Гръмко разобличаване на путинското (и на световното) коронабесие! Видео от Швеция (превод – извадка)

/

– Валентина здравейте!

– Здравейте. Вижте хората в търговския център…

– Да, виждаме, че всички са без маски, без ръкавици, и че шведите най-безотговорно се разхождат.

– Какви маски и ръкавици. Може би 1 на 100, някой стар човек да носи маска…

– Ние разбрахме, че Швеция все пак приела някакви ограничения…

– Не, не. За ограничения чух първо от вашето предаване. Разпитах мои познати шведи, и никой не е чул за никакви ограничения… Тук изобщо нищо не се е променило. Вероятно някакви ограничения са били приети само от чиста солидарност (с другите европейски страни), но на практика нищо не се промени…

За коронавируса хората проявиха любопитство и се поинтересуваха през март и април. Аз също работех (като лекар) с възрастни болни от коронавирус. (Коментар от сайта, от който превеждам: „Пред вас е жена, която реално е работила със заразени с ковид. И тази дребничка женица за минутка разобличи и разби на пух и прах цялата тази свръхмощна пропаганда в Руската Федерация (и в целия съвременен свят), която масирано се води повече от половин година, с което държи наивните и доверчиви хора в постоянно напрежение)…

У нас (в Швеция) няма абсолютно никакви насилствени мерки, всичко е по желание.

…В Швеция никой не следи постоянните „новини“ за ковидометрите и ковидомерките, за които вие разказвате.

У нас всички живеят нормален живот. Да, някакъв вирус има… У нас за половин година умряха около 6 хиляди човека, на 10 милиона население, което прави 0,06% от населението. И основно, това са хора над 90 години. Знаете, че у нас има много дълголетници, които живеят в старчески домове. Но да умират, над деветдесет годишни, това е нормално и естествено.

– Валентина, – у нас всички обсъждат, къде, кой е умрял, кой на 30, кой на 35, и че имало опашки пред бърза помощ. А как е у вас.

– А у нас никой вече за това не говори. Както вече казах, в началото проявиха любопитство… Да, хора се разболяваха, моя позната заболя. Всеки, който иска може да си направи тест, напълно безплатно, – и стана ясно, че у нас около 20% са преболедували. Проверяваха всички, които работят с възрастни хора, учителите в училищата проверяваха, но да речем, че в едно училище открият двама учители, носители на ковид, или които са болни, но училището не се закрива, а учителите се връщат на работа след седмица, – никакви симптоми няма, и никой в училището не се разболя. Хората вече сами виждат, че това е обикновен вирус, от който се преболедува за няколко дни; някои преболедуват на крака, а други и не забелязват, че изобщо са „преболедували“…“ …………………………..

И така, – правете си сами изводи!!!

Превод, Григор Симов

ВИДЕО

https://youtu.be/3MfaTCy7T1o

 

ПО ТЕМАТА; ЗАЩО ПУТИН САМ НЕ СЕ ВАКСИНИРА? ВИДЕО

Понеже той още от март месец насам, е едно от главните рекламни ковид-лица в световен мащаб, та изглежда затова, управляващата „Единная Россия“ били правили социология напоследък, на тема колко човека в Русия смятат да се ваксинират с величествената ваксина на ВВП, резултатът бил катастрофа: 77% били на мнение, че при никакви, обстоятелства нямали намерение да имат каквото и да било общо с ваксиниране, след което главният им коментатор Песков, не бил вземал този път, никакво отношение към въпросния социологически резултат.

След това. Доста любопитно е, че както се оказвало, само в Русия, корона-пазара възлизал на точно 75 милиарда $, доста мъдро се обръща внимание и върху това, че примерно в Китай и въобще в цяла Азия и дума вече не се споменава за чудото ковид-19, да не говорим за изумителната „втора вълна“ и т. н., видеото е доста еднозначно по темата!

ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Равин Амнон Ицхак разкрива плана на ООН за Нов Световен Ред 2021 – 2030 (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times