Да освежим късата памет на Стойчо Кацаров: какво забрави от 2020 г. досега? (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

//

Да освежим късата памет на Стойчо Кацаров, затъващ в поквара

Както казва главатарят на ЗдравМин, когато един лекар стане политик, много бързо — цитирам — „се самозабравя“ и започва — отново цитирам — „да суспендира права на гражданите“.

ВИДЕО

Направих този запис в същия ден, когато Стойчо Кацаров развъртя медийните бухалки и няколко дни след първите му заплахи за прокурорски бухалки. Има едно негово хитово участие, което циркулира из блогосферата и социалните мрежи, като в него здравминът (преди да стане такъв) казва интересни неща… Неща, които никога не би повторил днес – защото не служат на интересите и особено на интереса на кукловодите му.

Но след фалшивите новини и невижданата досега НАГЛОСТ от Кацаров за случилото се при вакси пункта във Варна се разрових за други негови изказвания от 2020 година и началото на текущата 2021 година. Те са не по-малко интересни. А след известно отлагане да обнародвам записа си като че ли днес е настъпило точното време.

Защо днес?

Новина: Здравното министерство дава 102 смарт часовника в томбола за ваксинирани. Шерпите на Кацаров не без неговата благословия са намерили дразнещ начин да харчат парите на данъкоплатците. Не вярвам нито за миг, че фармафията плаща за смарт часовниците и другите подкупи на наивници, защото големите им пари отиват при разни „големци“ и „медии“.

Втора новина: Кацаров е дал на прокуратурата десетки сигнали за фалшиви ваксинации. И това ме дразни, най-малкото защото всички ваксинации с фалшиви ваксини са фалшиви ваксинации. Тук дори няма да засягам въпроса доколко са ефективни и безопасни.

Източници

• Студио Хъ: д-р Стойчо Кацаров, 11 юни 2020 г.

• Студио Хъ: д-р Стойчо Кацаров, 1 септември 2020 г.

• Студио Хъ: д-р Стойчо Кацаров, 18 февруари 2021 г.

• Стойчо Кацаров: Има нещо гнило в тази пандемия

• Ангел Кунчев, 4 август 2020 година, не дава надежди за ваксините срещу COVID-19. Не знае доколко сериозно може да се говори за тях. Надеждите му са в хепатоксичния и нефротоксичен Ремсдесивир, и говори същото, което казва днес всеки „антиваксър“:

„Те по-скоро ще са експериментални и няма да стигнат [още през 2020 г.] до България. До нас ще дойдат първата половина на следващата година и то без гаранции за качество.“

• В началото на записа споменавам пророческата си статия „Защо да се готвим за небивал терор срещу антиваксърите“ (26.03.2020 г.)

• Из друга моя пророческа статия от началото на пландемията:

„Когато дойде време масмедиите да пропагандират готовата нано ваксина, те ще лъжат широката публика, че наночастиците във фармацевтичния коктейл са конспиративна теория. И ще очакват да сте забравили всички факти, които самите те са разпространявали.“ (10.04.2020 г.)

• И ето как наскорошна статия на FactCheck.bg, платена от ЕС, обгазява и послъгва за наночастиците в тромбсините.

Извън записа мога да напомня и че на 24 август 2021 г. същият Стойчо Кацаров излъга Тошко Йорданов и зрителите, че уж НЕ се е ваксинирал показно и публично. Е, определено не го е направил и скришно, както може да се види от снимката в тази статия от архива: „Стойчо Кацаров е олицетворение на едно скоротечно падение“.

Лъжи, само лъжи, нагли лъжи… А искат да им вярваме като на шамани…

Горко на всеки, който „вярва“ на тяхната „наука“, а не проверява всяка тяхна дума и страда от къса памет!

Не ти вярвам, Кацаров! Не вярвам на „ваксините“! А още по-малко вярвам на осъжданите престъпници и рецидивисти, които ги произвеждат с финансиране на друг осъждан престъпник и рецидивист.

Ти, Кацаров, си техен ортак. Не по-малко виновен за всяка смърт, всяко увреждане и всяка сегрегация на свободните и непокорни хора.

Ти си лъжлива, отвратителна отрепка. Мен не можеш да уличиш в лъжи. Но можеш да ме удариш с прокурорска бухалка заради „обида“ (защото знаеш, че нищо от казаното и написаното дотук не може да мине и за клевета).

Досега те щадях, защото те смятах за „по-малкото зло“. Може би все още си такова. Но сега, след като въртя медийни бухалки, а вече въртиш и прокурорски бухалки заради ПРОБЛЕМ, КОЙТО ТИ СИ СЪЗДАЛ, не ми пука за чувствата ти.

Източник: От Извора

КАЦАРОВ,ПРЕДИ ДА $ТАНЕ МИНИСТЪР❗👇

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Който желае може да се присъедини към групата ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

Управляващата измет поръчва Ремдесивир за 16,6 млн. лева! Ремдесивирът: Фабрика за смърт (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Свободно, нещастник!

ПО ТЕМАТА Румен Сорос активира С0VID геноцидът в България! По план (ОБНОВЕНА) Какъв е планът, който