Да кажа защо ненавиждам чалгаря Трифонов; Босът на ВИС-2 Васил Илиев пътуваше за вечеря със Слави Трифонов преди да го разстрелят. После Трифонов си поиска 50% от ГЕРБ…

Да кажа защо ненавиждам чалгаря Трифонов. Не само защото зарази цяло поколение с просташката си музика. Помня много добре как рева в ефир, когато убиха Васил Илиев – мутрата, разплакала хиляди български семейства. Нарече го прекрасен човек, помагащ на културата и спорта, подсмърчаше, защото се плашеше, че ще му спре кранчето с парите. Помня как се подигра с Дони, който искаше да палим свещи на прозорците си против мутризацията на България. Лицето Станислав Тодоров Трифонов отряза плитката си на живо, за да иронизира певеца и композитора. После Славчо тръгна с охрана, после обикаляше България с брата на убития – Георги Илиев, за да прави концерти в памет на Васил Илиев. Сега някои твърдят, че Трифонов имал гражданска позиция! Че искал да промени статуквото! Наивни или тъпи са – преценете сами.

Колажи и карикатури, Фейсбук

Босът на ВИС-2 Васил Илиев пътуваше за вечеря със Слави Трифонов преди да го разстрелят. После Трифонов си поиска 50% от ГЕРБ… Учиндолски се пише ново лице в политиката, символ на промяната, което е някаква зла шега. Разчита на по-младите и на безпаметните, понеже в България паметта е сериозен дефицит. Аз обаче помня, вярвам, че и вие. Помня как ля сълзи в ефир след убийството на боса на ВИС-2 Васил Илиев и произнесе трогателното: „Убиха един от най-достойните синове на България“. Помня, че Васил Илиев пътуваше за вечеря именно със Слави Трифонов преди да го разстрелят като куче насред София. Помня как се изкара първи седесар покрай народния бунт срещу Виденов и призоваваше да пометат Народното събрание. Помня как бързо се извъртя и мина към червените и към „Мултигруп“ при Костов. Щедро финансиран от Илия Павлов и Сашо Дончев, громеше Командира и командирчетата. Вреди се и в Инициативния комитет по издигането на Първанов за президент. Агитираше открито, канеше го в студиото и го целуваше пламенно, уста в уста, все едно римейк на оная прословута целувка на Брежнев и Хонекер. После нов флик-флак, мина към Царя. Даже се предложи за зет, искаше ръката на княгиня Калина. За известно време бе „мигленакуневист“. Кълнеше се в Кунева, тя била най-моралният политик, издигна кандидатурата й за президент. Заигравка и с Бойко Борисов. През ден висеше в кметския му кабинет в общината и играеха карти. Тогава си поиска 50% от ГЕРБ, плюс правото да посочва половината министри. Изрепчи се и за градинката пред Японския. Бойко го отряза и онзи издивя. И досега берем плодовете на примитивното му отмъщение. Такова е „новото лице“ в политиката, чака-рака месията, поредният, който ще ни оправя и поредният, който вярва, че този народ е съставен предимно от идиоти.

Недялко Недялков, Ретро. БГ

ПО ТЕМАТА 

Защо Слави Трифонов се вози в брониран джип „Рейндж Ровър“ в кортеж с „Тойота“ и го пазят общо седем въоръжени охранители?

 

Славчо Три-фонOFF. . . . новият щатски кандидат — сатрап!

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Слави Трифонов: Да се знае! Аз съм твърдо за НАТО и ЕС (СПЕЦИАЛЕН ВИДЕ ПО!ЗДРАВ ЗА СЛАВИ)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня + ВИДЕО

СНИМКА НА ДЕНЯ   Интервю на хирурга, който смяташе, че неваксинираните трябва да се оставят да

The Bulgarian Times

Фейсбук страница