Да освежим късата памет на Стойчо Кацаров: какво забрави от 2020 г. досега? (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

//

Да освежим късата памет на Стойчо Кацаров, затъващ в поквара

Както казва главатарят на ЗдравМин, когато един лекар стане политик, много бързо — цитирам — „се самозабравя“ и започва — отново цитирам — „да суспендира права на гражданите“.

ВИДЕО

Направих този запис в същия ден, когато Стойчо Кацаров развъртя медийните бухалки и няколко дни след първите му заплахи за прокурорски бухалки. Има едно негово хитово участие, което циркулира из блогосферата и социалните мрежи, като в него здравминът (преди да стане такъв) казва интересни неща… Неща, които никога не би повторил днес – защото не служат на интересите и особено на интереса на кукловодите му.

Но след фалшивите новини и невижданата досега НАГЛОСТ от Кацаров за случилото се при вакси пункта във Варна се разрових за други негови изказвания от 2020 година и началото на текущата 2021 година. Те са не по-малко интересни. А след известно отлагане да обнародвам записа си като че ли днес е настъпило точното време.

Защо днес?

Новина: Здравното министерство дава 102 смарт часовника в томбола за ваксинирани. Шерпите на Кацаров не без неговата благословия са намерили дразнещ начин да харчат парите на данъкоплатците. Не вярвам нито за миг, че фармафията плаща за смарт часовниците и другите подкупи на наивници, защото големите им пари отиват при разни „големци“ и „медии“.

Втора новина: Кацаров е дал на прокуратурата десетки сигнали за фалшиви ваксинации. И това ме дразни, най-малкото защото всички ваксинации с фалшиви ваксини са фалшиви ваксинации. Тук дори няма да засягам въпроса доколко са ефективни и безопасни.

Източници

• Студио Хъ: д-р Стойчо Кацаров, 11 юни 2020 г.

• Студио Хъ: д-р Стойчо Кацаров, 1 септември 2020 г.

• Студио Хъ: д-р Стойчо Кацаров, 18 февруари 2021 г.

• Стойчо Кацаров: Има нещо гнило в тази пандемия

• Ангел Кунчев, 4 август 2020 година, не дава надежди за ваксините срещу COVID-19. Не знае доколко сериозно може да се говори за тях. Надеждите му са в хепатоксичния и нефротоксичен Ремсдесивир, и говори същото, което казва днес всеки „антиваксър“:

„Те по-скоро ще са експериментални и няма да стигнат [още през 2020 г.] до България. До нас ще дойдат първата половина на следващата година и то без гаранции за качество.“

• В началото на записа споменавам пророческата си статия „Защо да се готвим за небивал терор срещу антиваксърите“ (26.03.2020 г.)

• Из друга моя пророческа статия от началото на пландемията:

„Когато дойде време масмедиите да пропагандират готовата нано ваксина, те ще лъжат широката публика, че наночастиците във фармацевтичния коктейл са конспиративна теория. И ще очакват да сте забравили всички факти, които самите те са разпространявали.“ (10.04.2020 г.)

• И ето как наскорошна статия на FactCheck.bg, платена от ЕС, обгазява и послъгва за наночастиците в тромбсините.

Извън записа мога да напомня и че на 24 август 2021 г. същият Стойчо Кацаров излъга Тошко Йорданов и зрителите, че уж НЕ се е ваксинирал показно и публично. Е, определено не го е направил и скришно, както може да се види от снимката в тази статия от архива: „Стойчо Кацаров е олицетворение на едно скоротечно падение“.

Лъжи, само лъжи, нагли лъжи… А искат да им вярваме като на шамани…

Горко на всеки, който „вярва“ на тяхната „наука“, а не проверява всяка тяхна дума и страда от къса памет!

Не ти вярвам, Кацаров! Не вярвам на „ваксините“! А още по-малко вярвам на осъжданите престъпници и рецидивисти, които ги произвеждат с финансиране на друг осъждан престъпник и рецидивист.

Ти, Кацаров, си техен ортак. Не по-малко виновен за всяка смърт, всяко увреждане и всяка сегрегация на свободните и непокорни хора.

Ти си лъжлива, отвратителна отрепка. Мен не можеш да уличиш в лъжи. Но можеш да ме удариш с прокурорска бухалка заради „обида“ (защото знаеш, че нищо от казаното и написаното дотук не може да мине и за клевета).

Досега те щадях, защото те смятах за „по-малкото зло“. Може би все още си такова. Но сега, след като въртя медийни бухалки, а вече въртиш и прокурорски бухалки заради ПРОБЛЕМ, КОЙТО ТИ СИ СЪЗДАЛ, не ми пука за чувствата ти.

Източник: От Извора

КАЦАРОВ,ПРЕДИ ДА $ТАНЕ МИНИСТЪР❗👇

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Стойчо Кацаров е за затвора (ВИДЕО)

 

Който желае може да се присъедини към групата ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН

 

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

 

Управляващата измет поръчва Ремдесивир за 16,6 млн. лева! Ремдесивирът: Фабрика за смърт (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

 

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница