Гриша Ганчев прати Домусчиев да си гледа „каптагона и амфетите“

 

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев използва официалния сайт на клуба, за да отговори на последните нападки от страна на ръководството на Лудогорец към него. Гриша Ганчев отговаря на Кирил Домусчиев и Ангел Петричев в прелюбопитен тон, използвайки философски сентенции на латински език.


Публикуваме декларацията на Гриша Ганчев без никаква редакторска намеса:

С кански мъки, след толкова години „То“ си призна. Не е „Тя“, не е и „Той“.

Та „То“ се освети и дикторът му Петриньо го потвърди. И да, наистина – вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!

ДДС-ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване. Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

Но да се върнем на основните въпроси от думите на „То“. От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са „цветя и рози“. Също така разбрах, че измамният конгломерат, който сътвори „То“, ще се разширява все повече и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и разни темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът уби комара с меча си.

Жалко за властимащите! Жалко за клетия и изстрадал любител на този толкова красив спорт.

Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam* на българския футбол! Да пребъде Истанбулската конвенция!

Alea iacta est!**

 

Преди два дни на страницата си във Фейсбук Домусчиев нападна Гриша Ганчев, като го обвини в престъпления и кражби. „Изумява ме наглостта да си признава извършени от него престъпления, за които давността е отминала. Вълкът козината си мени, но нравът – НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?! Лудогорец спазва феърплея и е изряден във финансово отношение. Затова не се притесняваме от каквито и да е проверки. Господа, гледайте си вашите клубове! Не се оправдавайте и не търсете проблемите, където не съществуват!“, написа Домусчиев.

––

* За бъдеща (вечна) памет; за дълга (вечна) памет.

* * Жребият е хвърлен!

Предишна Статия

Велизар Енчев: Скопие брутално поруга Договора с България, поиска да се откажем от историята си!

Следваща Статия

Велизар Енчев: Продажбата на BG гражданство е основен източниик за пари на ВМРО (ВИДЕО)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Don`t copy text!