НА ЕПИДЕМИЯТА ЗА БЪЛГАРИЯ
*** Американска хипотеза и български реалности
facebook.com

12.04.2020
ПАРИТЕ ЗА ЕПИДЕМИЯТА ОТ КОРОНАЧУМАНА – ЙОК
ПАРИТЕ ЗА СПАСЯВАНЕ ОТ ФАЛИТ НА БЪЛГАРИЯ – ??!
facebook.com

14.04.2020
КИТАЙ НАЛОЖИ ЦЕНЗУРА ЗА
ПРОИЗХОДА НА КОРОНАВИРУСА!
**** Най-стриктен и сериозен контрол върху фактите с критерий „дали са подходящи за момента“
facebook.com

18.04.2020
Политическа и бизнес „коректност“ и научна достоверност:
СКАНДАЛЪТ
С НОБЕЛОВ
ЛАУРЕАТ
* Изкуствена или естествена е Короначумата? Защо има недомлъвки и ненаучно оспорване на научни хипотези? Четвъртата световна война е факт, колкото и да се отрича!
facebook.com

26.04.
Скандал:
ТИ ЗАСТРАШАВАШ ЦЕЛИЯ СВЯТ!
**** Тежки обвинения към СиДзинпин. Дължиш ни поне 150 милиарда евро
facebook.com

26.04.2020
КОРОНАЧУМАТА РУШИ КРЪВОНОСНАТА
СИСТЕМА И ТАКА УБИВА
facebook.com

28.04.2020
1. ЕПИДЕМИЯ И СТАТИСТИЧЕСКИ ИГРИ
Болните у нас по възраст:
до 19 г. – 4.97%
20-29 г. – 9.20%
30-39 г. – 14.47%
40-49 г. – 18.10%
50-59 г. – 22.03%
60-69 г. – 17.88%
70-79 г. – 9.05%
80-89 г. – 4.30%
facebook.com

29.04.2020
2. ЕПИДЕМИЯ И СТАТИСТИЧЕСКИ ИГРИ
Графиката е за обща смъртност:
* обща и по възрасти,
* по седмици с натрупване
facebook.com

01.,05.2020
КИТАЙ ОТКАЗА ДОСТЪП И ДАННИ НА СЗО
**** Забрани на световните експерти да участват в разследването на произхода на Короната и какъвто и да е достъп до данни от Центъра в Ухан
facebook.com

02.05.2020
„ВЕЛИК Е НАШИЯТ КИТАЙ!”
**** Има ли българско-пекинска машина за пропаганда и тролене и фактите за нея.
facebook.com

05.05.2020
България = Италия?
СИВАТА ЗОНА
facebook.com

06.05.2020
Трета част:
3. ЕПИДЕМИЯ И СТАТИСТИЧЕСКИ ИГРИ
*** Лъжите на властта
facebook.com

07.05.2020
КАК ДА РАЗЛИЧИМ НАСТИНКАТА,
АЛЕРГИЯТА, КОРОНАЧУМАТА?
* Алергии и астма – рискови ли са, доколко и какво да правим
facebook.com

07.05.2020
Пак и отново за ментетата:
СЪВЕТ ЗА БЪРЗИТЕ ТЕСТОВЕ И МАСКИТЕ
***** В мътна вода най-лесно се лови риба
facebook.com

07.05.2020
4 част.
На фона на 3468 мъртви у нас – изцяло фалшиви данни
ЕПИДЕМИЯ И СТАТИСТИЧЕСКИ ИГРИ
**** По документи месеци наред у нас нямаше нито болни от Короната, нито умрели от нея. Защо?
facebook.com

11.05.2020
КИТАЙ И СЗО – В ЗАГОВОР
facebook.com

11.05.2020
Десеткратно намаление на истинските данни:
ПРЕД ЕЛЕКТОРАТА ОТЧЕТЕНИ 117 КОРОНАБОЛНИ СРЕЩУ ЛЕКУВАНИ НАД 1133
**** Епидемията и статистическите игри
facebook.com

13.05.2020
КОРОНАЧУМАТА АТАКУВА ОТНОВО КИТАЙ
facebook.com

14.05.2020
Извънредната обстановка:
ЗАПОВЕДИТЕ НА МИНИСТЪРА
* Какво разрешават и забраняват 4-те документа за мерките от днес нататък:
facebook.com

14.05.2020
Битката с Короначумата –
ПОНЕ ПЕТИЛЕТКА!
facebook.com

17.05.2020
Оправдания:
МАЩАБИТЕ НА ЕПИДЕМИЯТА СЕ КРИЕХА
**** Призна главният съветник на китайското правителство
facebook.com

18.05. Тревога
КОРОНАТА СЕ ЗАВРЪЩА В КИТАЙ
facebook.com

19.05.2020
Короната:
ЗНАНИЕ И НЕЗНАНИЕ (17 въпроса и отговори)
Пускам това като пояснение във връзка с различни дискусии, питания, коментари, митология и конспиративни теории, разисквани в профила ми.
facebook.com

25.05.2020
КОРОНАЧУМАТА ПОДБИРА ПО РАСА?
*** Кои умират най-много?
*** Но защо никой не пита публично кои умират най-малко и защо?
facebook.com

27.05.2020
Потвърждение:
КОРОНАЧУМАТА МОЖЕ ДА ЗАРАЗИ И ЧРЕЗ ВЪЗДУХА
facebook.com

30.05.2020
Короначумата
КИТАЙ ПРИЗНА ОФИЦИАЛНО –
НЕ Е ПАЗАРЪТ В УХАН!
facebook.com

02.06.2020
Зад кулисите на СЗО:
КИТАЙ НИ ЛЪЖЕ ЗА КОРОНАЧУМАТА
facebook.com

12.06.2020
БЛИЗО ДО ВАКСИНА
СРЕЩУ КОРОНАТА?
**** През юли ще бъдат ваксинират близо 30 000 доброволци.
facebook.com

13.06.2020
Сензация?
КОРОНАЧУМАТА СЪДЪРЖА И СИ СЛУЖИ С ЧОВЕШКИ ПРОТЕИН?!
**** Ако не е с конспиративен произход, остава единствено мутация. Такава мутация ще е първата по рода си, открита от науката, но без никакво обяснение за нея.
facebook.com

17.06.2020
Короначумата се завърна в Китай!
В ЦЕЛИЯ ПЕКИН ВЪВЕДОХА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ!!!
facebook.com

06.07.2020
НЯМА ВТОРИ ПИК,
ИМА ЕСТЕСТВЕН ПРОЦЕС
**** Световни учени потвърдиха съобщеното от мен още през март: Ковид-19 се носи часове наред из въздуха!
facebook.com

06.07.2020
Оптимистичната пропаганда на СЗО:
„НИСКА СМЪРТНОСТ“ –
ЗА БЪЛГАРИЯ
ОКОЛО 42 000 ДУШИ!
facebook.com

31.07.2020
Короначумата:
ВСЕКИ ПЕТИ УМИРА
facebook.com

13.08.2020
СМЪРТНОСТ ОТ КОРОНАТА
СПРЯМО ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ
facebook.com

10.09.2020
КОРОНАЧУМАТА
facebook.com


  • Григор Лилов

Бел.ред.

Припомняме, че Григор Лилов първи съобщи, че “китайския “коронавирус“ всъщност е “изпусната“ генно-модифицирана чума (на белия дроб,б.р.) с преносител специално създаден за целта коронавирус. . .
Короночумата в реално време: Онлайн

Бел.ред1:

Безопасни ли са ваксините (ФИЛМ-БГ СУБ)

ПО ТЕМАТА

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Истинската цел на Corona World Order ПЛАНдемията: Да се вземат ДНК проби от всеки! Самото тестиране е чипиране!

Последно от БЪЛГАРИЯ

Свободно, нещастник!

ПО ТЕМАТА Румен Сорос активира С0VID геноцидът в България! По план (ОБНОВЕНА) Какъв е планът, който