Група генерали искаха военен преврат за премахването на Обама, но уговориха Тръмп за президент, за да го направят легитимно (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

 

Преди 3 години (в 2015) група генерали се свързаха с мен. Те ми обясниха, че са готови да извършат преврат. Те бяха готови да премахнат Барак Обама от длъжност. Чрез военна сила! Няколко седмици по-късно се обадиха, че са преосмислили своето решение, защото са говорели с Доналд Тръмп. И се разбрали, че ако той се кандидатира, те ще извършат преврат чрез легитимен процес, изкоренявайки предателите в правителството. Тръмп се съгласил да се кандидатира и този пакт между военните и Доналд Тръмп се състоя.

Доналд Тръмп

QANON е военното разузнаване, чийто бивш шеф бе генерал Флин, първият съветник на Тръмп по националната безопасност.

Флин и ПутинГенерал Флин и Путин

Всички казват, че Доналд Тръмп ще загуби, ще бъде премахнат от длъжност. Гледате как CNN и MSNBC се забавляват днес. И всичките 20 човека, които ги гледат са много ентусиазирани. Доналд Тръмп няма да бъде премахнат от своята длъжност.

И контраатаката, която той ще започне: един или два факта могат да променят всичко! Докладът от Майкъл Хоровиц – главният инспектор на Министерството на правосъдието за корупцията в това министерство още от Буш старши. Доналд Тръмп е прав, може би трябва да разрушим сградата на ФБР и да започнем наново.

Там почти всички са перманентни глобалисти. Те вече не вярват в Америка! Те си мислят, че са по-умни от Америка! По-умни от бащите основатели! Те са предатели! Това е углавно престъпление! Когато нещата се обърнат, Доналд Тръмп ще свика военни трибунали! Дори Хилари Клинтън и Барак Обама ще се сблъскат с обвинения в държавна измяна.

Познавам Доналд Тръмп от десетилетия. Той винаги изглежда сякаш ще загуби, точно до момента преди да спечели!

И в края на този процес, аз мисля, че Доналд Тръмп ще намали бюрокрацията с 95%. Защото няма член за бюрокрацията в Конституцията. Което означава, че всичко може да бъде премахнато. Уволнете ги всички!

И аз мисля, че можем да получим възраждане на свободата в тази страна.

В обширни имейли, които успях да потвърдя, инсайдър от Силициевата долина показва, че всичките големи – Фейсбук, Гугъл, Туитър, Ютуб, всеки един от тях е създание и финансирано от ЦРУ! И между другото всички те са считани за заменими! Зукърбърг (собственикът на Фейсбук) може да не го осъзнава, но той е на катапулта. Ще бъде натиснат бутон и той ще бъде катапултиран.

Но истинската сила в Силициевата долина е инфраструктурата на интернет. Това са Оракъл, Майкрософт, Сън, това са релсите, по които върви интернет, хората, които наистина контролират Силициевата долина. Те не са на предните редици. Фейсбук и Гугъл са заменими, просто ще ги заменят с други. Защото истинските кръстници са Оракъл и останалите. Кой финансираше Оракъл – ЦРУ, военно-индустриалният комплекс заедно с Локхийд и другите. Това води своето начало от 50-те години. Създадоха социалните мрежи, чрез които бихме дали всичката си информация свободно. Хората дори публикуват свои голи снимки! Те съхраняват всичко това вечно! Всяко ваше кликване отива директно в разузнавателните агенции. Тези данни после биват профилирани за ползване в „Новия световен ред”. Всеки ваш телефонен разговор, всеки ваш имейл се съхранява.

Това, което трябва да направим е да си върнем интернета.

Тук съм да ви кажа, че преди Доналд Тръмп да е приключил, интернет ще бъде 100% регулиран, или ще бъде разрушен.

Току-що написах книгата „Убийството на Дълбоката държава”. В заключението си тя завършва: „И накрая Доналд Тръмп побеждава!”

А никога не забравяйте, че накрая Бог побеждава!

Ткстът е от 10 минутно видео с български субтитри на Джером Корси – политически коментатор, журналист и писател с бестселърите в милионни тиражи на Ню Йорк Таймс „Негоден за командване” (2004) и „Обамовската нация” (2008).

Олег Костадинов, Яндекс

САЩ Доналд Тръмп

НА СНИМКАТА: ПРЕЗИДЕНТИТЕ И ТЕХНИТЕ ВОЙНИ

ПО ТЕМАТА

Моята следваща пиеса е: „Нищо не може да спре това, което идва”. Ставате свидетели на системното разрушаване на стария ред

ПЛАНЪТ „Q“ (ВИДЕО)

“Обамагейт“: Защо Тръмп иска затвор за Барак Хюсеин Обама

Истината за това, което се случва по света!

Разбираш ли?

Q-Map (ВИДЕО)

QAnon – наръчник за начинаещи

Главният прокурор на САЩ копае под Сорос, когото грози доживотен затвор (ВИДЕО)

QAnon, Тръмп, Хилъри, Путин, Лошарик

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Планът на Доналд Тръмп или как да бъде преизбран за президент

Американският президент Доналд Тръмп провежда мащабна операция за спасяване на човечеството от педофили сатанисти-вампири, убийци на деца

Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“

Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница