Група генерали искаха военен преврат за премахването на Обама, но уговориха Тръмп за президент, за да го направят легитимно (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

 

Преди 3 години (в 2015) група генерали се свързаха с мен. Те ми обясниха, че са готови да извършат преврат. Те бяха готови да премахнат Барак Обама от длъжност. Чрез военна сила! Няколко седмици по-късно се обадиха, че са преосмислили своето решение, защото са говорели с Доналд Тръмп. И се разбрали, че ако той се кандидатира, те ще извършат преврат чрез легитимен процес, изкоренявайки предателите в правителството. Тръмп се съгласил да се кандидатира и този пакт между военните и Доналд Тръмп се състоя.

Доналд Тръмп

QANON е военното разузнаване, чийто бивш шеф бе генерал Флин, първият съветник на Тръмп по националната безопасност.

Флин и ПутинГенерал Флин и Путин

Всички казват, че Доналд Тръмп ще загуби, ще бъде премахнат от длъжност. Гледате как CNN и MSNBC се забавляват днес. И всичките 20 човека, които ги гледат са много ентусиазирани. Доналд Тръмп няма да бъде премахнат от своята длъжност.

И контраатаката, която той ще започне: един или два факта могат да променят всичко! Докладът от Майкъл Хоровиц – главният инспектор на Министерството на правосъдието за корупцията в това министерство още от Буш старши. Доналд Тръмп е прав, може би трябва да разрушим сградата на ФБР и да започнем наново.

Там почти всички са перманентни глобалисти. Те вече не вярват в Америка! Те си мислят, че са по-умни от Америка! По-умни от бащите основатели! Те са предатели! Това е углавно престъпление! Когато нещата се обърнат, Доналд Тръмп ще свика военни трибунали! Дори Хилари Клинтън и Барак Обама ще се сблъскат с обвинения в държавна измяна.

Познавам Доналд Тръмп от десетилетия. Той винаги изглежда сякаш ще загуби, точно до момента преди да спечели!

И в края на този процес, аз мисля, че Доналд Тръмп ще намали бюрокрацията с 95%. Защото няма член за бюрокрацията в Конституцията. Което означава, че всичко може да бъде премахнато. Уволнете ги всички!

И аз мисля, че можем да получим възраждане на свободата в тази страна.

В обширни имейли, които успях да потвърдя, инсайдър от Силициевата долина показва, че всичките големи – Фейсбук, Гугъл, Туитър, Ютуб, всеки един от тях е създание и финансирано от ЦРУ! И между другото всички те са считани за заменими! Зукърбърг (собственикът на Фейсбук) може да не го осъзнава, но той е на катапулта. Ще бъде натиснат бутон и той ще бъде катапултиран.

Но истинската сила в Силициевата долина е инфраструктурата на интернет. Това са Оракъл, Майкрософт, Сън, това са релсите, по които върви интернет, хората, които наистина контролират Силициевата долина. Те не са на предните редици. Фейсбук и Гугъл са заменими, просто ще ги заменят с други. Защото истинските кръстници са Оракъл и останалите. Кой финансираше Оракъл – ЦРУ, военно-индустриалният комплекс заедно с Локхийд и другите. Това води своето начало от 50-те години. Създадоха социалните мрежи, чрез които бихме дали всичката си информация свободно. Хората дори публикуват свои голи снимки! Те съхраняват всичко това вечно! Всяко ваше кликване отива директно в разузнавателните агенции. Тези данни после биват профилирани за ползване в „Новия световен ред”. Всеки ваш телефонен разговор, всеки ваш имейл се съхранява.

Това, което трябва да направим е да си върнем интернета.

Тук съм да ви кажа, че преди Доналд Тръмп да е приключил, интернет ще бъде 100% регулиран, или ще бъде разрушен.

Току-що написах книгата „Убийството на Дълбоката държава”. В заключението си тя завършва: „И накрая Доналд Тръмп побеждава!”

А никога не забравяйте, че накрая Бог побеждава!

Ткстът е от 10 минутно видео с български субтитри на Джером Корси – политически коментатор, журналист и писател с бестселърите в милионни тиражи на Ню Йорк Таймс „Негоден за командване” (2004) и „Обамовската нация” (2008).

Олег Костадинов, Яндекс

САЩ Доналд Тръмп

НА СНИМКАТА: ПРЕЗИДЕНТИТЕ И ТЕХНИТЕ ВОЙНИ

ПО ТЕМАТА

Американският президент Доналд Тръмп провежда мащабна операция за спасяване на човечеството от педофили сатанисти-вампири, убийци на деца

ПЛАНЪТ „Q“ (ВИДЕО)

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

Истината за това, което се случва по света!

Разбираш ли?

Q-Map (ВИДЕО)

QAnon – наръчник за начинаещи

Главният прокурор на САЩ копае под Сорос, когото грози доживотен затвор (ВИДЕО)

Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Планът на Доналд Тръмп или как да бъде преизбран за президент

Американският президент Доналд Тръмп провежда мащабна операция за спасяване на човечеството от педофили сатанисти-вампири, убийци на деца

Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“

Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

 

Последно от ВИДЕО

Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко

ВИДЕО на деня

    Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса   Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times