Дейвид Айк: ,,Световната конспирация коронавирус променя играта“ (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

/

Дейвид Айк: Днес ще говоря за коронавируса в Китай, за да ви покажа колко е лесно за малцина да контролират света. Много е важно хората да не скачат веднага, когато нещо се случи, особено в алтернативната медия, защото има зловещи причини защо нещата се случват и има неща, които се случват, защото се случват чрез серия от събития. Затова е много важно да се облегнете назад и да позволите на информацията да започне да циркулира от различни източници, и тогава започнете да виждате модела. Все още не знаем дали този вирус е толкова лош, колкото твърдят, защото ако човек прочете новинарските репортажи, ще реши, че идва края на света. Нещата стигнаха дотам, че видях вестници да публикуват планове на седалките в самолет и да посочват кое е най-безопасното място за седене, където е най-малкия шанс да прихванеш вируса от някого. Какво ще стане нататък не знам, но в момента обявените от тях цифри на заболеваемост трябва да ги сравним с китайското население от 1.5 млрд.

Ако го погледнем от друг ъгъл, не знаем докъде ще доведе това и колко разрушителен е вирусът. Ние разполагаме с това, което властите ни казват, което е и ключовия фактор. Властите (на която и да е страна) ни лъжат и подвеждат всяка минута, затова каквото и да ни казват трябва да го поставяме под съмнение докато не видим накъде всъщност вървят нещата. Това, което можете да направите е да погледнете модела в общи линии. От десетилетия пиша в книгите си, че това е един от примерите за това, което наричам проблем-реация-решение, да се трансформира обществото. Ако нещата се наложат директно без наличието на проблем, хората ще протестират. Обаче създавайки проблем и предлагайки решение за него е класическа техника на глобалния култ, който съм разобличил. В книгите си (и не съм единственият, който го прави) заявявам, че един от начините да се трансформира обществото от гледище на оруелската държава, е чрез пандемия. Наличен е всеки елемент, който този Кабал, този култ, иска да наложи върху човечеството. Преди всичко цялата агенда се отнася до манипулирането на човешката психология, за да се предизвика поведение, което да задоволи агендата. Един от най-големите страхове (ако не и най-големият) на хората е страхът от неизвестното, което включва страх от смъртта. Значи всякакъв страх, който ще поощри хората, ще ги изстреля да търсят нещо, което би ги спасило от техния страх. Ако става въпрос за страха от смъртта, тогава мощните лекари и картелът Биг Фарма ще се появят. Ако създадеш на хората впечатление, че живота им и този на семейството им е застрашен от пандемията на вирус, тогава знаеш, че много голям брой хора ще се обърнат към властите за защита и спасение, а това означава, че ще изпълняват, приемат и подкрепят това, което властите кажат, че е необходимо, за да ги спаси. Виждаме в този китайски коронавирус сценарии да се случва точно това.

От репортажите видях, че в Китай са поставени под карантина 50 млн. души в 16 града. Много хора ще подкрепят тези мерки, тъй като страха от вируса е превзел психиката им. Изведнъж се появиха случаи на корана в САЩ и по други места. Това означава, че преместват страха от вируса към още и още страни. Преди този вирус бяха SARS и ебола и се говореше, че всички ще умрем, но не умряхме. Накрая е планирана пандемия, която ще има опустошителни последствия и следователно ще оправдае опустошителните решения – разрушаването на човешката свобода, налагането на ваксини, също забрани да се пътува, затваряне от различен вид и др., както виждаме някои от тях вече се случват в Китай. Цялата тази пандемна истерия, която се подпалва от медията (както винаги) е огромно предимство за този Кабал, за да оправдае трансформацията в обществото по оруелски вид както отдавна е планирано. Също така предоставя възможността да се въведе ваксина (очевидно вече е на път, изненадам съм), което ще убеди хората, че ако имат ваксината, те са Спасителя. Това е на една стъпка от задължителното й поставяне на всеки един, за да бъдат „спасени” всички.

Следващият въпрос е: КАКВО ВСЪЩНОСТ СЪДЪРЖА ВАКСИНАТА? Задължителната и незадължителната ваксина предоставя достъп на властите до тялото ни. Какво има в нея?

После виждаш факта, че преди 3 месеца е имало симулация на избухване на коронавирус, която е ръководена от Световния икономически форум [бел. прев. – това е международна неправителствена организация със седалище в Женева, Швейцария], операцията Davos, която е събирането на 1-ят % и тези насочващи самата агенда за глобалния оруелски контрол, за който говоря. Също така включва фондация „Бил и Мелинда Гейтс”. Както съм споменавал в книгите си много пъти, Бил Гейтс финансира ли нещо, то, то е лошо за човечеството. Ако Бил Гейтс участва в нещо, то, то е лошо за човечеството. Списъкът да се потвърди това е наистина много дълъг. Също така включва университета „Джон Хопкинс”. И така преди 3 месеца се е провела „Симулация на пандемия” наречена Събитие 201, която е била специално фокусирана върху коронавирус.

Скрийншот на логото на СЪБИТИЕ 201 ). Ето и как е представено на сайта: „Центърът за здравна сигурност на Джонс Хопкинс в партньорство със Световния икономически форум и Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс беше домакин на Събитие 201, тренировка за високо ниво на пандемия на 18 октомври 2019 г. в Ню Йорк. Упражнението илюстрира области, в които публичните/частните партньорства ще са необходими по време на реакция на тежка пандемия, за да се намалят мащабните икономически и обществени последици.”

По време на това събитие е изигран сценарий, при който вирусът се разпространява в Южна Америка и се обвинява предаването на вируса от животно на човек. Официалната версия за коронавируса в Китай е, че е предаване от животно на човек, ядящ прилепи и змии. Обаче в района на Китай, където този вирус предполагаемо е възникнал, Ухан, се намират две правителствени лаборатории за биологично опасни вещества, занимаващи се с вируси и др. Това очевидно е едно изключително голямо съвпадение. Заключението за тази тренировка на Бил Гейст заедно със Световния икономически форум е, че правителствата не са готови да се справят с нещо като това. И симулацията проектира 65 млн. смъртни случаи в световен мащаб. Докато се достигне тази цифра (ако изобщо и се доближи до нея), с човешката свобода ще бъде свършено.

В статията „Как вирусната пандемия облагодетелства глобалната агенда” на сайта Activist Post се казва, че: „Събитие 201 се разигра почти както днес в Китай. Някои много непочтени или може би доста глупави хора спорят, че този сорт неща са „нормални“, твърдейки, че имаме „късмет“, че елитите са пускали симулации предварително, за да ни „спасят“ от коронавирус епидемията.” (https://www.activistpost.com/2020/01/how-a-viral-pandemic-benefits-the-globalist-agenda.html).

Нима? – Това са същите тези, които имат агенда за масовото намаляване на глобалното население. Това са същите, които стоят зад евгениката [бел. прев. – евгениката е наука за подобряване на човешката популация чрез контролирано развъждане, за да се увеличи появата на желани наследствени характеристики]. Това са 1-ят %, който така е скътал богатството и манипулира световната икономика, че с действията си предизвиква с всеки изминал ден зашеметителен брой хора да напускат този свят чрез болести, глад… Това са същите, които искат да повярваме, поставяйки този сценарий, тази симулация, че „заради доброто в сърцето си искали да защитят хората”. Същата тази група с Бил Гейтс на предна линия гледа да пробута ваксинации на хората по света, не само в т.нар. развиващи се страни. Защо ли? – Защото очевидно много ги е „грижа” за бедността в развиващите се страни.

Нека за момент да оставим настрани факта, че симулацията е ръководена от 1-ят %, епицентъра на Световния икономически форум, фондацията „Бил и Мелинда Гейтс” и другите, че е била от симпатия към човечеството. НЯМА НАЧИН!

И така в статията също се казва: „Да оставим настрани факта, че преди почти всяко голямо кризисно събитие и терористична атака през последните няколко десетилетия властите провеждаха симулации за точното събитие точно преди да се случи; наистина ли някой вярва, че Събитие 201 е чисто съвпадение?” През годините съм обяснил в книгите си много пъти, че винаги е налице сценарий, ръководен от властите, и после се случва нещо на мястото, където е изигран сценария. Колко пъти е имало симулации на огнестрелни атаки, които внезапно се превръщат в реалност? Така че тази Давос-Кабал симулация е нещо, което трябва добре да се обмисли, имайки се предвид тази коронавирус истерия.

Ако тази истерия продължи и продължава да се разпространява, ще окаже голямо въздействие върху глобалната икономика. Вече наблюдаваме анулирането на полети до Китай… Очевидно случващото се в Китай е истина, което ще окаже голям ефект върху нейната икономика, а това е съществено за глобалната икономика. Случи се така, че същия Кабал-Давос иска да трансформира глобалната икономическа система в централна система, при която да контролират дори повече от сега. Видяхме да използват оправданието климатична промяна. Наскоро принц Чарлз държа реч с призив да се трансформира световната икономика, за да бъде спасен света от климатичната промяна. Също така папата (друг актив на този Кабал) каза същото. За да бъде трансформирана икономиката е нужен икономически срив, защото щом веднъж съществуващото положение е строполясано, може да се изгради ново статукво, такова каквото го желаят. Това е класическият метод проблем-реакция-решение.

И така случващото се в Китай е една успешна операция за това, което иска Кабал. Необходимо е да погледнем на тези събития в тази светлина, за да може наистина да разберем впримчването на човечеството и потенциално да видим накъде води това. Потенциално това ще има катастрофални последствия за човешката свобода, ако продължи. Много пъти съм цитирал д-р Ричард Дей, инсайдер в семейство Рокфелер, който е бил изпълнителен директор на организацията „Планирано родителство” [бел. прев. – Planned Parenthood Federation of America (PPFA) или просто Planned Parenthood (Планирано родителство) е нестопанска организация, която предоставя грижи за репродуктивното здраве в САЩ и в световен мащаб], която започва с движението евгеника на същите фамилии, за които говоря. Той се обръща към педиатрите в Питсбърг, Пенсилвания през 1969 г. и им казва как света ще се промени. В действителност това, което той представя ще го промени. Прецизността на неговите предсказания (предвид какво е в настоящето) е абсолютно удивителна. Писал съм за това подробно в книгата ми „Фантомния Аз” (“Phantom self”). Едно от нещата, за които говори той е инжектирането на заболявания във ваксинационните програми и използването на заболяванията за оправдаването на трансформацията, която искат. Така че е нужно да гледаме на цялата ситуация като ястреб с телескоп и да не се поддаваме на страха, защото в момента, в който се поддадете на страха, започвате да отдавате силата си.


Бел.ред.
ЦИТАТ от конференция, през 1969 г. на  д-р Ричард Дей, шеф на организацията за “Планирано родителство”, която се занимава с евгеника (наука за подобряване на човешките наследствени белези чрез намеса в човешката популация) и се контролира от клана Рокфелер;
Ричард Дей каза:
“Сега ние можем да излекуваме всеки рак. Цялата информация се съдържа във фонда на Рокфелер и може да бъде обнародвана след съответното решение…”
Дей посочи, че ако хората умират бавно от “рак или нещо друго”, ще се забавят темповете на прираст на населението…”
Т. нар. господари на света не искат да лекуват рака, защото нямат душа. .


Една от организациите, която очевидно е замесена в тази симулация, е Johnson&Johnson (една от корпорациите на Кабал), която участва в развиването на тази ваксинация.

Има още едно нещо, което ще спомена. Отново всичко е психология. Когато неколцина от вас искат да контролират милиарди [души], то тогава трябва да накарате милиардите да се самоконтролират. Пътувал съм навсякъде по света и мога да кажа, че без значение културата и доминиращата религия се виждат същите press enter реакции, където нещо се случи и знаеш до голяма степен как ще реагират хората на това. Точно като натискане на бутона „Enter” на компютъра. Това, което се случва, когато плашиш хората със здравословни последици, които произлизат, разбира се, от страх от смъртта, е, че ги поставяш с режим на оцеляване. Това означава отхвърлянето на всички граници и възможности, които могат да застрашат оцеляването. Частта от мозъка, която възбужда тези неща е рептилския мозък.

И сега тази история, която е изключително предвидима, пасва на целия сценарий за централизиране на диктатурата, използвайки населението да се самоконтролира. Заглавието гласи: „Коронавирусните бдители: китайски селяни копаят пътища и се въоръжават с копия, за да не позволят на жителите на Ухан да избягат в техните общности”[бел. прев. – статия на Daily Mail UK с дата 29/01/2020].

„Селяни около епицентъра на избухването на коронавирус в Китай се стичат, за да попречат на жителите от провинцията Ухан, която до голяма степен е под карантина, да избягат в техните земи.

Видеоклипове и снимки, разпространяващи се в социалните медии, показват изплашени местни жители, живеещи близо до границата на Ухан, прибягващи до различни методи – включително да разрушават пътища и да използват въоръжени охранители – в отчаян опит да спрат хората да избягат от другата страна.”

Всичко това се случва, защото страха прераства в истерия. Какво се случва, когато сте в емоционално (в този случай основаващо се на страх) състояние? – Спирате да мислите трезво и се случват много неща, които не биха се случили, ако не сте били обхванати от страха и нуждата да се оцелее. Когато се сравни броя загинали от вируса с населението на Китай, което е 1.5 млрд., истерията подпомогната от медиите не е оправдана. Налични са всички критерии на проблем-реакция-решение, за да се подкара цялата тази оруелска глобална агенда или да бъде поредното стъпало по пътя към нея. Ние би трябвало да видим кое е. От личния ми 30-годишен опит на проследяване на този култ, когато гледам случващото се, червените флагове и ярко пресветващите червени светлини гръмват във всяка посока.

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн”®

Източник, ВИДЕО

Дейвид Айк: ,,Световната конспирация коронавирус променя играта“

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

“Събитие 201“ – Симулация на световната ПЛАНдемия (ВИДЕА-БГ СУБ)

Последно от ВИДЕО