Да се обединим срещу произвола: Доц. Олга Четверикова (ВИДЕО)

/

„…Но най-важното е друго – въпросът е не в това, че ТЕ ни налагат носенето на намордниците и ни глобяват, а в това че ВСИЧКИ СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ РЕЖИМЪТ С НАМОРДНИЦИТЕ Е УЖ НЕОБХОДИМ. При все, че вече бяха публикувани маса сериозни изследвания на лекари, биолози, физиолози и т. н., които убедително обясняват защо носенето на намордниците е вредно – маски трябва да се носят само в определени случаи и защо те не само че не помагат, но предизвикват сериозни заболявания и то не само у хората със слаби бели дробове, не само астматици, но и при напълно здрави хора – заради блокирането на достъпа на кислород, вдишването на ненормални количества въглероден двуокис т. н. И че ако хората са по цял ден с намордници, а още повече и с ръкавици, то това е жесток удар по здравето им.
Ето защо, въпросът е не в това да се мисли как чрез някакви индивидуални юридически механизми, това посегателство да бъде избегнато от отделни хора, да се домогнат те до „разрешение“ да не носят намордници и пр., а ДА БЪДЕ ПОСТАВЕН ВЪПРОСЪТ НА КАКВО ОСНОВАНИЕ И ПО КАКВО ПРАВО, ЦЕЛИЯТ НАРОД Е ПОСТАВЕН ОТ ВЛАСТТА В ПОЛОЖЕНИЕ ДА БЪДАТ ПОДРОВЕНИ ИМУНИТЕТЪТ, ЗДРАВЕТО И ВЪОБЩЕ ЖИВОТЪТ НА ХОРАТА. И тогава, ако хората започнат да изискват от властта да им дава тези отговори, само тогава ще се случи този пробив в масовото съзнание. И в тази връзка, мисля, че един от най-ефективните методи за травмиране на съзнанието на хората, който използва властта – това е тоталното отстраняване от нея, от присъствие в СМИ на сериозните учени. Показват ни всякакви блогъри, политици, незнайно откъде появили се всякакви „специалисти“, а истинските специалисти по тези въпроси са превърнати в маргинали.
Затова нашата задача е да се обединяваме – в родителски комитети, в комитети за народен контрол и др. под. – в това никой не може да ни спре. И затова, сега всичко зависи от самите хора – ако те самите не се изправят в защита на своето здраве, на своите деца, на своето образование и култура, на икономическите си права, то тази ситуация не само няма да се промени, но и ще продължи да се влошава! Ако седим и чакаме някой да дойде и да измени всичко това или пък – както някои други ни казват – да бягаме, не, нищо няма да се получи, защото това е навсякъде. И навсякъде, всичко зависи от нас самите… „, доц. Олга Четверикова, тв-канал“ Сталинград“, 24.08.2020 г.

Българска Легия за защита / Bulgarian Defense Legion

ВИДЕО:

https://youtu.be/mKfkgbisEb4

 

Още от Олга Четверикова

Доц. Олга Четверикова: Бил Гейтс плаща за новия тоталитаризъм

Доц. Олга Четверикова: Трансхуманизмът в Новия световен ред

Доц. Олга Четверикова: Създава се антицърква

Доц. Олга Четверикова: Искаш ли да победиш врага, стани възпитател на децата му!

Доц. Олга Четверикова: Нагнетяването на тотален страх пред пандемията е психологически терор

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница