Деца полуроботи, след инжектиране на течен чип (ВИДЕО)

/

На южноказахстански ученици инжектират течни чипове, с които родителите им ще могат да ги контролират дистанционно. За тези експерименти правителството на САЩ заделило 3 милиарда долара. Грандиозният проект се ръководи от Рейчъл Киле, управителка на Глобален Център по генно инженерство и най-нови технологии в САЩ. Ето какво казва тя:

– „Това е много бърза и безболезнена операция. Чипът в течно състояние се вкарва под кожата, а после в тялото на човека се преобразува в твърдо състояние, и се установява пряка връзка със спътник. Така чипираният може да бъде командван с мобилно устройство. Въвежда се специална програма и Идентификационен номер на човека (ЕГН).

– Имплантирането на чипа е едноминутна операция, от която не остават следи. Но после се откриват колосални възможности за контрол над действията на човека“, — продължава ръководителката.

– С помощта на таблет се включвам към сина си и мога да го контролирам, къде се намира той, – казва майката на чипираното момче (показвано в клипа). И веднага ще ми бъде съобщено, ако той запали цигара или почне да пие алкохол.

– Всички хора в бъдеще ще станат полуроботи (киборги), – казва чипираният ученик. Аз искам да съм първият, още повече, че съм подписал договор, и ако до края участвам в договора, ще получа 400 000 (четиристотин хиляди) долара.

Ръководителката на проекта, която стои край този ученик, заявява пред камерата:

– „Аз мога да контролирам някои негови действия. Ето, дадох му заповед да стане“. Тя докосва таблета, и момчето веднага става. – Мога да го науча да говори на всеки език:

– „Михаел“, – обръща се към него ръководителката, и избира друга команда. Момчето веднага няколко кратко изречения, явно на някой тюркски език.

Момчето споделя: – „Това е необикновено чувство, аз разбирам какво правя, но не мога да контролирам себе си“. И продължи да говори с няколко не особено свързани думи…, с което клипът приключва!

Превод от видеоклип, Григор Симов

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.