Да убиеш дете, за да направиш лекарство или сатанизъм в действие! Възможно ли е? Професор Стефано Монтанари с потресаващи факти за състава на сегашните ваксини (ВИДЕО С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ)

/

Да убиеш дете, за да направиш лекарство или сатанизъм в действие! Възможно ли е?
Доктор Стефано Монтанари разказва потресаващи факти за състава на сегашните ваксини и доброволното умъртвяване на плод (платен аборт), за да се използват клетките от плода, в състава на ваксините.

ВИДЕО

Превод: Мария Виденова

Последно от ВИДЕО

Международен съд по общо право: Големите фармацевтични компании, правителството и църковните лидери са изправени пред арест, тъй като съдът ги осъди за геноцид и забрани инжекциите (ВИДЕО + СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ)

Международен съд по общо право: Големите фармацевтични компании, правителството и църковните лидери са изправени пред арест,

Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times