Дете се задуши и умря в автобус пътувайки 40 мин. с маска!

В Германия преди дни умира 13 годишно момиче, задушило се в училищния автобус, пътувайки 40 мин. с маска.

От днес в Германия носенето на маски в училище е преустановено! В Китай още преди месеци съобщиха за смърт на две дечица, пак поради задушаване — играли са с маска в час по физкултура. Редовно италиански, френски и прочее сайтове оповестяват за колабирали от липса на достатъчно кислород деца… Пита се в задачата — колко от нашите трябва да умрат, за да ви уври главата, че децата НЕ бива да носят маски! Техният организъм няма нищо общо с този на възрастните, хемодинамиката също! Затова си има отделен клон в медицината-педиатрия, защото телата на възрастен и дете функционират различно! Овце, носете си маските със здраве! Нищо против нямам. Но не ставайте съучастници в убийството на деца!
П.П Има протести срещу носенето на маски в училище. Датите са 14 и 15 септември. Някой ако случайно вземе, та се заинтересува – да потърси къде и от колко часа ще е в неговия град. За София е на 14-ти от 12ч.на обед и на 15-ти 17.30ч пред МОН.
Играта стана сериозна!

Петкова, Фейсбук

ПО ТЕМАТА

 

ВИДЕО

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко

Ивановден е!

Честит Ивановден! Честит празник на всички именици! Ивановците в България са над 300 хиляди! Да са

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times