Деца полуроботи, след инжектиране на течен чип (ВИДЕО)

/

На южноказахстански ученици инжектират течни чипове, с които родителите им ще могат да ги контролират дистанционно. За тези експерименти правителството на САЩ заделило 3 милиарда долара. Грандиозният проект се ръководи от Рейчъл Киле, управителка на Глобален Център по генно инженерство и най-нови технологии в САЩ. Ето какво казва тя:

– „Това е много бърза и безболезнена операция. Чипът в течно състояние се вкарва под кожата, а после в тялото на човека се преобразува в твърдо състояние, и се установява пряка връзка със спътник. Така чипираният може да бъде командван с мобилно устройство. Въвежда се специална програма и Идентификационен номер на човека (ЕГН).

– Имплантирането на чипа е едноминутна операция, от която не остават следи. Но после се откриват колосални възможности за контрол над действията на човека“, — продължава ръководителката.

– С помощта на таблет се включвам към сина си и мога да го контролирам, къде се намира той, – казва майката на чипираното момче (показвано в клипа). И веднага ще ми бъде съобщено, ако той запали цигара или почне да пие алкохол.

– Всички хора в бъдеще ще станат полуроботи (киборги), – казва чипираният ученик. Аз искам да съм първият, още повече, че съм подписал договор, и ако до края участвам в договора, ще получа 400 000 (четиристотин хиляди) долара.

Ръководителката на проекта, която стои край този ученик, заявява пред камерата:

– „Аз мога да контролирам някои негови действия. Ето, дадох му заповед да стане“. Тя докосва таблета, и момчето веднага става. – Мога да го науча да говори на всеки език:

– „Михаел“, – обръща се към него ръководителката, и избира друга команда. Момчето веднага няколко кратко изречения, явно на някой тюркски език.

Момчето споделя: – „Това е необикновено чувство, аз разбирам какво правя, но не мога да контролирам себе си“. И продължи да говори с няколко не особено свързани думи…, с което клипът приключва!

Превод от видеоклип, Григор Симов

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times