Да си дойдем на думата! Ватиканът влиза в „Глобален алианс“ с Ротшилд, Фондация Рокфелер и големи банки, за създаване на Големия рестарт (ВИДЕО)

/

Папа Франциск обяви, че Ватикана ще влезе в „глобален съюз“ с най-големите банки в света, международни корпорации и глобалистически фондации, за да създаде икономически съвет, наречен “Пазители” целящ преразпределение на богатството по целия свят. Елитната група осъществява „историческо сътрудничество на ръководители и глобални лидери, които работят с моралното ръководство на Франциск, за да се реорганизира световната капиталистическа система в трансхуманистичен социалистически световен ред, който ще унищожи частната собственост и валутата.

Ватиканът влиза в „Глобален алианс“ с Ротшилд, Фондация Рокфелер и големи банки, за създаване на Големия рестарт.

Папа Франциск обяви, че Ватикана ще влезе в „глобален съюз“ с най-големите банки в света, международни корпорации и глобалистически фондации, за да създаде икономически съвет, целящ преразпределение на богатството по целия свят.

Глобалистката инициатива, Съветът за приобщаващ капитализъм, се нарича прокапиталистическа организация, с цел да създаде „по-силни, по-справедливи и сътруднически икономики и общества“.

Елитната група, която се нарича Пазители, нарича себе си „историческо сътрудничество на ръководители и глобални лидери, които работят с моралното ръководство на Франциск, за да се възползват завинаги от бизнес възможностите“.

„Отговаряме на предизвикателството на папа Франциск да създадем по-приобщаваща икономика, която по-справедливо разпределя ползите от капитализма и позволява на хората да разгърнат пълния си потенциал“, казва наследницата на банката Лин Форестър де Ротшилд във видеото.

В допълнение към папа Франциск, сред пазителите са изпълнителните директори на Visa, Mastercard, Bank of America и BP, както и Лин Форестър де Ротшилд, президентът на фондация Форд Дарън Уокър, президентът на фондация Рокфелер Раджив Шах и специалният пратеник на ООН за климата Марк Карни.

„Пазителите“, както се наричат членовете на борда, са топ мениджърите на най-големите корпорации в света, които са поели ангажимент да предприемат смели стъпки към създаване на приобщаващ капитализъм „, каза Форбс в сряда.

Пазителите ще поемат отговорност, като се ангажират със списък от планирани действия, които се занимават с екологични, социални и управленски проблеми.

Това става, след като Световния икономически форум, ООН и други институции наскоро призоваха за „Great Reset“ (Великото зануляване), за да се реорганизира световната капиталистическа система в трансхуманистичен социалистически световен ред, който ще унищожи частната собственост и валутата.

  • Олег Костадинов, Яндекс

 

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОВИД-1984 (ЕДНА НЕУДОБНА ИСТИНА)

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times