ДАНС разследва незаконното чипиране чрез ваксини за СОVID и PCR тестове: България прокарва път в това отношение за целия свят, тъй като тя става първата страна в света, където това се случва официално

Официално разследване за чипирането на ваксинираните

В България текат две отделни разследвания относно незаконното чипиране чрез ваксини за СОVID и PCR тестове

 Първата жалба е подадена в 4-то РПУ-София на МВР, а втората в Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС). Има потвърждение от полицая, отговарящ за разследването на 4-то РПУ в София, че случаят е готов за внасяне в прокуратурата. Делата вървят с номера 5226/11.04.2022 г. за 4 РПУ и Ж-249/13.05.2022 г. за ДАНС. Пълната документация по жалбата е внесена в 4-то РПУ София едва на 6 май и само около 3 дни по-късно е получено потвърждение, че случаят ще бъде изпратен в Прокуратурата на Република България.

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Оттук можете да свалите писмото-жалба с приложения, което беше връчено на двете институции. Скоро ще бъде достъпна и английската версия на документа.

Жалбата е изготвена и подадено в МВР и ДАНС от Момчил Павлов и всички новини свързани с това разследване, както и новости по света в тази област, можете да откриете на неговия уебсайт https://TheUKofLove.com.

ПО ТЕМАТА

Има ли чип във ваксината? Чипът във ваксината (ВИДЕО-БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК

Включете се в подписката за излизане на България от СЗО

Цялата информация и бланката можете да намерите тук:

Прекратяване на членството на Република България в Световната здравна организация (ПОДПИСКА) ОБНОВЕНА

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница